Dnevni horoskop za 17. decembar 2020: OVAN TRAGA, ŠKORPIJI SLABA KONCENTRACIJA, STRIJELCA KRITIKUJU

Evo šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 17. decembar 2020. godine.

Ovan
POSAO: Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate.
LJUBAV: Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.
ZDRAVLJE: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Bik
POSAO: Na Vama je da sprovedete u djelo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubjedljivi pred okolinom.
LJUBAV: Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provijava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Blizanci
POSAO: Položaj Mjeseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osjeća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrijebite i neke svoje skrivene adute.
ZDRAVLJE: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Rak
POSAO: Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mestu. Unaprijed osmislite svaki potez, prije nego što javno izložite svoje ideje pred saradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspjeha.
LJUBAV: Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic utiska.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od Vas treba da odradi svoj dio posla na najbolji način i bez pretjeranog eksponiranja.
LJUBAV: Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome pokažite više nježnosti i razumijevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i očekuje.
ZDRAVLJE: Dobro.

Djevica
POSAO: Nekom kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima.
LJUBAV: Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Vaga
POSAO: Nove informacije ili dogadjaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspjeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnom orijentacijom, potrebno je da prihvatite nečiji uticaj.
LJUBAV: Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namjera. Možda treba dobro da razmislite o nečijem savjetu.
ZDRAVLJE: Potreban Vam je odmor.

Škorpija
POSAO: Novi dogadjaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, ne uspijevate da ispunite sve planirane obaveze u predvidjenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite nekim prioritetnim ciljevima.
LJUBAV: Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti i nečije »slabosti«, negdje postoji granica.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Strijelac
POSAO: Ukoliko neko kritikuje Vaš način rada, nema razloga da reagujete suviše sujetno ili impulsivno. Obratite pažnju na koristan savjet, uvijek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedničkih rješenja.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom potrebna Vam je možda realnija procjena, nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanje prihvatite ono što dobijate.
ZDRAVLJE: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Jarac
POSAO: Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u odredjene saradnike, možda treba na vrijeme i pravilno zaštiti svoje poslovne interese. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima.
LJUBAV: Partner uz svu dobru volju možda ne razumije uvijek i u potpunosti sve Vaše namjere, te očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Vodolija
POSAO: Nove informacije zvuče komplikovano i neki saradnici ne ispunjavaju možda u potpunosti sva Vaša očekivanja, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti, prije nego što započnete novu poslovnu akciju.
LJUBAV: Povremeno osjećate izvjesnu nelagodnost pred bliskom osobom i djelujete napeto. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Ribe
POSAO: Neko Vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbjegavajte afektivno ponašanje i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja odredjene posledice na Vaš poslovni ili društveni život, budite promišljeni.
LJUBAV: Sačuvajte emotivnu distancu koja Vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.