Dnevni horoskop za 18. maj 2018: Zvijezde najnaklonjenije Lavovima i Vodolijama, Ribama pred nosom izmiču ljubavne i poslovne prilike

Saznajte u Aurinom dnevnom horoskopu šta vas čeka 18. maja na polju ljubavi, zdravlja posla. Po svemu sudeći, zvijezde će najnaklonjenije biti Lavovima i Vodolijama. Ribe zbog problema u kući propuštaju sjajne poslovne i ljubavne prilike. Blizance guši hronični umor, Rakovima slijedi tajni susret s osobom iz inostranstva!

OVAN
POSAO: Oslanjate se i previše na druge ljude. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali ih na vrijeme, makar to bilo i neprijatno po vas.
LJUBAV: Uživate da se osamite i da budete u svom svijetu. Ne dopuštate da vam neko remeti mir i opuštenu atmosferu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se nahlade!

BIK
POSAO: Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbjegnete sukob s pretpostavljenim. Ne radite drugima ono što ne želite da neko radi vama.
LJUBAV: Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni.
ZDRAVLJE: Sjajno!

BLIZANCI
POSAO: Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Pod hitno vam je potreban odmor!

LJUBAV: Pokušavate da riješite lošu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, ali ne shvatate još uvijek da ste je upravo vi zakomplikovali.

ZDRAVLJE: Hronični umor.

RAK
POSAO: Opušten dan u kojem ćete iznimno uživati. Ipak, oprez se savjetuje posebno Rakovima muškarcima koji rade u privatnom sektoru, neko želi da vam zabije nož u leđa.

LJUBAV: Izuzetno pogodan dan za novo poznanstvo. Ako ste u braku onda vam slijedi tajni susret. Ovo je osoba iz inostranstva.
ZDRAVLJE: Provjerite visinu šećera u krvi!

LAV
POSAO: Privodite velike obaveze kraju i zbog toga ste jako sretni. Novi poslovni poduhvati vas u potpunosti okupiraju. Sjajni novi projekti su pred vama.

LJUBAV: Razmišljate o braku dok vam se smiješi romantičan susret tokom vikenda s jednom Vagom. Sretno!
ZDRAVLJE: Osjećate priliv elana, puni ste energije!

DJEVICA
POSAO: Svjesni ste da možete računati na veliku podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuju vas prijatni trenuci i malo iznenađenje koje vam priprema partner.
LJUBAV: Moguć susret ili putovanje u neku drugu državu. Vama je to svakako velika inspiracija. Samo da postoji neka dinamika.
ZDRAVLJE: Unosite više vode u organizam.

VAGA
POSAO: Odličan dan za novac. Zarađujete preko trgovine proizvodima hrane, garderobe ili tehnike.
LJUBAV: Nemate problem da nekog zavedete. Zapravo bilo kog da zavedete bićete u prilici da ga zadržite za sebe, zauvijek.
ZDRAVLJE: Sklonost migrenoznim napadima.

ŠKORPIJA
POSAO: Okruženi ste brojnim ljudima. Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamjerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života.
LJUBAV: Neočekivani susret sa starom ljubavi vam može pokazati koliko je svijet mali.
ZDRAVLJE: Pazite na digestivni trakt.

STRIJELAC
POSAO: Bićete na svoju štetu dobri i sa onima koji to ne zaslužuju. Ali, na kraju dana, bićete ponosni na sebe zbog svake poslovne odluke koju ste danas donijeli.
LJUBAV: Slobodni Ovan želi ljubav sa Strijelcem. Zanimljiva kombinacija dvije vatre.
ZDRAVLJE: Sjećate se i boljih dana.

JARAC
POSAO: Vi se uporno opirete jednom novom projektu koji vam se čini prilično dosadnim i bez nekog većeg nadahnuća. Griješite, pokrenite se.
LJUBAV: Ovo je srećan dan za ljubav a ženama Jarčevima plodan za trudnoću.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA
POSAO: Vaše polje finansija danas dobija nove, sjajne konotacije. Predah na poslu, prilika za nova poslovna poznanstva, veću zaradu…ovo je vaš dan!

LJUBAV: Kao i na polju posla, danas je sjajan dan Vodolijama i za ljubav, posebno ženskim. Svi vas gledaju posebnim očima, a vi se kao i uvijek dvoumite, kojoj strani se prikloniti. Šta god da odaberete, bit će vam lijepo.

ZDRAVLJE: Nešto niži pritisak.

RIBE
POSAO: Teško vam se fokusirati na posao kad imate toliko problema na privatnom planu. Sjetite se samo da će se sve ovo jednom zvati juče.

LJUBAV: Nije vam do ljubavi pa i ne primjećujete strastvene poglede jedne Blizanke. Ako se ubrzo ne “otrijeznite”, propustit ćete sjajnu priliku.

ZDRAVLJE: Grlobolja i zubobolja. Vrijeme je za novog zubara.

(aura.ba)