Dnevni horoskop za 19. april 2022: Ribama troškovi, Blizancima priliv novca…

Ovan

Dan počinje sa stresom, brigama, nenaspavanošću…a kako sati odmiču, malo se toga poboljšava. Inače ste jako dobro organizovani pa ćete sve to ali i poslovne nedoumice – lako riješiti. Glava vam je u oblacima, maštate o neuzvraćenoj ljubavi.

Bik

Proljeće je vaše doba, ne postoji ništa što ne možete da uradite, nema zadatka koji ne možete uspješno da završite. Ideju koja vam se neko vrijeme “mota po glavi”, biste sada mogli da prezentujete nadređenima. Biće to pun pogodak! Smanjite slatkiše.

Blizanci

Dobar dan za zaradu ekstra novca. Povežite se sa ljudima koji vam nude pomoć, njihove finansije i vaše ideje donijeće uspjeh. Dosta se dajete u vezi, vrijeme je da se i partner pokaže. Energija vam je u padu, pojačajte unos suplemenata.

Rak

Manji problemi na poslu, a donekle ste i sami krivi. potrebno je da se bolje organizujete. Mogući neki kvarovi u kući, provjerite instalacije. Ako slušate savjete jedne ženske osobe, u riziku ste da napravite veliku grešku u procjeni partnera.

Lav

Sjajan dan za finansije. Ako ste započeli neki proces u vezi sa nasljedstvom, danas bi bilo dobro da potpišete papire. Osjećate se pomalo tromo, muče vas problemi sa stomakom. Više fizičke aktivnosti i manje hrane.

Djevica

Novi izazovi na poslu vas očekuju, ali i ogovaranja. Drugima ste trn u oku, posebno što svima djeluje da ne postoji zadatak koji ne možete da obavite. Možete da birate – da vas kolege vole ili šefovi… Smanjite unos tijesta, već je počelo da vam se “lijepi”…

Vaga

Manja greška na poslu staviće vas u nezgodnu situaciju. ne gine vam “packa”, najbolje bi bilo da iz toga izvučete pouku. Ljubavni život je i dalje veoma komplikovan, ali još uvek nema izlaza iz nezgodne situacije. Smetaju vam gazirana pića.

Škorpija

Obradovaće vas vijest iz inostranstva. Stiže novac koji niste očekivali, a koji vam je preko potreban. Pazite kako ćete ga potrošiti. Patite od nedostatka volje, ne možete da se natjerate da istrajete u dijeti.

Strijelac

Današnji događaji bi mogli da vas navedu da pristanete na rizik koji vam nije svojstven. Pazite kome vjerujete. U ljubavi situacija napeta. Slobodno kažite šta vam smeta, “guranje pod tepih” nikome nije pomoglo. Više se krećite.

Jarac

Porodica vam stalno nameće neke obaveze i zaduženja i teško nalazite balans sa poslom. Jedna strana će morati da trpi, dobro razlislite šta vam je prioritet. Slatkiši su vaša slabost, razmislite o odlasku u teretanu.

Vodolija

Puni ste elana i jedva čekate da pokažete šta sve znate na poslu. Ne istrčavajte se previše, ako postavite ljestvicu preko svojih mogućnosti, nećete moći da se izborite sa obavezama. Uživate u hrani, ali ne birate uvijek ono što je vašem tijelu potrebno.

Ribe

Očekuju vas nenadani troškovi. Mogući su manji kvarovi u kući ili čak će vam blizak prijatelj tražiti novac na pozajmicu. Previše ste izbirljivi, partner oseća da mu stalno tražite manu. Uvjerite ga da nije tako ili prekidajte vezu.