Dnevni horoskop za 18. juni 2018: Ovnu povrijeđen ego, Lav sreće stariju osobu, Jarac se zaljubljuje u teretani…

Danas je ponedjeljak 18. juni/lipanj 2018. godine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremile: Bik ostaje bez voljene osobe zbog nesporazuma, Blizanci donose važnu odluku, Rak motivisan, Djevici opez s hranom, Vaga ne stoji finansijski lose. Škorpijin današnji stav na poslu posebno na cijeni, Strijelac neumjeren u željama, Vodolija pred raskidom veze, Ribe u svijetu iluzija,

OVAN
POSAO: Trenutno ste pod izgovorom da nećete da se bavite nebitnim stvarima u svome životu. Posrijedi je povrijeđeni ego koji vam pravi mnogo lošu energiju. Prevaziđite ovaj problem u hodu, jer ste bolji nego što se prikazujete trenutno.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni danas možete da upoznate zanimljivu osobu. To može da bude jedna Vaga ili Škorpija. Uživajte u popodnevnim satima.
ZDRAVLJE: Pazite se stresnih situacija.

BIK
POSAO: Ponekad vam se čini da vam energija protiče bez većeg smisla i na jedan nepošten način. Smatrate da radite posao ispod svoga nivoa. I to vam teško pada jer ste po prirodi buntovnik.
LJUBAV: Imate utisak da se osoba s kojom ste u emotivnoj vezi sve više udaljava od vas. Može biti u pitanju nesporazum koji ne želite da raščistite jer imate isuviše jak stav.
ZDRAVLJE: Pazite grlo.

BLIZANCI
POSAO: Borba koju ste imali nije bila ni malo laka, ali vi ste neko ko je u stanju da sačeka svojih pet minuta i naglo da donese važnu odluku. To može baš danas da se desi. Pokušavate da sumirate dobre rezultate.
LJUBAV: Oni koji su sami, trenutno ne žele ozbiljniju vezu. Skloni su flertu ili površnosti. Budite strpljivi jer vaše vrijeme dolazi.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim organima

RAK
POSAO: Koliko ste spremni da potrošite, toliko ćete u slijedećem momentu imati veći motiv da zaradite mnogo više novca. Što se tiče priliva novca možete da odahnete. Imate solidnu finansijsku situaciju.
LJUBAV: Niste se nadali pozitivnim ljubavnim promjenama koje su se same dogodile kroz komunikaciju sa suprotnim polom.
ZDRAVLJE: Može na kratko da se pogorša.

LAV
POSAO: Ukoliko pripadate trećoj dekadi znaka Lava imat ćete u suštini još ponešto da završite i nećete rastezati sa tom svojom odlukom. Poslušat ćete savjet starijih kolega koji su imali slične probleme.
LJUBAV: Možete da sretnete osobu koja je po godinama, možda, malo starija od vas. U suštini radi se o izgrađenoj ličnosti koja vam donosi mnogo pozitivne energije.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste student imat ćete dosta prijatno iznenađenje koje vam donosi planet Uran u vašem polju studija. Možete brzo riješiti problem koji imate kada su u pitanju teški ispiti.
LJUBAV: Koliko bude trzavica, u toj mjeri budite spremni da se opustite danas i tokom narednih dana, jer vi to zaslužujete.
ZDRAVLJE: Pazite na izbor hrane koju jedete.

VAGA
POSAO: Ukoliko vam se pruži prilika za nešto više niko vam neće osposravati ideje koje se javljaju na nesvakidašnji način. Finansijski ne stojite loše. Još uvijek možete da sastavite kraj s krajem.
LJUBAV: Možete da budete sretne ruke ukoliko se radi o jednom Biku jer se odavno naslućuju određene simpatije od ove osobe.
ZDRAVLJE: Nervoza i rastrzanost.

ŠKORPIJA
POSAO: Vaša ratoborna priroda ne može da se prepozna već od samog jutra. Imate dovoljno dobar stav i to imponuje ljudima u vašem okruženju. Ostat ćete dovoljno odlučni za nove korake u svom poslovnom okruženju.
LJUBAV: Pokušajte da se opustite šta god se danas bude desilo u vašem emotivnom životu. Vi zaslužujete sve najbolje, pa se nadajte solidnom raspoloženju.
ZDRAVLJE: Povremeno se odmarajte.

STRIJELAC
POSAO: Uveliko razmišljate o privatnom biznisu. Ne želite da trpite autoritet i šefopve koji vam nisu ni do koljena. Imate svoj stav i ne želite više da se osjećate kao gubitnik.
LJUBAV: Pomalo ste pod uplivom planeta Mars neumjereni u svojim željama. Povedite računa sa kime se spajate i ko je trenutno u vašim mislima.
ZDRAVLJE: Nedostatak kalcijuma.

JARAC
POSAO: Kod vas se uviđa mnogo borbe kada je novac u pitanju. Ne želite ništa da prepuštate slučaju, ali ste jaki u svom stavu da treba da uspijete. Izdržat ćete mnogo toga na putu kojim ste krenuli.
LJUBAV: Ukoliko ste sami možete upoznati zanimljivu osobu u teretani ili nekom velnes centru. U suštini radi se o ratobornoj osobi, a može po svemu sudeći biti rođena u znaku Ovna.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj fizičkoj aktivnosti.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko se bavite trgovinom ili imate samostalnu trgovinsku radnju možete da odahnete jer će vam se transakcije isplatiti u vremenima koja dolaze. Budite pažljivi u pregovorima sa osobama koje se tek pojavljuju u vašem poslovnom okruženju.
LJUBAV: Na granici ste da raskinete ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi. Za one koji su slobodni, još se ne očekuje ništa konkretno na vidiku.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

RIBE
POSAO: Oni koji su stidljivi po prirodi mogu izuzetno loše da prođu kroz naredni period. Od vas se traži da javno iskažete svoje mišljenje. Budite dovoljno u fokusu koji vam se danas nudi.
LJUBAV: Postavka trenutnih planeta koje vam dovode partnera na velika vrata može da donese iluziju kroz planet Neptun. Pazite sa kime se spajate.
ZDRAVLJE: Povedite računa o reproduktivnim organima.