Dnevni horoskop za 16. januar 2021: BLIZANCI MUDRUJU, LAV SE NADMUDRUJE, VODOLIJA UZNEMIRENA

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 16. januar 2021. godine:

Ovan
POSAO: Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspješnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.
LJUBAV: Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše riječi ne zvuče dovoljno ubjedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promijenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE: Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, osjećate dodatnu tenziju.

Bik
POSAO: Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspješnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, djeluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Osjećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.
ZDRAVLJE: Osjećate umor.

Blizanci
POSAO: Djelujete kao osoba koja ima efikasno rješenje za različite probleme. Dovoljno ste vješti da zadovoljite različite kriterijume o uspješnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.
LJUBAV: Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcjenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.

Rak
POSAO: Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da vas dovede u neprijatnu situaciju.
LJUBAV: Djelujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite sve svoje namjere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet dogadjaja.
ZDRAVLJE: Potrebna relaksacija.

Lav
POSAO: Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unaprijed i tačno predvidja vaše poslovne poteze. Nažalost lijepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu.
LJUBAV: Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

Djevica
POSAO: Djelujete vrlo promišljeno i donosite razumna rješenja. Stil koji primjenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspjeha.
LJUBAV: Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom pretjerivanja. Važno je da pravilno razumijete nečiju poruku.
ZDRAVLJE: Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo.

Vaga
POSAO: Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmjerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike od povjerenja. Završite na vreme započeti posao.
LJUBAV: Važno je da bolje razumijete nečije afinitete, posebno kada imate različita uvjerenja. Nema razloga da se ponašate suviše zahtjevno i nadmeno u društvu voljene osobe.
ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili relaksacija.

Škorpija
POSAO: Moguće je da vam izmiče jedna poslovno-finansijska prilika, ali sada ne vrijedi žaliti. Usmjerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se uporedjujete sa nekim saradnicima, pokažite da posjedujete praktičnu pamet.
LJUBAV: Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija, nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odložite sprovodjenje nekih odluka.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte naporne situacije u kojima se ne osjećate prijatno.

Strijelac
POSAO: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i povjerenju, za sada ostaju bez odgovora.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osjećanje emotivne rezignacije. Podstičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti.
ZDRAVLJE: Potreban odmor.

Jarac
POSAO: Djelujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosjećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepovjerenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procjenu i snagu.
LJUBAV: Iritira vas partnerovo ponašanje ili namhera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osjećate dodatnu tenziju.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Vodolija
POSAO: Djelujete napeto u situacijama kada saradnici imaju lakše ili jednostavnije rješenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip „uzimanja ili davanja”.
LJUBAV: Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije.
ZDRAVLJE: Loše raspoloženje.

Ribe
POSAO: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina.
LJUBAV: Položaj Mjeseca utiče na vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku.
ZDRAVLJE: Glavobolja.