Dnevni horoskop za 18. mart/ožujak

OVAN

LJUBAV: Ako do sada niste bili zadovoljni nekim aspektima odnosa s partnerom, bilo bi dobro riješiti te nesporazume odmah, bez rastezanaja.
POSAO: Sve novo što dolazi nije i dobra prilika za dokazivanje, stoga uključite mozak i procijenite koji od izazova treba prihvatiti, a koji nježno i lukavo odbiti kako se ne bi zapleli u nešto što nadilazi vaše sposobnosti.
ZDRAVLJE: Nesanica i mučnina.

BIK

LJUBAV: Neće vam nedostajati obožavatelja, stoga dobro procijenite trebate li se upustiti u nešto više od flerta ili ćete ipak još malo pričekati. Bikovi u vezi uživat će u društvu partnera, jer će poslovne aktivnosti ostavljati dovoljno slobodnog vremena za dokolicu.
POSAO: Raspitajte se kod kolega o stvarima koje su vam i dalje nejasne, završite neke projektiće koji vam se smucaju po ladicama mjesecima i dobro razmislite šta i kako treba napraviti. Sretno!
ZDRAVLJE: Odlično!

BLIZANCI

LJUBAV: Zainteresovani za ulazak u vezu iako to znači formiranje ljubavnog trougla. Napeti ste.
POSAO: Tona posla koju ćete većinom sami sebi natovariti na glavu, učinit će da ipak poželite da ste malo manje ambiciozni. Ipak, od tolike količine posla nešto će biti napravljeno vrhunski i to će primijetiti oni koji odlučuju, tako da trud neće biti uzaludan. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

RAK

LJUBAV: Želja za avanturom i promjenom mogla bi neke Rakove odvesti predaleko, pa će uslijediti svađe i problemi s partnerom. Bezazleni flert je jedna stvar, no kad to pređe granice, mogli bi se naći u neobranom grožđu.
POSAO: Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom. Atmosfera je radna, ali i opuštena.
ZDRAVLJE: Uravnotežite prehranu.

LAV

LJUBAV:  Lavovi u vezama trebali bi priuštiti partneru kratak odmor ili zajedničko putovanje, kako bi se prisjetili kako to izgleda kad ste sami na svijetu i usmjereni jedno na drugo. Takav odmor vratit će žar u vezu koji se u zadnje vrijeme malo zagubio, opterećen ostalim obavezama.
POSAO: Dobro ste se pripremili za poslovni sastanak i sa puno optimizma odlazite na službeni put.
ZDRAVLJE: Dijeta vam je prijeko potrebna.

DJEVICA

LJUBAV: Želja za napretkom na poslu utjecat će na odnose s partnerom, a koji će se s pravom osjećati zapostavljeno. Ovo nije dobar trenutak za svađe koje bi vam mogle oduzeti snagu potrebnu za promjene na poslu, stoga budite realni i shvatite da morate posvetiti dovoljno vremena vezi/braku ukoliko očekujete partnerovu podršku za svoje planove.
POSAO: Promjene su na vidiku. Želite li da to budu kvalitetne promjene, budite spremni žrtvovati dio svog ega i posvetiti se novim projektima čak i ako u početku ne budu na vašoj razini, svojim ćete znanjem ubrzo stići tamo gdje zaslužujete biti. Sretno!
ZDRAVLJE: Sjajno.

VAGA

LJUBAV: Ovaj period neće proći mirno i opušteno. Iako je situacija s partnerom dobra, količina vremena koju provodite na poslu ipak će okrhnuti vašu idilu i donijeti negativnu energiju u odnos s partnerom.
POSAO: Urođena sposobnost brzog donošenja ispravnih odluka najbolje će poslužiti u te svrhe, no nemojte biti previše sigurni u sebe, ipak se informirajte na vrijeme o svim mogućnostima. Napredovanje se smiješi i onima koji nemaju problema s prekovremenim ostajanjem na poslu.
ZDRAVLJE: Treba vam odmor.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ponekad djelujete veoma uporno i stalo vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namjere, čak i po cijenu da vas neko povremeno osporava. Ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu.
POSAO: Kako vam se nerijetko događa da vas krivo shvataju, trebate posvetiti veliku pažnju svim aspektima svoje komunikacije s kolegama i partnerima, jer postoji velika mogućnost da se problemi pojave niotkuda, inspirisani nekom pogrešno protumačenom gestom ili rečenicom.
ZDRAVLJE: Odmor, i samo odmor!

STRIJELAC

LJUBAV: Šarm vam je na najvišoj razini i gotovo da možete napraviti šta god poželite, sve će vam biti oprošteno. Naravno, bilo bi razumno i pametno ne iskorištavati ovaj dar na pogrešan način, no teško ćete se oduprijeti napasti.
POSAO:Na poslu se stvari ne odvijaju kako želite. Očekuje vas neuspjeh i pad raspoloženja zbog toga.
ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje je stabilno.

JARAC

LJUBAV: Bilo bi dobro posvetiti se rješavanju nesuglasica u porodici, no na ljubavnom planu definitivno će cvjetati ruže.
POSAO: Nemojte gubiti vrijeme na stvari za koje unaprijed znate da vam neće donijeti pretjeranu korist, već se posvetite rješavanju problema koji vas koče već duže vrijeme. Uspjeh na ovom polju je garantiran, tako da ćete moći krenuti u nove projekte.
ZDRAVLJE:Fizički ste dobro, ali ste psihološki u minusu.

VODOLIJA

LJUBAV: Vodolije u stabilnim vezama trebale bi partnera odvesti na kratak put kako bi obnovili žar koji su osjećali na početku veze. Sve u svemu, odmora i dobrih osjećaja napretek.
POSAO: Treba biti spreman na sva iznenađenja, ponude od kojih se vrti u glavi i racionalno i spremno odgovoriti na pravi način. Računi će, nakon duge suše, biti ponovno puni, tako da se može početi planirati nove poslove i buduće poduhvate.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

RIBE

LJUBAV: Porodica vam je na prvom mjestu, tako da je nužno posvetiti im dovoljno vremena kako se ne bi osjećali zapostavljeni. Poslovni život smanjit će količinu slobodnog vremena na minimum, no ti trenuci trebaju biti posvećeni partneru i porodici kako bi se sačuvao odnos koji imate.
POSAO: Neće baš sve biti ružičasto, no problemi koji će iskrsnuti lako će se i brzo rješavati u hodu.
ZDRAVLJE:Nervi su preosjetljivi.

 

(aura.ba)