Dnevni horoskop za 18. avgust 2018: Bik danas nervozan, Vaga bez koncentracije, Strijelac ima dobre ideje…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju 18. avgusta/kolovoza 2018. godine: Ovan zadovoljan, Blizanci puno obećavaju, Raku potreban iskren razgovor, Lav strpljiv, Djevica velikodušna, Vaga ne može da ispuni partnerova očekivanja, Škorpija nezgodno reaguje, Jarac gubi nadu, Vodolija pred energičnim rješenjem, Ribe tragaju za skrivenim informacijama.
OVAN
POSAO: Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u djelo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
LJUBAV: Djelujete zadovoljno. Kod vas provijava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim putevima.

BIK
POSAO: Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savjet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici
LJUBAV: Važno je da vam ne promaknu novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

BLIZANCI
POSAO: Djelujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osjećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.
LJUBAV: Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primjedbe zarad boljeg uzajamnog razumijevanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK
POSAO: Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa završnim odlukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savjet.
LJUBAV: Partner zna da djeluje vrlo zagonetno i da ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor

LAV
POSAO: Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbjegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.
LJUBAV: Strpljivo sačekajte na nečiji poziv jer nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvijek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.
ZDRAVLJE: Odlično.

DJEVICA
POSAO: Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rješenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savjet.
LJUBAV: Budite velikodušni prema voljenopj osobi. Ponekad umilni osmjeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

VAGA
POSAO: Primjećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspjeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.
LJUBAV: Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvijek vrijedi pokušati. Potrudite se da pomjerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

ŠKORPIJA
POSAO: Pokušavate da promijenite i ubrzate neke situaccije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete jer ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
LJUBAV: Povremeno ste skloni nekim iznenandim ili neumjerenim emotivnim reakcijama. Najviše vas pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Imate dobre ideje, ali ponead je teško procijeniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interse zarad lične sigurnosti.
LJUBAV: Teško vam je da razumijete nečije emotivne namjere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako bi ste pravilno sagledali cjelokupnu situaciju.
ZDRAVLJE: Stomačne rtegobe

JARAC
POSAO: Nalazite se u neobičnoj situaciji i zato izbjegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja određene posljedice na vaš poslovni život.
LJUBAV: Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u sretan završetak ljubavne epizode, kroz koju prolazite. Ali, uvijek možete da sagledate one bolje strane.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

VODOLIJA
POSAO: Potrebno je da povučete logičan redoslijed poteza u susretu sa saradnicima, odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.
LJUBAV: Ako vas opterećuju emotivne dileme razgovarajte iskreno sa voljenom osobom prije nego što se opredjelite za novo ili energično rješenje.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rješenja. Važno je da napravite dobru procjenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove.
LJUBAV: Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i stinica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.