Dnevni horoskop za 19. mart/ožujak

 OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Sreća vas čeka na ljubavnom planu. S partnerom ćete ostvariti skladan odnos, pa ni povremene razmirice neće ugroziti vašu sreću.
POSAO: Što se tiče karijere – trgovački kontakti bit će vam naklonjeni, ali će komunikacija s kolegama i šefovima biti dosta napeta. Dobit ćete priliku predočiti ideje i svoje projekte, no i dalje su izvjesni napori i dokazivanja.
ZDRAVLJE: Prehlada.

 BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Komunikativni ste i bezbrižni. S partnerom ćete razgovarati o planovima za budućnost i osiguranju zajedničke egzistencije.
POSAO: Financijska situacija sve je stabilnija. Zaključit ćete korisne poslove, osobito s inozemstvom. Očekuju vas dobar rezultat sudskih procesa, poboljšanje statusa, korisna ulaganja i javna priznanja.
ZDRAVLJE: Osamite se i – uživajte.

 BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Na pomolu je razgovor koji će riješiti sve dvojbe i definirati vaš odnos. Ako ste u vezi, imat ćete postojan odnos koji će svakim danom biti sve čvršći i bolji.
POSAO: Počinjete bolje zarađivati. Pružit će vam se prilika da pokažete svoje talente.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV:  Mogli biste upoznati nekog vrlo uspješnog tko će vas izvoditi na lijepa mjesta. Rakovi u braku su sami krivi za sve nesuglasice kojima su skloni u ovom periodu.
POSAO:  Bitno je da ni u čemu ne pretjerujete. Izbjegavajte nepouzdane ljude i one koji ne ispunjavaju obećanja.
ZDRAVLJE: Pod hitno obnovite energiju.

 LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Osjećajne spone bit će neupitne. S partnerom ćete se sporazumijevati bez mnogo riječi.
POSAO: Imate osjećaj kao da ljudi oko vas nisu iskreni. Proživljavat ćete razdoblje svojevrsnog otpuštanja starih i dotrajalih obrazaca ponašanja. Shvatit ćete da vas neki pojedinci i odnosi ograničavaju. Ne govorite drugima o svojim planovima. Kolege su vam nešto naklonjenije nego inače ali, vjerujtge isključivo sebi.
ZDRAVLJE: Vama treba detaljan ljekarski pregled.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Prepustite se zabavi i užicima. Povratak stare ljubavi u vaš život shvatite kao mogućnost da konačno stavite točku na “i” te objasnite jedno drugome ono što je ostalo nerazriješeno.
POSAO: Poboljšat će vam se koncentracija i pamćenje. Izgladit ćete sukob s kolegama.
ZDRAVLJE: Zaštitite imunitet vitaminima.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Ako ste u vezi, bit ćete ponovno zaljubljeni kao da ste na novom početku. Partner će vam ugađati i činiti sve što je u njegovoj moći da budete zadovoljni.
POSAO: Pomanjkanje koncentracije, ideja i rastresenost još nisu alarmantni, no ogradite se od većih obaveza i planova. Čuvajte se brzopletih reakcija. Ne dajte se isprovocirati, budite staloženi.
ZDRAVLJE: Nedostaje vam samopouzdanja.

 ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Vaše se želje ostvaruju pa odlučno krenite u akciju. U novim počecima bit će presudna tjelesna privlačnost, ali neće izostati ni dobro intelektualno slaganje i prožimanje.
POSAO: Očekuju vas porast prihoda, pohvale pretpostavljenih i porast ugleda. Plijenit ćete pozornost javnosti.
ZDRAVLJE: Odlična psiho-fizička forma.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Očekuju vas ljubavna uzbuđenja. Odlična komunikacija s partnerom razriješit će stare nesporazume.
POSAO: Mogli biste češće odlaziti na poslovna putovanja, biti zaduženi za odnose s javnošću ili više raditi s ljudima. Mnogo toga dolazit će neplanirano pa će prilagodba i snalažljivost biti iznimno važni
ZDRAVLJE: Manji problemi s pritiskom.

 JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Pripazite malo na međuljudske odnose. Otežano ćete komunicirati s partnerom, ali i sa svima ostalima. Partnerove kritike doživljavat ćete kao napad na sebe.
POSAO: Riješit ćete zaostale poslove i pronaći rješenje za sporne situacije. Izvjestan je porast obaveza i odgovornosti, a vaš bi se rad mogao naći i pod lupom nadređenih. Koncentracija vam je slaba.
ZDRAVLJE: Nesanicu i nemir umirite biljnim čajevima.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Dobro se slažete s partnerom, iako se vaši pogledi u mnogome razlikuju. Ne budite kruti i ne tražite da sve bude po vašem. Dopustite i njemu da izrazi mišljenje.
POSAO: Više će vam se puta činiti da obimu posla nema kraja, ali izvući ćete maksimum iz sebe i riješiti sve što je stavljeno pred vas.
ZDRAVLJE: Razdražljivost.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Mnoge bi se Ribe danas mogle zaljubiti. Intenzivno ćete izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak ste flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav.
POSAO: Privlačit će vas sve što djeluje poticajno i razmišljati stvaralački. Imat ćete priliku pokazati što i koliko možete u poslovima koje obavljate. Poboljšat će vam se koncentracija.
ZDRAVLJE: Vrijeme je za laboratorijske pretrage.

(aura.ba)