Dnevni horoskop za 17. avgust 2020: BIKU BOLJE FINANSIJE, ŠKORPIJE ŽELE POVRATAK, JARCU STIŽU RAZMIRICE…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, 17. avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Pokazujete poveći entuzijazam i želite da ga podijelite sa ostalim članovima vašeg kluba. Imate odlične ideje od kojih jedna bar može da vam donese novac.
LJUBAV: Suptilna situacija sa partnerom vas dovodi do angažovanijeg stava i želite nešto više od emotivnog segmenta ovaj put.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
POSAO: Ukoliko ste u mogućnosti da investirate u svoj biznis uradite to što prije jer možete da se nadate boljem finansijskom prilivu za neko vrijeme.
LJUBAV: Imate odličan stav prema partneru koji vas podržava u namjerama. Poslušajte savjet iskusnije osobe kada su partnerski odnosi u pitanju.
ZDRAVLJE: Grlo vam je osjetljiva regija.

BLIZANCI
POSAO: Pazite se iznenađenja na koje se niste spremili na vrijeme. Očekujte pojačan radni tempo i ne očajavajte ukoliko uvidite trenutno koliko možete da postignete u odnosu na cilj koji ste postavili.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, budite dovoljno hrabri i priznajte da vam je potrebna određena korekcija. Ne dozvolite da vas neka situacija dovodi do apsurda.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

RAK
POSAO: Polje privatnog biznisa vas upozorava da se morate prilagoditi određenim poslovnim signalima koji sugerišu određena ulaganja.
LJUBAV: Pokušajte da pronađete zajednički cilj sa partnerom jer to može da vam održi vezu u kojoj se trenutno, mada se osjećate jako loše.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

LAV
POSAO: Ne pokušavate nešto posebno kod sebe da promijenite i tu je ključ vašeg lošijeg poslovnog rezultata. Budite dovoljno otvoreni za nešto više saradnje u narednom periodu.
LJUBAV: Niste u lošem položaju koliko se ovdje očekuje mnogo bolja prilika ukoliko vam se dopadne osoba sa naglašenim vatrenim elementom u sebi.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

DJEVICA
POSAO: Niste u lošem položaju koliko morate da budete još uporniji u svojim namjerama. Ne odustajete od ciljeva toliko koliko imate problem sa vremenom, koje imate na raspolaganju.
LJUBAV: Ukoliko nemate nikoga pored sebe ne očajavajte za nekim od ranije. Na vama je da se dovoljno integrišete sa ljudima i da se opuštate.
ZDRAVLJE: Nesanica.

VAGA
POSAO: Ne očajavajte ukoliko uvidite lošije rezultate svog rada. Imate dovoljno vremena dovedete u red pojedine poslovne aktivnosti i da se oslobodite stresa.
LJUBAV: Volite jednu Vodoliju jer vam može donijeti dovoljno dobar razlog zašto je emocija jako bitna i vaše ljubavni segment.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste mišljenja da su vam loši dani došli ne očajavajte usljed lošijih aspekata koji su ipak prolaznog karaktera.
LJUBAV: Pokušajte otvoreno da razgovarate sa partnerom i da kažete šta vam na duši leži ovaj put. Imate motiv da nekoga vratite.
ZDRAVLJE: Danas ste u formi.

STRIJELAC
POSAO: Neki detalji koji su vam predstavljali problem mogu danas upravo da se riješe. Ne očajavajte u onome što ne možete trenutno da postignete.
LJUBAV: Imali ste dosta krut stav prema partneru. Vrijeme je da neke činjenice dovedete u red u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Rad na sebi je najbolja preporuka.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste od onih koji grade karijerijeru imaćete dovoljno motiva da se priklonite činjenici da postoji nekoliko izbora i da ćete ići inercijom pobjednika.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, pazite se povremenih razmirica i ne očajavajte zbog trenutnih lošijih aspekata preko vašeg polja emocija.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODOLIJA
POSAO: Pojačava vam se finansijski priliv jer ste na tome dovoljno dugo radili i vrijeme je da napravite odličan poslovni plan za dalje akcije.
LJUBAV: Uveliko ste pod pritiskom i ne možete da se osjećate opuštenije od onoga što trenutno imate. Povedite računa o svom psihičkom zdravlju.
ZDRAVLJE: Nesanica.

RIBE
POSAO: Imali ste dovoljno problematičnu situaciju tako da nešto lošije od trenutne poslovne energije ne očekujte. Budite spokojni, danas.
LJUBAV: Niste u lošem raspoloženju ali vam zasigurno prija samoća. Volite da provodite vrijeme u solo stilu.
ZDRAVLJE: Pokazujete signale lošijeg imuniteta.