Dnevni horoskop za 16. novembar 2020: BLIZANCI U PREDNOSTI, DJEVICA BRZOPLETA, JARAC PUN IDEJA

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, 16. novembar 2020. godine:

Ovan
POSAO: Ako želite da riješite nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost.
LJUBAV: Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj mjeri koliko biste željeli. Učinite nešto po tom pitanju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Bik
POSAO: Trenutni položaj Mjeseca vas podstiče na nesigurnost i zato izbjegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme rješavajte na pozitivan način.
LJUBAV: Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše male slabosti. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
ZDRAVLJE. Provjerite krvnu sliku.

Blizanci
POSAO: Neko sumnja u vaš uspjeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje poslovni rezultati.
LJUBAV: Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje. Nemojte oklijevati već preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

Rak
POSAO: Neko ima dobre namjere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.
LJUBAV: Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Neko ne razumije sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspjeha u poslovnoj saradnji. Morate imati dovoljno razumijevanja za vašu okolinu.
LJUBAV: Postavljate velike zahtjeve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Djevica
POSAO: Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama.
LJUBAV: Ukoliko previše vjerujete u nečije riječi, očekivaće vas novi gubitak ili razočarenje. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga
POSAO: Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspjeh. Okolina vjeruje u vaše znanje i sposobnosti i to predstavlja dovoljan povod da pružite maksimum.
LJUBAV: Osjećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

Škorpija
POSAO: Očekujete pozitivne odgovore i uspješne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspješni rezultati zavise od dobre procjene i ličnog angažovanja
LJUBAV: Pažljivo birajte riječi koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbjegavajte sumnjivo društvo ili osobu koja je na lošem glasu.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Strijelac
POSAO: Nečije namjere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lijepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu, riješićete poslovne probleme.
LJUBAV: Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

Jarac
POSAO: Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savjet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju.
LJUBAV: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nježnosti donijeće veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

Vodolija
POSAO: Susret i rasprava sa jednom osobom na vas djeluje zamorno. Ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.
LJUBAV: Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
ZDRAVLJE: Napeti ste.

Ribe
POSAO: Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vas neko svrstava u red gubitnika.
LJUBAV: Prije nego što donesete novu odluku preispitajte osjećanja. Potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvijek da diktirate ljubavni tempo.
ZDRAVLJE: Dobro.

error: Content is protected !!