Dnevni horoskop za 18. novembar 2021: Vage u dilemi, Lavovi neka odmore

Ovan

POSAO
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspjeha predstavlja dobro osmišljena strategija.
LJUBAV
Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmjena nježnosti će vam itekako prijati.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik

POSAO
Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rješavati mimo nekog ustaljenog protokola.
LJUBAV
Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primjećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često djelujete uznemireno.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Blizanci

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Još malo truda i biće sve ok.
LJUBAV
Pokažite svoje pozitivne namjere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima.
ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.

 

Rak

POSAO
Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovnim dogovorima.
LJUBAV
Pokušavate da djelujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosjećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro.

Lav

POSAO
Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovne interese, iskoristite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namjere.
LJUBAV
Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Prije ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Djevica

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.
LJUBAV
Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.
ZDRAVLJE
Napetost.

 

Vaga

POSAO
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.
LJUBAV
U emotivnom smislu, djelujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumijevanje.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Škorpija

POSAO
Neke iznenadne promjene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Iskoristite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
LJUBAV
Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubjedljive odgovore na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Strijelac

POSAO
Pokušavate da zasjenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smjeru.
LJUBAV
Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, prije nego što nesmotreno ili bez namjere povrijedite nečija osjećanja.
ZDRAVLJE
Odlično.

Jarac

POSAO
Djelujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.
LJUBAV
U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili mjerila vrijednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Vodolija

POSAO
Strogo procjenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovima.
LJUBAV
Zamjerate voljenoj osobi,da naivno vjeruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Ribe

POSAO
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
LJUBAV
Veći izliv nježnosti pred voljenom osobom djeluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Nema promjena…