Dnevni horoskop za 16. juni 2018: Bik uspješan na poslu, Djevica sklona sitnim prevarama, Strijelca spašava na poslu jedan Lav…

Danas je subota, 16. juni/lipanj 2018. godine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovnu na pomolu dobar provod, Blizance stiže karma, Rak gori od želje za jednom osobom, Lav sreće zanimljivog Jarca, pred Vagom svađe, Škorpiji u mislima jedna draga osoba, Jarac od sudbine ne može pobjeći, Vodolija bi mogla biti izanipulisana, Ribama dan za uživanje, 
OVAN
POSAO: Ranije ste sebi popločali put pa sada imate mnoštovo mogućnosti za poslovni uspjeh. Nastavite s tim tempom da bi ste bili još uspješniji. Jedna ženska osoba u znaku Bika će vam biti od velike koristi i dodatno će vas usmjeravati tokom cijelog procesa.
LJUBAV: Očekuje vas izuzetan period i imate šansu da se večeras dobro provedete. Možete da birate između nekoga od ranije i nekoga ko će se tek pojaviti. Koji god izbor da napravite dobar provod je na pomolu.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.
BIK
POSAO: Imate ustaljenu formula ponašanja pa se nešto novo ne može dogodipti preko noći. Još ćete se malo krčkati u poslovnoj školi dok ne uvidite na kojim poljima ste najbolji, a tada ćete biti kao “svoj na svome”. Nakon toga nema povratka, poslovna karijera kreće munjevitom brzinom. Ne vraćate se bez pobjede.
LJUBAV: Više ćete se baviti emocijama i analiziranjem. Poželjet ćete da izađete pa se savjetuje da na vrijeme obavijestite društvo o svojoj odluci, kako bi ste se zajedno dobro poreveli.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.
BLIZANCI
POSAO: Od danas promjena cijele situacije vodi nabolje, pa budite slobodniji u odlučivanju kako bi ste vrijeme iskoristili za nove pobjede. Neko će ubrzo uvidjeti vaše sposobnosti pa vas angažovati na jednom zadatku koji rijetko ko može uraditi. Danas i narednih dana vi ste zvijezda cijele aktivnosti.
LJUBAV: Karma danas nagovještava da treba da vratite neki dug kako biste ispravili načinjenu nepravdu. Nemojte se libiti da pokažete svoje emocije koje vam poklanja srce bez obzira šta mislili o cijeloj situaciji.
ZDRAVLJE: Relativno dobro.
RAK
POSAO: Gajite iluzije da će se posao sam od sebe riješiti, ali to se neće desiti jer ste na putu do tog cilja izgubili motivaciju. Bilo bi dobro i izuzetno korisno da se udružite bar sa nekim kako bi mogli sa više entuzijazma da priđete zadatku koji vas očekuje na poslu.
LJUBAV: Potajno gorite od želje da sretnete jednu osobu. Neprijatna situacija nastaje u onom momentu kada se osoba na koju mislite malo distancira i to u trenutku kada je pozovete.
ZDRAVLJE: Mali stomačni problemi
LAV
POSAO: Čvrsto ste odlučili da završite posao i da u tome doslovno uspijete jer aspekti koje imate su izvanredni, pa se savjetuje da ih iskoristite kroz biznis i poslovnu saradnju. Ovdje može biti u opticaju čak i inostransto, pa slobodno proširite svoje kanale i u tom pravcu.
LJUBAV: Očekuje vas novi susret sa zanimljivom osobom koja može biti rođena u znaku Jarca ili da ima dosta planeta oko sebe, pa zato pustite stvari da se same pokrenu.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte slatkiše I uzimajte više tečnosti
DJEVICA
POSAO: Jedan problem od ranije će vas iscrpiti maksimalno. Međutim vrijeme je da riješite zaostale probleme iz prošlosti, ako već niste bili spremni da ih riješite ranije. Skloni ste sitnim prevarama i zabušavanjima kako biste pečicama došli do cilja. U svakom slučaju uspjet ćete u svojim namjerama, a trud će se svakako isplatiti.
LJUBAV: Mislite na osobu iz prošlosti koja vam budi pitanja u vezi sa sadašnjim partnerom. Međutim, nema puno promjena kada su emocije u pitanju
ZDRAVLJE: Pazite na kosti i cirkulaciju.
VAGA
POSAO: S obzirom da imate u svojim rukama poslovni projekat koji donosi novac, ne prepuštajte ga drugima, Ovako imate mogućnost da drugima konačno pokažete svoje mišljenje i spsobnosti koje su veće od drugih. Osim toga, ne morate sve tajne odmah otkriti. Budite taktični i sačekajte malo sa objavama.
LJUBAV: Eventualne svađe i sukobe sa osobama suprotnog pola ne smijete tolerisati jer na vas takve stvari veoma utiču. Izbacit će vas iz kolosijeka i nećete biti svoji.
ZDRAVLJE: Više se odmarajate
ŠKORPIJA
POSAO: Pošto vi imate entuzijazma od kolega preuzmite inicijativu i vodstvo u novom poslovnom zadatku. U ovom trenutku ne postoji niko ko je bolji od vas da posao privede kraju u što kraćem roku. Budite brzi i efikasni i ne odustajte od dogovorenih planova i ideja.
LJUBAV: Razmišljate o jednoj osobi koja je blizu vas, ali imate utisak da je on ili ona previše zaokupljen svojim problemima. Sačekajte malo da se kockice fino slože i da napravite prvi korak.
ZDRAVLJE: Problemi sa kardivaskularnim sistemom.
STRIJELAC
POSAO: Sami ste sebe doveli u ovu poslovnu situaciju svojim prethodnim odlukama, a sada ste umorni i bez motivacije. Čak ni dobre poslovne mogućnosti nisu doovoljne da vas pakrenu iz apatije u kojoj se nalazite. Pokušajte da sarađujete sa jednim Lavom, jer bi vam takva osoba u ovim trenucima bila najbolja podrška.
LJUBAV: Sve se svelo na prazne priče i manjak aktivnosti. Kao da ste se malo začaurili, a posebno se to odnosi za muške predstavnike ovog znaka. Uradite nešto konkretno na ljubavnom planu.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.
JARAC
POSAO: Saradnici zahtijevaju isuviše od vas, a vi niste sigurni da li sve možete da postignete. Umjesto da samo pričate o tome poduzmite konkretne korake. Koliko pružite truda toliko će biti urađeno posla. Na vama je da odlučite da li ćete se zaustaviti samo na razvijanju poslovne strategije ili ćete je i sprovesti u djelo.
LJUBAV: Jedan Bik mnogo pati za vama i zbog toga prolazi kroz teško iskustvo. Obratite pažnju na nekoga ko je ranije bio u priči, jer od sudbine nećete moći da pobjegnete.
ZDRAVLJE: Relativno dobro.
VODOLIJA
POSAO: Vaše želje su danas ogromne naspram mogućnosti, pa vas to danas dovodi u mali disbalans prije nego u konstruktivno rješenje. Spustite loptu, pokušajte zdravorazumiski da vladate situacijom, a kada malo bolje pogledate ona i nije tako loša. Problem su vaši negativni stavovi.
LJUBAV: Jedna Škorpija može iskoristiti to što se lako zanosite i skloni ste iluzijama. Povedite računa da ne budete izmanipulisani i dobro promislite prije svakog koraka.
ZDRAVLJE: Pazite na psihu. Odmarajte se više.
RIBE
POSAO: Dan počinjete izuzetno jakim tempom, ali s obzirom da znate šta radite nastavite tako i nazire se pobjeda. Ovo je vaš dan, a saradnici i šefovi će biti iznenađeni vašim poslovnim sposobnostima i voljom.
LJUBAV: Ne ustručavajte se da danas priđete jednoj Djevici. Danas je dan za akciju, pa nemojte oklijevati. Nemate šta da izgubite. Očekuje vas prijatan popodnevni susret.
ZDRAVLJE: Odlično.