Dnevni horoskop za 17. april 2022.

Ovan

Danas imate neobično visoku energiju i raspoloženi ste da svima pokažete šta možete. U ljubavi ste spremni za sljedeći korak, recite to partneru. Zdravlje vam je odlično!

Bik

Dnevni horoskop predviđa poziv koji će vas iznenaditi, i o kojem nećete moći da prestanete da razmišljate. Potreban vam je savjet partnera vezan za važnu odluku. Mogući su problemi s vratom.

Blizanci

Imate mnogo posla, ali uspjevate da se izborite i radujete se nekom provodu koji ste zakazali. Potrudite se da više spavate, jer je moguće da ćete ovih dana biti umorni. U ljubavi, morate iskreno da kažete partneru šta vam smeta.

Rak

Imate nedoumicu u ljubavi, i utisak da partner nije bio iskren, ali je u pitanju nesporazum. Planirate veću investiciju, moguće da je u pitanju neka kupovina, ali se dobro raspitajte da ne biste bili prevareni. Moguća je glavobolja.

Lav

Osjećate se kao da tapkate u mjestu i potrebne su vam promjene na poslu, više niste motivisani. Razmislite o novom projektu koji biste mogli da pokrenete, a koji bi vam bio zabavan i izazovan. Partner od vas danas očekuje previše.

Djevica

Dnevni horoskop vam predviđa važan razgovor, od kojeg će zavisiti vaš dalji napredak. Da li ste potpuno spremni za njega, ili će vas iznenaditi? Djevice koje nisu u vezi mogu da očekuju poziv na piće od osobe koja im je vrlo zanimljiva.

Vaga

Vaš dan će proći u znaku romantike, emotivni ste i samo biste da budete “ušuškani” s partnerom. Kada su finansije u pitanju, moguć je novčani dobitak ako budete bili hrabri. Pripazite šta jedete, moguće je da ćete pretovariti stomak.

Škorpija

Danas se osjećate kao detektiv, pokušavate da riješite neku situaciju koja je na ivici misterije, a ima veze sa vašim poslom. U ljubavi, dnevni horoskop vam predviđa povratak neke osobe iz prošlosti, s kojom imate neraščišćen odnos. Na vama je da odlučite da li ćete tom odnosu dati još jednu šansu.

Strijelac

Svi danas žele nešto od vas, i kao da nemate dovoljno vremena da svima izađete u susret. Dnevni horoskop. predviđa da će partner morati da preuzme odgovornost za neku obavezu. Ako imate vremena, bavite se fizičkom aktivnošću, to će vas opustiti.

Jarac

Jarčevi koji su u vezi danas prave velike planove vezane za budućnost. Sve vam ide od ruke, i spremni ste na sljedeći korak u ljubavi. Osjećate ogroman nalet kreativnosti koji će vam pomoći i da riješite neki problem na poslu.

Vodolija

Ovog ponedjeljka, Vodolije su spremne da osvoje čitav svijet! Svaki plan ide baš kako ste zamislili, iskoristite to ako imate priliku da se nametnete za neki napredak. Nekoj osobi je potrebna vaša pomoć, vjerovatno je iz kruga vaših prijatelja. Budite velikodušni, ali ne dozvolite da vas iskoristii cijeli svoj problem “prebaci” na vas.

Ribe

Danas ste pomalo zaboravni, dnevni horoskop kaže da će vam biti vrlo teško da se skoncentrišete. Ako možete, važne projekte i sastanke odložite za sutra. U ljubavi je moguć nesporazum, pa bi trebalo da pažljivo osluškujete kako se partner osjeća da ne biste nešto propustili.