Dnevni horoskop za 18. avgust 2020: OVAN U SJENCI, ŠKORPIJA SUJETNA, VODOLIJA EMOTIVNO PRAZNA…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 18. avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rješenja. Bolje je da ostanete u nečijoj sjenci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
LJUBAV. Zaobilazite različite ljubavne dvosmislice ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BIK
POSAO: Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspjeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO: Postoje situacije koje rješavate sa manje uspjeha nego vaši saradnici, izbjegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK
POSAO: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.
LJUBAV: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste pretjerivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

LAV
POSAO: Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mjesto i ulogu u timu saradnika.
LJUBAV: Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, prije nego sto progovorite.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO: Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.
LJUBAV: Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osjetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

VAGA
POSAO: Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem djelujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
LJUBAV: Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbjegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.
LJUBAV: Nedostaje vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osjećanja.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

STRIJELAC
POSAO: Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promjeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
LJUBAV: Priželjkujete veću umjerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili teatralni izlivi osjećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Imate utisak da vaše riječi ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.
LJUBAV: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite lijepši dio svoje ličnosti.
ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

VODOLIJA
POSAO: Djelujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
LJUBAV: Osjećate rezignaciju ili emotivnu prazninu, možda vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE
POSAO: Djelujete dekocentrisano, jer neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namjere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspjehom.
LJUBAV: Skloni ste pretjerivanju u svojim zahtjevima, vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja mjerila i režim.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.