Dnevni horoskop za 17. juni 2018: Biku partner priča, a ali ga on ne sluša, Lav strog prema partneru, Škorpija nekoga obara s nogu…

Danas je nedjelja 17. juni/lipanj 2018. godine. Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan: Ovnu se sprema osveta, Blizanci u sjetnom raspoloženju, Rak zbunjuje partnera, Djevica rudnik zlatnih ideja, Vaga neodlučna, Strijelac u poslovnoj matematici, Jarac otvorio mnogo frontova, Vodoliji potrebna pomoć, Ribe u burnoj raspravi s partnerom.


OVAN
POSAO: Igrali ste igru na ivici žileta i to bi moglo doći na naplatu. Neko s kime nista u najboljim odnosima je prozreo vašu taktiku i željan je osvete.
LJUBAV: Toplo – hladno! I tako danima! Polako se hladite od strasti koja je u početku postojala. Pitanje je samo da li osim strasti ima još nečega višeg i vrijednijeg.
ZDRAVLJE: Moguća migrena

BIK
POSAO: Vaš posao vam obezbjeđuje solidna primanja, ali vama i dalje uvijek fali novca. Pare vam se odlivaju iz ruku, kao da imate šuplje džepove. Posvetite vrijeme planiranju.
LJUBAV: Dolazite u situaciju da vam partner priča, a da ga ne slušate. Vi smatrate da su te priče smarajuće i bez ikakvog značaja. A da li tako mislite i kada vi želite nešto da ispričate?
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

BLIZANCI
POSAO: Tiho i mirno jutro bez uobičajene nervoze i stresa. Možda vas popodne jedan poziv ili neka SMS poruka pomjeri iz te idile.
LJUBAV: Danas ste u sjetnom raspoloženju. Maštate o prošlosti i uspomenama. Razmisljare da li je prava osoba pored vas ili u prošlosti. Slobodni Blizanci mogu da očekuju avanturu.
ZDRAVLJE: Vaš probavni trakt je blago destabilisan.

RAK
POSAO: Kod vas posao ide uzlaznom putanjom. Rezultati nikada nisu bili bolji. Nikada niste više radili. A izgleda kao da nikada niste manje zarađivali. Vaša upornost je ovdje na ispitu.
LJUBAV: Pružate prilično konfuznu sliku o sebi i o svojim namjerama. Partnera to zbunjuje, a potencijalne udvarače odbija. Razmislite o promjeni pristupa.
ZDRAVLJE: Potištenost mmože uzrokovati psihičke tegobe.

LAV
POSAO: Sve što ste planirali, a do sada vam je izmicalo, danas dolazi na svoje. Potpuno neočekivano situacija se potpuno okrenula u vašu korist. Budite dovoljno mudri da ti iskoristite.
LJUBAV: Dobijate dosta komplimenata i pažnje od osobe do koje vam i nije baš stalo. Ali vam prija naklonost i pozitivan ton. Prema partneru ste danas previše strogi.
ZDRAVLJE: Moguće istegnuće mišića.

DJEVICA
POSAO: Da li ste nekada razmišljali o tome da zapisujete svoje ideje. Vrijeme je! Imate toliko ideja koje samo razradite donekle, i onda zaboravite. Vi ste rudnik zlatnih ideja.
LJUBAV: Danas imate naglašenu potrebu da upoznajete nove ljude. Oni koji su u vezi željet će da provedu vrijeme sa partnerom.
ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA
POSAO: Svi aspekti govore da će se vaš finansijski položaj veoma lijepo poboljšati. Ali, još nije vrijeme za slavlje. Morate još da sačekate da se sve okolnosti poklope. Nipošto ne stvarajte minus u ovom periodu.
LJUBAV: Neodlučni ste i to partneru smeta. Veći je problem ni vi sami ne shvatate o čemu se zapravo radi sa vašim osjećanjima.
ZDRAVLJE: Posjetite kardiologa.

ŠKORPIJA
POSAO: Danas se zadovoljavate time što znate da nešto možete da uradite. Imate planove i želje. Znate kako! RO vi možete. Danas vam je to dovoljno. Ako tako nastavite možete tresnuti o zemlju potpuno praznih džepova.
LJUBAV: Karmička ljubav na pomolu. Nekoga ćete danas oboriti s nogu, a da na početku toga nećete biti ni svjesni.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim organima.

STRIJELAC
POSAO: Poslovna matematika koju ste osmislili graniči se s nemogućim. Bolje je da sačekate još neko vrijeme kako bi ste bili sigurni da će vam okolnosi ići na ruku.
LJUBAV: Smeta vam sivilo svakodnevnice i nešto bi ste da promijenite. Slobodni Strijelci će sigurno biti u potrazi za akcijom. Oni koji su uvezi mogu osjećati dosadu i nemir istovremeno.
ZDRAVLJE: Problemi u gornjem dijelu kičme.

JARAC
POSAO: Otvorili ste mnogo frontova istovremeno i svuda vam dobro ide. Ali, ne zaboravite – što ste više na ljestvici u vrhu tako se i protivnici umnožavaju. Sve ih je više koji bi na vaše mjesto. Probajte da izgladite neke sukobe.
LJUBAV: Danas vam zavođenje ne ide od ruke. Tačnije nemate ni motiv za to. Zaokupljeni ste drugim mislima. Ovo je vrijeme pogubno za Jarčeve koji su vezi. Oni prave planove za vjenčanje, izgradnju ili renoviranje kuće, kupovinu stana
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

VODOLIJA
POSAO: Zapeli ste u jednoj fazi posla ili novog projekta, ali odbijate da zatražite pomoć. Vjerujte da nije sramota pitati nekoga za mišljenje ili savjet. To može da bude čak i neko mlađi od vas. Jednostavno, svi nemamo isti ugao gledanja.
LJUBAV: Možete da se osjećate kao da vas partner zanemarjuje, ali to su vaše projekcije. Slobodne Vodolije će tražiti novo društvo u neobičnoj situaciji.
ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
POSAO. Voma ste efikasni kada se skoncentrišete na posao. To drugi znaju da cijene, ali opet zaziru od vašeg mogućeg kiksa. Biće vam teško da danas unovčite svoje znanje i rad.
LJUBAV: Moguća je veoma žučna rasprava s partnerom. Kada prođe neko vrijeme, uvidjet ćete da ste potpuno nepotrebno tako burno reagovali i tako napravili dramu o kojoj komšije pričaju.
ZDRAVLJE: Nije loše, ali vam je potrebno više boravka u prirodi.