Dnevni horoskop za 2. avgust 2022.

OVAN

Posao: Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspješan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće i uspjeha. Ljubav: Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole, da ih obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posljedice mogu biti fatalne. Zdravlje: Nestrpljenje iz sata u sat sve veće. Pokušajte da se stabilizujete.

BIK

Posao: Pred vama je obiman posao za koji unaprijed znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspjeh neće izostati. Ljubav: Niste zadovoljni emotivnim životom. Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac, novac.,… Zdravlje: Problem sa žuči.

BLIZANCI

Posao: Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, koja vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete.. Ljubav: Bićete vezani za osobu koja je mlađa dosta od vas. Povremeno imate strah od raskida. Zdravlje: Dobar nivo energije.

RAK

Posao: Željeli biste povjerenje i mogućnost verbalnog iscjeljenja, ali to je, bar za sada, nemoguće. Morate da pristupite poslu trezvenije, samostalnije. Ljubav: Partneru je potrebno više povjerenja. Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost. Zdravlje: Imate dobar imunitet.

LAV

Posao: Ambiciju i želju za uspjehom uvijek imate. Sve šanse da se okrenete dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vodolijom. Ljubav: Brak je duže vrijeme u krizi, pa zahtijeva definitivno razjašnjenje. Slobodni Lavovi imaju susret sa osobom koja često putuje. Iz toga može da izađe lijepa veza. Zdravlje: Tjelesna težina je u ovom trenutku zadovoljavajuća.

DJEVICA

Posao: Napetost. Previše posla. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu. Ljubav: Djevice u braku mogu da računaju na izlive nježnosti. Partner se odlično ponaša prema vama. Zdravlje: Posvetite više pažnje zdravlju.

VAGA

Posao: Niste pretjerano zadovoljni, mada na trenutke pokušavate da pobjegnete od tog saznanja. Interesantno, to vam u društvu saradnika polazi za rukom. Ljubav: Udvaranja na sve strane. Nikako da propustite šarmantnog Lava ili harizmatičnog Škorpiona. Zdravlje: Raspoloženje može uvijek da popravi zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao: Ponedjeljak je dan kada možete da napravite dobar poslovni dil preko prijatelja. Ukoliko se usmjerite na Lava ili Bika možete da očekujete povoljne rezultate. Ljubav: Slobodna Škorpija mora da ima bolje stavove o ljubavi i emocijama. Često ste zatvoreni, ne pokazujete svoje pravo lice. Zdravlje: Možda bi bilo dobro da se okrenete drugom načinu razmišljanja, pozitivnijem.

STRIJELAC

Posao: Saradnici su svjesni vaših odluka. Uživajte u današnjem danu jer postoji mogućnost da se napravi odličan poslovni dil. Ljubav: Strijelac u braku mora da unaprijedi svoju bračnu zajednicu. Ukoliko sve prepustite supružniku to će vam predstaviti veliki problem kasnije. Balans u emociji je najvažniji. Zdravlje: Danas se dobro osjećate.

JARAC

Posao: Novac vam je danas prioritet. Ne razmišljate previše o dugovima koje imate, već koliko danas zarađujete. Ljubav: Imate poziv iz inostranstva. Vjerovatno je zemlja Francuska ili sjever Njemačke. Dosta dobar dan za početak ljubavne komunikacije. Zdravlje: Ne razmišljate trenutno o problemima zdravlja.

VODOLIJA

Posao: Kako će dalje teći vaš poslovni dan, definitivno sami donosite odluku. Morate da
budete odlučniji. Krajem dana novac stiže. Ljubav: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili emociju iskreniju od strane partnera. Zdravlje: Ne rješavate zdravstvene probleme.

RIBE

Posao: Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i konačno novac.
Znate da zadržite prave poslovne partnere. Ljubav: Imate osjećaj inferiornosti u odnosu na voljenu osobu. Morate da popravite takvo stanje koje nije dobro ni za vas ni za partnera. Zdravlje: Bubrezi osjetljivi.