Dnevni horoskop za 18. novembar 2020: RAK U DILEMI, ŠKORPIJA NA METI KRITIKA, VODOLIJA PUNA ZAMJERKI

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, 18. novembar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspjeha predstavlja dobro osmišljena strategija.
LJUBAV: Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmjena nježnosti će vam itekako prijati.
ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
POSAO: Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rješavati mimo nekog ustaljenog protokola.
LJUBAV: Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primjećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često djelujete uznemireno.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

BLIZANCI
POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Još malo truda i biće sve ok.
LJUBAV: Pokažite svoje pozitivne namjere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima.
ZDRAVLJE: Problemi sa mišićima.

RAK
POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovnim dogovorima. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje.
LJUBAV: Pokušavate da djelujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosjećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
POSAO: Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovne interese, upotrijebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namjere.
LJUBAV: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Prije ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.
LJUBAV: Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.
ZDRAVLJE: Napetost.

VAGA
POSAO: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.
LJUBAV: U emotivnom smislu, djelujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumijevanje.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA
POSAO: Neke iznenadne promjene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Upotrijebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
LJUBAV: Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubjedljive odgovore na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

STRIJELAC
POSAO: Pokušavate da zasjenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smjeru.
LJUBAV: Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, prije nego što nesmotreno ili bez namjere povredite nečija osjećanja.
ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC
POSAO: Djelujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.
LJUBAV: U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili mjerila vrijednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

VODOLIJA
POSAO: Strogo procjenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovima.
LJUBAV: Zamjerate voljenoj osobi,da naivno vjeruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

RIBE
POSAO: Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
LJUBAV: Veći izliv nježnosti pred voljenom osobom djeluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE: Nema promjena.