Dnevni horoskop za 19. avgust 2022.

Ovan

Dnevni horoskop vam je definitivno u znaku porodice. Konačno je vrijeme da se okupite sa najbližima i napunite dobrom energijom. Vrlo je moguće da će vam se roditi neke ideje koje vrlo lako možete da unovčite. Samo naprijed!

Bik

U posljednje vrijeme vam prija samoća, ali nemojte da odbijate bliske ljude koji žele da vam se nađu u blizini. Objasnite im šta vas muči. Razmislite šta zapravo želite i stavite sve na papir. Nova ljubav je na pomolu!

Blizanci

Muči vam jedna odluka i ne znate na koju stranu da prevagnete. Ako se obratite partneru i porazgovarate sa njim, pašće vam kamen sa srca. Ne obazirite se previše na priče “rekla-kazala” i budite istrajni u svojim idejama. Očekuje vas odliv novca, ali ne brinite, brzo ćete povratiti izgubljeno!

Rak

Preokupirani ste poslom i ne pružate dovoljno pažnje porodici. Pokušajte da bolje organizujete vrijeme, a razgovor sa najbližima će biti sjajna prilika da im dokažete da ste tu za njih. Moguće su glavobolje!

Lav

Dnevni horoskop vam predviđa da ćete konačno ubrati plodove svog rada. U život će vam se vratiti bivša ljubav, ali sada nije vrijeme da se vraćate u prošlost. Idite naprijed i ugledaćete nove vidike.

Djevica

Protekla nedjelja vam je donjela dosta stresa i napetosti koja vas i dalje “drži”. Zaboravite na to i pozovite prijatelje na druženje. Prijaće vam i odlazak na omiljeno mjesto u prirodi. Obratite pažnju na pretjerano masnu hranu!

Vaga

Iako se trudite da budete dosljedni, u dubuni duše vas i dalje muče neke stvari koje ne zavise od vas. Pokušajte da svoje misli fokusirate na produktivnost i bićete ponosni na sebe. Javiće vam se stari prijatelj, koji će vam udjeliti pametan savjet. Iskoristite ga!

Škorpija

Ovih dana ponos vam ne da racionalno porazgovarate sa partnerom. “Spustite loptu” i vidjećete da nije sve kao što vam se čini. Pokušajte da budete istrajniji, jer vas očekuje sjajan projekat.

Strijelac

Nekako vam se čini da su stvari došle na svoje, ali budite obazrivi. To vrlo lako može da bude samo maska. Iskorisite svoj vedar duh i vidjećete da nije sve tako crno-bijelo. Pokrenite tijelo i više vremena provodite u prirodi.

Jarac

Navikli ste da vam ljudi uvijek odgovaraju sa “da” i kada nije po vašem, odmah potonete. Ali ko zna zašto je to dobro! Iz svake situacije izvucite pouku i vidjećete kako se u svim poljima ostvarujete. Partner može da vam zamjeri što mu pružate malo pažnje.

Vodolija

Konačno imate vremena za ljubav. Slobodnim pripadnicima ovog znaka se “smiješe” zanimljive šanse, tako da ne okljevajte. Ludo ćete se zabaviti! Vrijeme je da spustite gard prema prijateljima, jer su shvatili da se na taj način čak i previše štitite, što može da djeluje neprirodno.

Ribe

Dnevni horoskop vam savjetuje da tek sada ne posustajete. Uhvatite zalet jer vas očekuje uspijeh u karijeri i poslu. Poslušajte sopstveni osjećaj i nećete se prevariti! Savjet iskusnijih će vam biti od velik važnosti. Ovo je vaš period, zato ga iskoristite!