Dnevni horoskop za 2. Juli 2021: RAK NE ŽELI KOMPROMIS, LAV UMORAN, STRIJELAC STEŽE KAIŠ

Evo šta su vam zvijezde pripremile za petak, drugi juli 2021. godine:

OVAN
Posao: Još ste pod nekom vrstom poslovnog pritiska. Imate odličan program, koji bi rado primijenili ali finansije vam prave manji problem povodom realizacije plana.
Ljubav: Ne želite nekoga od ranije da zaboravite i ponašate se kao da to u suštini nije toliko bitno. Morate da krenete dalje i da se okrenete novim stvarima.
Zdravlje: Veća nervoza kod vas.

BIK
Posao: Ukoliko ste spremni na veće promjene bilo bi dobro da na to sačekate sve dok ne prođe određeni period gdje ćete znati tačno da postavite svoje prioritete.
Ljubav: Ne posustajete u ljubavnom zavođenju sve dok ne dobijete zvanično i odgovor od strane partnera, koji vam se već duže vrijeme dopada.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.

BLIZANCI
Posao: Okruženi ste većim skupom ljudi i pijete sve informacije koje stižu do vas. Biće bolje ukoliko se fokusirate na one bitnije kako bi dobili na uštedi vremena.
Ljubav: Volite striktnu podjelu, kada su muško-ženske stvari u pitanju. Ne želite da se rasplinite nad ovim segmentom u toj mjeri koja vam postaje već neprijatna. Bavite se ipak svojim temama.
Zdravlje: Ne želite da se osvrćete na sitne signale.

RAK
Posao: Danas ćete pokušati da se malo više osamite. Ne donosite konkretne odluke i ne pokazujte bar trenutno veću zainetresovanost za ono što vam se postavlja kao radni zadatak.
Ljubav: Ukoliko ste u dužoj vezi možete imati rivala i da se pomalo zapitate gdje sve ovo vodi. Ne dozvoljavate veći kompromis i striktno se držite svojih pravila.
Zdravlje: Preporučuje vam se odmor.

LAV
Posao: Rad vas je pomalo umorio i razmišljate da se povučete iz obaveza bar na kratko. Ne odustajete od zadataka već se samo povlačite na kratko i prikupljate nove ideje za konkretnu realizaciju.
Ljubav: Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama i u tome uživate na neki način. Ne dozvoljavate da vam ovo vrijeme prođe neopaženo što se letnjih šema tiče.
Zdravlje: Kostobolja.

DJEVICA
Posao: Ne dozvoljavate da vas dezavuišu nepotrebnim činjenicama, kada je poslovna strana u pitanju. Volite da donosite većinu odluka i da se na vrijeme dostavi veći broj zadataka.
Ljubav: Nemate potrebu za realizacijom na ovom segmentu u toj meri, jer vam neke osobe odvlače fokus u većoj mjeri. Ništa se konkretno neće desiti ukoliko vi to ne želite.
Zdravlje: Nesanica.

VAGA
Posao: Moraćete malo više da radite i da se u potpunosti predate svojim obavezama. Niste u stanju da dovijeka ćutite i radite jedno te isto. Budite strpljivi još neko vrijeme do ispunjenja vaših želja u većoj mjeri.
Ljubav: Ne otežavajte stvari trenutno, jer nemate mogućnost izbora. Pokušajte sa strpljenjem neke događaje da ispratite ovaj put.
Zdravlje: Povedite računa o imunitetu.

ŠKORPIJA
Posao: Povremeno vas neke stvari ne interesuju u većoj mjeri kada su u pitanju, izlivi bijesa vaših kolega. Volite da se držite po strani i da ne posustajete na putu do cilja.
Ljubav: Ukoliko još nikoga pored sebe nemate ne pokazujte dozu nezainteresovanosti za osobe suprotnog pola. Budite dosta realni, kada je jedna Djevica u pitanju.
Zdravlje: Solidno, danas.

STRIJELAC
Posao: Možete biti skloni stezanju kaiša, jer vam se najavljuju određene restrikcije kada su u pitanju konkretne poslovne šanse, ali za manje novca. Ne budite skeptični što se daljeg rada tiče.
Ljubav: Možda ste trenutno nezadovoljni sa partnerom i njegovim stavom ali to neće trajati dovoljno dugo iz određenih razloga. Možda budete skloni naglim promjenama.
Zdravlje:Pazite se u saobraćaju.

JARAC
Posao: Vaše polje posla je dovoljno naglašeno ovaj put da ćete pokušati mnogo više da se angažujete jer uviđate izuzetnu šansu za nešto više ovaj put.
Ljubav: Ne odustajete od ideje da se viđate sa jednom Ribom. Ovo bi moglo da bude dosta dobra prilika pa ćete se u skladu sa tim i ponašati.
Zdravlje: Nemate razloga za brigu.

VODOLIJA
Posao: Ukoliko se bavite IT tehnologijama i niste trenutno zaposleni, imaćete možda upravo danas odličnu priliku da radite posao u struci.
Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednu Vagu ne preporučuju se nagle odluke oko zajedničkog života, koliko se od vas traži mnogo bolje rješenje. Budite strpljivi.
Zdravlje: Srčana aritmija.

RIBE
Posao: Ne pokušavajte da se odreknete trenutnih obaveza zbog slobodnog vremena. Budite u prilici da se dobro organizujete za nešto više ovaj put.
Ljubav: Nemate namjeru da mijenjate mišljenje partnera, ali na neke kompromise ne možete uticati već ih morate primijeniti.
Zdravlje: Pazite se stresa.