Dnevni horoskop za 18. juli 2020: OVAN BIJESAN, ŠKORPIJU GUTAJU JEDNE OČI, JARAC SKUČEN…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 18. juli 2020. godine

OVAN
POSAO: Danas ćete biti skloni donošenju bitne odluke, jer osjećate veliki zamor već neko vrijeme. Želite sebi da priredite novu vrstu obaveze i da počnete u tome da uživate.
LJUBAV: Na emotivnom segmentu vam se ne savjetuje veća promjena i ne savjetuje se da ulazite u veće konflikte. Pokažite dozu zrelosti, kada su u pitanju muško-ženski odnosi.
ZDRAVLJE: Imate određenu dozu bijesa u sebi.

BIK
POSAO: Imate potpuno pravo da se opustite i poželite nešto više. Moraćete da vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim u narednom pariodu, jer vam slijedi promjena na radnom mjestu.
LJUBAV: Pokazujete dozu strpljenja kada su emocije u pitanju i ne želite da se otvoreno postavite partneru koji vas pomalo iskušava.
ZDRAVLJE: Grlo vam je osjetljivo na promjenu.

BLIZANCI
POSAO: Vrijeme je da počnete da razmišljate o novčanom prilivu koji već dugo očekujete. Morate da se vodite određenim entuzijazmom ovaj put kako biste se suzdržali od nepotrebnih komentara.
LJUBAV: Isuviše ste svoji da nekome u potpunosti pripadnete. Imate svoje ideje i ne žalite se na tretman koji dobijate od partnera.
ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
POSAO: Ukoliko se budete odlučili za ortačku priču na vašem poslovnom planu budite kolegijalni i otvoreni za nešto više, jer imate dovoljno aspekata koji vam daju do znanja da nije sve u vašim rukama.
LJUBAV: Pokušavate da ostavite utisak na osobu sa kojom ste zapravo u vezi, ali može ovdje da bude i povremenih nesuglasica.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

LAV
POSAO: Vaša zvijezda vodilja ima odličan putokaz na polju posla. Na vama je da samo pokušate da se okrenete pozitivnim stvarima u svom životu i mnogo toga može da vam se ispuni.
LJUBAV: Možda odlučite ovaj put da sami provedete dan. Predah koji ste mislili da sebi obezbijedite će vam pomoći da napunite baterije.
ZDRAVLJE: Treba vam više sna.

DJEVICA
POSAO: Ne odustajete od ideje da nešto konkretno uradite za sebe. Biće prilike da se okrenete pravim stvarima ovaj put.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da budete bezbrižni, jer emocije će vam biti doslovno uzvraćene.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA
POSAO: Dovoljno se naoružavate znanjem u oblasti kojom se bavite da ćete pokušati da dobijete određeno priznanje.
LJUBAV: Slijedi vam prijatan suret sa osobom koja vam se dopada već neko vrijeme. Ukoliko je to jedan Strijelac možete da budete na putu ostvarenja svojih snova.
ZDRAVLJE: Kičma vam je slabija strana.

ŠKORPIJA
POSAO: Možda vas drugi doživljavaju kao mudraca i nekoga ko zapravo poznaje materiju o kojoj priča. Imaćete i pristalice koje će vas voditi dalje u diskusiju.
LJUBAV: Vaša strastvenost je veća nego obično. Možda niste svjesni da vas jedna osoba posmatra i želi od vas nešto konkretno.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slaba zona.

STRIJELAC
POSAO: Konačno ćete izaći iz lošijeg perioda i nećete žaliti za nečim što je uistinu prošlo odavno. Pripremate se za potpuno novi početak.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da odahnu na uštrb trzavica, koje su imali u prethodnom priodu. Sledi vam pomirenje.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

JARAC
POSAO: Još uvijek se osjećate skučeno u svom prostoru i ne želite sebi da priznate da nemate snage niti volje da nešto više poželite od trenutne situacije u kojoj se nalazite.
LJUBAV: Ljubavni segment je ovaj put dominantan, ali vi se lično osjećate loše i bezvoljno. Morate da radite na sebi da poboljšate kvalitet života.
ZDRAVLJE: Odmarajte se.

VODOLIJA
POSAO: U društvu ili individualno vi se osjećate odlično. Možete imati iznenadne goste, pa ih dočekajte onako kako vi to najbolje znate.
LJUBAV: Osjećate se povremeno usamljeno i da partner nije zaboravio nekoga od ranije. Karmička priča se nastavlja.
ZDRAVLJE: Volite sport.

RIBE
POSAO: Imaćete dovoljno dobar i inteligentan stav da zaslužujete mnogo više. Ukoliko osjetite da vas ne razumiju u trenutnom okruženju, možete da budete skloni radikalnim promjenama i da jednostavno odete.
LJUBAV: Osjetljivi ste na kritiku i ne želite da učestvujete u većim raspravama. Nije loša ideja da poželite nešto bolje za sebe.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.