Dnevni horoskop za 18. april 2022.

Ovan

Danas nikako ne trpite autoritet, pa su mogući problemi sa nadređenima. Kako dan odmiče, bićete sve bolje raspoloženi, a tome će doprinijeti i prijatelji i porodica. Rasijani ste, pazite da ne izgubite neka važna dokumenta.

Bik

Na početku dana izbjegavajte bilo kakve rasprave i diskusije jer će vam bespotrebno iscrpiti energiju. Imate sjajne ideje, ne stidite se da ih iznesete svima, posebno nadređenima. Partner vas u svemu podržava, ne zapostavljajte ga.

Blizanci

Puni ste ideja i željni novih iskustava, ali prijatelji kao da vas koče u tome. Ugodite sebi, po cijenu da u tim novim iskustvima uživate sami. Pazite na šta trošite novac, lako biste mogli da se nađete u dugovima.

Rak

Klonite se svađa sa nadređenima, ništa vam dobro neće donijeti. Umjesto toga, iskoristite svoju energiju da unaprijedite finansijsku situaciju koja vam trenutno nije sjajna. Idite preventivno kod zubara.

Lav

Danas će vam dobro doći vaše sjajne vještine u komunikaciji. Umijete da ohrabrite, oraspoložite i motivišete ljude, a jedan takav “govor” na poslu bi mogao daleko da vas odvede. Imate obaveza preko glave, ali ne libite se da tražite pomoć.

Djevica

Neka odluka pred kojom se nalazite mogla bi mogla znatno da poboljša situaciju na poslu. Optimistični ste i svojom pozitivnom energijom privlačite sve. Moguća je glavobolja.

Vaga

Očekuju vas divna dešavanja danas, samo ako pokažete malo strpljenja prema drugima. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću, to će vam značajno poboljšati zdravlje. Neka briga vas tišti, povjerite se prijatelju i biće vam mnogo lakše.

Škorpija

Ignošite ljude koji pokušavaju da vas uvuku u neke besmislene rasprave. Umjesto toga, svoju energiju posvetite uljepšavanju doma ili vremenu koje ćete provesti sa porodicom. Čuvajte se prehlade.

Strijelac

Veoma ste romantični i lijepo je da partneru priredite neko iznenađenje, ali ne propustite priliku ni da popričate o budućnosti. Važno je da sada raščistite neke stvari koje se tiču vašeg odnosa da kasnije ne biste bili razočarani. Ako imate priliku za putovanje, iskoristite je.

Jarac

Posvetite se poslu jer ono što danas uradite moglo bi da vam obezbijedi značajan novčani dobitak. Neko od kolega pokušava da iskoristi vašu dobrotu, otvorite četvore oči. Pijte više vode.

Vodolija

Izbjegavajte rasprave sa članovima porodice, lako biste mogli da kažete i nešto što ne mislite. Budite fizički aktivniji, to će vam pomoći da izbacite negativnu energiju. Dobar je dan za posao, pokažite svima šta umijete i možete.

Ribe

Osjećate se sjajno danas, a jedino što treba da izbjegnete su rasprave sa partnerom ili članovima porodice oko novca. Bavite se hobijem ili šetajte, to će vam danas baš prijati. Imate dosta obaveza, ali ako se dobro organizujete, sve ćete stići na vrijeme.