DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUNI 2020. GODINE: Škorpija upada u šemu, Lav trguje, Vodolija mašta…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 18. juni 2020. godine:

OVAN
POSAO: Nećete tražiti oslonac drugih ljudi, već ćete snagu naći u sopstvenoj vjeri. Krčite trenutno put, koji vam je na neki način blokiran, ukoliko ne budete sa velikim entuzijazmom naprijed krenuli.
LJUBAV: Polje emocija je kod vas dovoljno dobro naglašeno, ovaj put i nećete odustati od osobe na koju često mislite.
ZDRAVLJE: Pokušavate da se dovoljno hidrirate.

BIK
POSAO: Imate odličnu startnu poziciju, ali put do zvijezda je u suštini kod vas otežan. Novca ukoliko trenutno nema na zadovoljavajućem nivou, ne očajavajte vrijeme za naplatu dolazi u skorije vrijeme.
LJUBAV: Ukoliko ste sa nekom osobom prekinuli priču, imaćete priliku da ponovo uspostavite odličnu komunikaciju.
ZDRAVLJE: Bolovi u predjelu vrata.

BLIZANCI
POSAO: Kada su novčane transakcije u pitanju možete da se nadate povećem finansijskom prilivu. Bićete podstaknuti novim idejama u vezi oblasti kojom se bavite. Ukoliko je to izdavaštvo, nećete pogriješiti u svojim odlukama.
LJUBAV: Možete da se nadate solidno dobrim aspektima, kada su emocije u pitanju. Jedna Djevica vas maksimalno podržava, ovaj put.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

RAK
POSAO: Nemate namjeru da se nekome pravdate kada je određena količina novca u pitanju, koja se trenutno našla na vašem bankovnom računu. Ne morate da se pravdate oko naplate koja vam u suštini sleduje.
LJUBAV: Ne produbljujte problem ovaj put, jer sve ima svoj rok trajanja kao i ove loše postavke koje su prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE: Pazite se oscilacije pritiska.

LAV
POSAO: Ne morate da žurite koliko se od vas traži da se dobro informišete u vezi transakcija koje bi sproveli, ukoliko se bavite prodajom. Vaše trgovačke sposobnosti su na nivou koji ste tražili u većoj mjeri.
LJUBAV: Pokazatelji vašeg trenutnog emotivnog stanja su odlični i možete biti dosta sretne ruke kada su izjave ljubavi u pitanju. Jedan Jarac je odličan izbor.
ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja ovaj put.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste imali probleme sada možete da nadate solidnom finansijskom prilivu, kroz transakcije koje se nastavljaju kroz jedan solidno pozitivan trend.
LJUBAV: Oni koji su sami mogu da upoznaju mističnu Vodoliju i da započnu solidnu romansu. Ne tražite mnogo pa će vaše želje biti uslišene.
ZDRAVLJE:Povišena temperatura je malo učestalija kod vas.

VAGA
POSAO: Znate više stvari odjednom da radite i ne dozvoljavate da vam se neko miješa u izbor, koji trenutno imate. Ostajete dosljedni zadatku koji imate i volite da radite ono za šta ste se izborili.
LJUBAV: Zaljubive ste prirode ovaj put. Morate da se suzdržite kada je u pitanju emotivna blokada partnera koja će u suštini brzo proći.
ZDRAVLJE: Volite da se bavite fitnesom.

ŠKORPIJA
POSAO: Već duže vrijeme radite poslove koji zahtijevaju mnogo više snage. Vremenom ćete steći kondiciju, koju trenutno nemate. Nećete očajavati kada su trenutne prepreke u pitanju.
LJUBAV: Možete očekivati izuzetan, noćni provod. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika, emocije neće izostati. Imate odličnu priliku da se opustite na solidan način.
ZDRAVLJE: Osjetljivost reproduktivnih organa.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko ste timski igrač imate veliku šansu da završite sa aranžmanima i ugovorima, koje ste odavno već započeli. Ne pokušavajte da se stavljate u podređen položaj na osnovu površnih rezultata.
LJUBAV: Vaša zvijezda vodilja je neko iz prošlosti. Morate da se snađete za nešto bolju poziciju koja nije nedostižna.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

JARAC
POSAO: Ne osjeća se ljenost nego samo rigidan stav, kada su vaše promjene u pitanju. Volite da primjenjujete tradicionalne poteze kada je u pitanju poslovna prilika koja vam se pruža ovaj put.
LJUBAV: Ukoliko vam se pojavi neko od ranije, ono što toj osobi možete da pružite je samo prijateljska ruka pomirenja.
ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
POSAO: Mnogi bi za vas rekli da ste zamaštani i u svom svijetu, što je u suštini loša percepcija u suštini. Pokušavate da dokažete suprotno, ali vam ne uspijeva.
LJUBAV: Niste u mogućnosti da birate partnera koliko vam se u suštini savjetuje da se borite na poslovnom segmentu malo više nego na emotivnoj strani.
ZDRAVLJE: Imate blokadu.

RIBE
POSAO: U životu vam ništa lako nije došlo, uvijek ste imali začuđujuću snagu kao i ovaj put. Imate dovoljno izazova, kada je pobjednički stav u pitanju kojem težite. Neko vam se stalno isprječava i pokušava da sa vama dovoljno manipuliše.
LJUBAV: Ne uzimajte zdravo za gotovo ono što čujete od svoje simpatije. Imaćete mnogo više načina da se stvari skockaju u vašu korist.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena