Dnevni horoskop za 19. juli 2020: BLIZANCI DONOSE LOŠU ODLUKU, ŠKORPIJA UPORNA, VODOLIJA U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 19. juli 2020. godine:
OVAN
POSAO: Odlična komunikacija sa Blizancima, koji vas otvoreno podržavaju u namjerama, koje imate u poslovnom smislu.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Djevicu ne odustajete od pokušaja da animirate datu osobu svojim humorom.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
POSAO: Morate da čuvate novac ovaj put, jer vam slijede malo veći troškovi nego obično. Možete da budete dovoljno opušteni, kada je primjena ličnih ideja u pitanju.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednom Škorpijom možete imati neprijatnost i da pokušate da raskinete trenutni vezu.
ZDRAVLJE: Pojačane tenzije.

BLIZANCI
POSAO: Ne odustajete od cilja koji vam je primaran već odavno. Imate kome da se obratite za pomoć, kada vam nešto zakoči u radu.
LJUBAV: Kada kada su partnerski odnosi u pitanju situacija je dosta ozbiljna. Donosite ključnu odluku u posljednjem trenutku, ali ona može da bude pogubna za vas.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

RAK
POSAO: Ukoliko imate zastarjele metode rada bilo bi dobro da to promjenite na vrijeme kako bi se okrenuli boljim poslovnim idejama u narednom periodu.
LJUBAV: Poprilično ste se zaljubili u jednog Lava, ali za nešto konkretno ćete da sačekate ovaj put.
ZDRAVLJE: Stomačni virus.

LAV
POSAO: Saradnja sa jednim Jarcem vam nije plodna i možete da budete skloni većim promjenama u radu nego obično.
LJUBAV: Koliko budete dali do znanja koliko vam osoba na koju često mislite u suštini prija u toj mjeri će vam se desiti konkretne stvari. Mislite dovoljno pozitivno ovaj put.
ZDRAVLJE: Srčani mišić vam je lošije postavljen.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko niste potpisali ugovor ili niste još počeli da radite očekujte veću promjenu u narednom periodu na polju posla i samim tim polju finansija.
LJUBAV: Nije loše ideja da izađete u obližnji kafić jer, tu možeteda sretenete, već danas značajnu osobu.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hrani koju jedete.

VAGA
POSAO: Već duže vrijeme se držite malo rigidnih stavova i ne upuštate se u veću raspravu. Pokažite malo više entuzijazma i otvorenost u saradnji.
LJUBAV: Uviđate određena otežanja na svom emotivnom segmentu i nemate namjeru da se izborite trenutno za nešto bolji ambijent.
ZDRAVLJE: Bubrezi su vam slaba strana.

ŠKORPIJA
POSAO: Imate jaku namjeru da uspijjete u onome što trenutno želite, jer ste u neku ruku solidno raspoloženi za nešto više posla kojim trenutno raspolažete.
LJUBAV: Na ovom segmentu se uviđa malo teža energija nego obično. Pokušajte da ove aspekte prebrodite na pozitivan način ovaj put.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

STRIJELAC
POSAO: Odlične ideje želite da primijenite. Imate čak i sljedbenike u svemu ovome. Želite potpuno novi ambijent u poslovnom smislu.
LJUBAV: Ukoliko ste imali neprijatnosti već sa partnerom ne očajavajte jer se to može pretvoriti u sjajnu priču koja vas emotivno otvara i podstiče na pozitivnu promjenu.
ZDRAVLJE: Imunitet vam je dobar.

JARAC
POSAO: Otežanja koja imate na poslovnom segmentu su prolaznog karaktera. Ne dopuštate da vas nešto ponese i da što prije ovo riješite.
LJUBAV: Partner koji je dovoljno bistar da vam otvori polje emocija je trenutno na potezu i nema namjeru da povlači to pitanje ukoliko nema i vaš pristanak.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA
POSAO: Saradnja sa Djevicom je odlična ovih dana, jer imate jasan cilj svog poslovnog segmenta. Pokušavate da se snađete na polju finansija.
LJUBAV: Kada je emotivna slika u pitanju ne morate da se upuštate u vezu koja vam ne donosi ništa posebno osim brige i zamora.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RIBE
POSAO: Imaćete nekoliko solucija, koje ćete prihvatiti u svom poslovnom segmentu kao izlaz iz trenutne situacije, koja vam se namjestila kao dobra šansa.
LJUBAV: Volite slobodu i u tome doslovno uživate. Povlačenje u samoću je vaš pokušaj da se opustite i ne pokušavate da se upuštate u jaču ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Pojačan stres.