Dnevni horoskop za 19. juli 2018: Biku stižu čestitke od nadređenih, Rak razmišlja o promjeni posla, Vaga pravi veliku grešku…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak 19. juli/srpanj 2018. godine: Ovnu potreban odmor, Blizanac zabrinut zbog partnerove odsutnosti, Lav sanja o privatnom biznisu, pred Djevicom dobra poslovna šansa, Škorpiji partner iskazuje scene ljubomore, Strijelac nailazi na teškoće, na Jarca partner bijesan, Vodoliji potreban kompromis, Ribe promjenljivog raspoloženja.

OVAN
POSAO: Povoljan period vam se otvara za potpuno nove stvari na poslu. Solidna energija planeta vam postavlja novi zadatak sa mnogo više entuzijazma.
LJUBAV: Za one u braku moguće se male razmirice i nekompetentni razgovori. Potrebno je da se malo više odmarate.
ZDRAVLJE: Opustite se.

BIK
POSAO: Možda ste odavno uvidjeli koliko vrijedite. Ali vam to niko nije rekao. Vaši nadređeni imaju pozitivno mišljenje i rado će ga danas iznijeti.
LJUBAV: Danas ne otežavajte stvari na polju emocija. Imali ste i gorih dana pa se morate prilagoditi i dovoljno razmisliti o tome gdje to sve vodi.
ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
POSAO: Neko bi mogao da vas motiviše u daljem radu. Ideje od ranije su još uvijek aktuelne pa se prilagodite trenutnim apektima.
LJUBAV: Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne očajavajte ukoliko trenutno ne možete da dobijete ono što očekujete. Partner je pomalo odsutan.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

RAK
POSAO: Finansije su bile razlog za napuštanje prethodnog poslovnog okruženja. Isti motiv imate i danas, kada razmišljate o novoj promjeni posla. U svakom slučaju finansije vam se poboljšavaju.
LJUBAV: Negirate emocije prema jednoj odobi od ranije. Susret sa određenom personom nećete moći izbjeći.
ZDRAVLJE: Pazite se infekcije.

LAV
POSAO: Ukoliko ste spremni da započnete privatni biznis, ne pokušavajate još uvijek. Aspekti vas upozoravaju na malo jači temelj koji morate da napravite.
LJUBAV: Kada su u pitanju emocije od strane osobe na koju često mislite možete biti pomalo iznenađeni posmatrajući stvari iz određenog ugla.
ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

DJEVICA
POSAO: Poslovna šansa koju nećete propustiti još uvijek je u dobrom statusu pa iskoristite date aspekte za nešto bolji poslovni tretman.
LJUBAV: Na emotivnom planu očekujte neočekivano. Pokažite veću dozu entuzijazma. Jedna Riba je odlična solucija.
ZDRAVLJE: Hranite se zdravo.

VAGA
POSAO: Postoji određena opasnost da ne izgubite entuzijazam koji ste stekli na polju posla kojim se trenutno bavite.
LJUBAV: Volite da dominirate na polju emocija i to je vaša najveća greška. Pokušat ćete da dobijete nepšto više za sebe kako bi bili sigurni u partnera.
ZDRAVLJE: Pojačana nervna napetost.

ŠKORPIJA
POSAO: Nemate namjeru da se razvlačite na mjestu gdje nemate veću satisfakciju za posao koji obavljate. Volite jasno postavljene poslovne standarde.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Onom pazite se iznenadne ljubomore jer na neke detalje ste skoro zaboravili.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRIJELAC
POSAO: Kada je u pitanju polje inostranstva možete imati jasan stav i da zaobiđete poteškoće koje će iskrsnuti u narednom periodu.
LJUBAV: Volite svoj posao, ali partner je neko ko vam danas odvlači pažnju. Morate da budete spremni na veće kompromise
ZDRAVLJE: Nesanica

JARAC
POSAO: Polje karijere je dosta naglašeno kada ste konkretno vi u pitanju jer imate na umu da dosta toga završite u skorije vrijeme.
LJUBAV: Ukoliko vam je parner neko ko je loše raspoložen zbog vašeg izostanka ne očajavajte. Zasigurno ćete naći dobro rješenje.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti

VODOLIJA
POSAO: Danas ne ulazite u veće rasprave, već pokušajte sa dozom kompromisa dosta toga da riješite.
LJUBAV: Emotivno prihvatate dati izazov koji vam se pruža kao satisfakcija koju ne treba da zaobiđete.
ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama

RIBE
POSAO: Poslovna strana vam je u lošijem ambijentu nego inače. Bit će dovoljno vremena da neke stvari promijenite kod sebe u finansijskom smislu.
LJUBAV: Pojačane tenzije od strane partnera vam se ne dopadaju pa ćete biti skloni promjenljivom raspoloženju.
ZDRAVLJE: Čuvajte se virusnih infekcija.