DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUNI 2020: BLIZANCI DUMAJU O VELIKIM PROMJENAMA, LAV IMA VELIKE ŽELJE, STRIJELAC U AGONIJI

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za utorak 16. juni 2020. godine:

OVAN
POSAO: Ukoliko se osjećate usamljeno u onome što trenutno radite ne očajavajte jer ste to u suštini sami htjeli. Pokušaj da dobijete na povišici vam je uspio ali ste na tom putu izgubili mnogo saradnika koji bi vam pomogli. Vi ste u suštini individualac.
LJUBAV: Emotivna strana vam nije trenutno u većoj mjeri zadovoljavajuća, koliko vam je potrebna. Ukoliko se družite sa jednim Strijelcem ne pokušavajte da se dvoumite oko zajedničkog izlaska ovaj put.
ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

BIK
POSAO: Ne morate da se borite za ono što vam je dato kao pokazatelj ili znak na putu.
Imali ste dovoljno vremena da ukapirate iz kog pravca vjetar duva i ne pokazujte mnogo interesovanja za ono što je prošlo, koliko se od vas traži da se pripremite za nešto novo.
LJUBAV: Kada su u pitanju emocije koje niste dobili ne očajavajte na putu kojim ste krenuli, jer neko je uvideo da ste prava osoba za njega.
ZDRAVLJE: Bolovi u predjelu vrata.

BLIZANCI
POSAO: Na umu su vam velike promjene kako u svom radu tako i kod saradnika. Ne pokazujete emocije ni sažaljenje, koliko ste spremni da napredujete i da se pokažete u najboljem svjetlu na polju posla. Možda nečiju saradnju ne budete dovoljno cijenili ovaj put.
LJUBAV: Kada su u pitanju izlasci i provodi nećete biti pasivni. Ovo naročito vazi za one koji su rođeni u trećoj dekadi. Pokušajte da slušate svoje srce.
ZDRAVLJE: Nemate velike probleme.

RAK
POSAO: Naučili ste mnogo toga da radite sami, pa ćete tako uraditi i ovaj put. Vaše polje posla je dosta naglašeno kroz jedan intenzivan rad, koji vam se neplanirano namjestio ovaj put. Pokušajte da budete otvoreni na polju finansija za ono što vam slijedi.
LJUBAV: Dovoljno ste emotivne prirode da ćete se povući iz trenutne igre zavođenja sa partnerom koji vas pomalo iritira svojim stavom.
ZDRAVLJE: Stomačni virus.

LAV
POSAO: Vaše polje posla je dosta dobro naglašeno. Iskoristite priliku za ono što vam se pruža kao odlična prilika koju možete da prepustite drugim saradnicima ukoliko budete dovoljno nepažljivi. Kolebljivost smanjite na minimum pa se dobro fokusirajte na dati segment koji vam najviše odgovara.
LJUBAV: Niste sami i to je vaša najveća pobjeda koju ćete proslaviti sa svojim partnerom upravo danas. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na svoje želje koje nisu baš male.
ZDRAVLJE: Ukoliko ste hronični bolesnik, slijedi vam dodatni oprez.

DJEVICA
POSAO: Marljivost koju imate kada je saradnja i poslovna prilika u pitanju je neprikosnovena. Pravi ste detaljista i na putu do uspjeha mnogo toga vam trenutno pomaže i pokušajte da se skoncetrišete na mnogo bolje partije koje vam se pružaju za neko vrijeme.
LJUBAV: Ne pokušavajte da budete u vezi sa jednim Jarcem ili drugom Djevicom jer ste pomalo loše raspoloženi prema ljudima koji misle isto kao i vi.
ZDRAVLJE: Pazite se pretjerivanja sa slatkišima.

VAGA
POSAO: Dovoljno strpljenja stoji iza vaših konkretnih odluka kada je u pitanju polje karijere koje je idealno postavljeno za predstavnike vašeg znaka. Niste sami kada je u pitanju dioba kolača koliko se od vas očekivala doza strpljenja.
LJUBAV: Dobro se slažete sa Vodolijama. Budite dovoljno otvoreni na polju emocija, jer vam sledi prijatno iznenađenje. Neko vas obožava.
ZDRAVLJE: Popravlja vam se ovaj segment.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste student još malo se strpite kada je u pitanju polaganje ispita na kome možete imati solidnu iopuštenu atmosferu. Ukloliko ste nezaposleni nije na odmet da preko polja prijatelja nešto konkretno nađete baš onako kako ste poželjeli.
LJUBAV: Neko vas ne ostavlja na miru. Možete da imate noćnu moru od trenutnih trauma na polju emocija u većoj mjeri nego ranije.
ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko imate naglašeno polje inostranstva i ne želite još uvijek da se pokrenete iz nekog razloga nije na odmet da se prepustite trenutnim aspektima koji vas podržavaju u onome u cemu ste najbolji a to je donošenje konkretnih odluka.
LJUBAV: Vaše emocije su trenutno pomalo problematične jer vam je partner daleko i ne želi da vas posluša ili da se odluči da prekine agoniju koju osjećate.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

JARAC
POSAO: U suštini ste pravi pobjednik. Dovoljno ste izdržljivi na putu do uspjeha i ne odustajete od svojih namjera neko vrijeme. Dosta ste izdržali na putu svog uspjeha da ne želite da izgubite iz vida nešto konkretniju situaciju koja vam se pruža već za nekoliko dana.
LJUBAV: Niste sami na emotivnom planu koliko se dešava da pomalo loše utičete na cijelu priču oko bivšeg partnera. Pomalo ste se loše ponašali prema nekome ko to u suštini nije zaslužio.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je pod znakom pitanja.

VODOLIJA
POSAO: Morate da ostanete dosljedni uspjehu koji vam se pruža kao izlaz iz trenutne krize na koju niste navikli. Ukoliko ste rođeni u trećoj dekadi slijedi vam vatreno krštenje na koje niste računali, ali ste ipak nešto naslutili. Ponudite ono najbolje od sebe.
LJUBAV: Imali ste pravo kada ste rekli da vas partner ne želi u većoj mjeri. Morate da ostanete dosljedni svojih riječi i da se pomalo opuštenije ponašate.
ZDRAVLJE: Imate dosta solidnu situaciju na polju zdravlja.

RIBE
POSAO: Vaša zvijezda vodilja je nešto što vam je bilo potrebno, ali nije ni izostalo. Pokušaj da budete najbolji je doslovno uspio. Niste morali da se brinete za konkretnu situaciju u kojoj ste se našli slučajno koliko ste morali da se brinete za nešto bolje partije za druge saradnike.
LJUBAV: Nemete namjeru da se slažete na komunikacijskom nivou sa osobom koja vam je prilično odbojna kada su emocije u pitanju.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura.