Dnevni horoskop za 18. avgust 2022.

Ovan

Dnevni horoskop vam donosi obaveze. Moraćete da se uozbiljite i prionete na posao, a moguće je i da ćete morati da prihvatite neki kompromis. Budite otvoreniji prema partneru, pokažite mu svoja osjećanja.

Bik

Danas ste pravi buntovnik i u svemu kontrirate ljudima oko sebe! Jednostavno, ne želite da stvari radite na njihov način, već onako kako vi mislite da treba i istrajaćete u tome. Ipak, potrudite se da barem saslušate druge jer ćete možda čuti neki dobar savjet.

Blizanci

Prilično ste nervozni i anksiozni danas, što je za vas krajnje neuobičajeno. Nemojte zbog toga da se povlačite i odustajete od svojih ideja, suočite se sa svojim strahovima. Slobodni, neko koga odavno poznajete će vam priznati svoja osjećanja.

Rak

Neko iz vašeg okruženja će vas danas previše ispitivati o nekoj temi o kojoj ne volite da pričate, pa je moguće da dođe do rasprave. Niste dužni nikome da pravdate svoje odluke niti da živite po tuđim pravilima. Uživate u vezi sa partnerom i imate više samopouzdanja nego ikada prije!

Lav

Dnevni horoskop vam predviđa izazovan dan na poslu, ali zahvaljujući vašoj fleksibilnosti, sve će se dobro završiti. Pred vama je dosta novih prilika, a vi ste otvoreni za nove stvari i iskustva. Nemojte davati partneru povoda za ljubomoru, moguće su rasprave.

Djevica

Neodlučni ste danas, posebno kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom – niste sigurni da li treba da ostanete ili odete. Nemojte naprečac da donosite odluku zbog koje ćete se kajati, dobro razmislite o svemu. Moguća je glavobolja.

Vaga

Pod pritiskom ste da na poslu uradite nešto sa čim se ne slažete. Nemojte da donosite odluke na brzinu, razmotrite sve opcije. Pazite na šta trošite novac, danas biste lako mogli da budete prevareni ili da kupite nešto zbog čega ćete se pokajati.

Škorpija

Nečija priča ili savjet koji će vam neko dati u vezi sa poslom mogli bi mnogo da vam pomognu. Neko od prijatelja nije sasvim iskren prema vama, otvorite četvore oči da ne biste bili povrijeđeni. Prijao bi vam odmor, pa iskoristite svaku priliku za to.

Strijelac

Poziv neke osobe iz prošlosti bi mogao da vam poremeti dan, ali ne dozvolite to. Ostavite iza sebe sve što vam ne prija i što vam ni u kom smislu ne pomaže i ne koristi. Uživajte u lijepim trenucima sa partnerom.

Jarac

Današnji dan posvetite opuštanju i zabavi, druženju i uživanju sa dragim ljudima. To vam je potrebno da biste napunili baterije i mogli da se posvetite poslu, a čeka vas dosta obaveza. Nova poslovna prilika bi mogla da vam donese dobru zaradu.

Vodolija

Prema dnevnom horoskopu, danas se osjećate prilično razočarano jer shvatate da odnosi sa nekim bliskim ljudima nisu više kao što su nekad bili. Neka vam ne bude žao jer ste dali sve od sebe da te odnose spasete. Partner je uvijek uz vas, bar neka vam to bude utjeha.

Ribe

Nemate mnogo energije danas i najradije biste da se osamite. Ipak, prijatelji vas možda iznenade nekim okupljanjem jer žele da vas oraspolože. Previše brinete za budućnost, gledajte da se fokusirate samo na stvari na koje možete da utičete.