Dnevni horoskop za 16. april: Vodolijama ljubavna razočarenja, Vagama veliki stres

OVAN

LJUBAV: Jedna nova osoba se pojavljuje u vašem životu, a vi osjećate da biste trebali da joj date malo veći značaj.
POSAO:  Potrebno je da prihvatite čak i poslovni rizik. Sretno!
ZDRAVLJE: Definitivno trebate odmor.

BIK

LJUBAV: Moguće su tajne avanture ili veze sa partnerima koji nisu slobodni. Komunikacija preko interneta i mobilnog telefona može napraviti haos u vašem životu. Pazite! Slobodni Bikovi, posebno žene, mogu se nadati poznanstvu koje može u priličnoj mjeri da uzdrma temelje njihove sigurnosti.
POSAO:  Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte ili da prihvatite savremene ideje i pozitivan trend u svojoj profesionalnoj orjentaciji.
ZDRAVLJE: Povedite brigu o liniji.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući su neprijatni razgovori, naročito ako vam je partner u znaku Jarca, Ovna, Strijelca ili Vodolije, a vi ste, pritom, veoma ljubomorni.
POSAO: Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili osobom koja ima veliki utjecaj na vašu okolinu. Važno je da sačuvate dobar saradnički odnos. Očekuju vas susreti koji otvaraju nove mogućnosti u poslovnom izražavanju. Iskoristite to!
ZDRAVLJE: Puni ste energije.

RAK

LJUBAV: Partner će vas smatrati posesivnim, a vi njega neiskrenim. Ali, svako od vas ima neki rezervni plan o kome ne priča.
POSAO: Potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka dugovanja. Većinu ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju.
ZDRAVLJE: Bolesni zbog iscrpljenosti.

LAV

LJUBAV: Ako vam se dopada neki drugi Lav, trebalo bi da pokažete više razumijevanja za njega, naročito ako se radi o osobi koja se po godinama od vas dosta razlikuje.
POSAO: U finansijskom smislu, nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu, kao i da riješite neka imovinska ili investiciona pitanja. Obratite pažnju na mogućnost usavršavanja, profesionalno napredovanje ili na udruživanje interesa.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi.

DJEVICA

LJUBAV: Ako ste u vezi s Bikom, Djevicom ili Jarcem, postoji mogućnost prijatnih zajedničkih momenata, naročito ako ste duže od pet godina zajedno, dok s Lavom i Ovnom možete imati povremene sukobe.
POSAO: Neko je spreman da podrži vaše ideje. Potrebno je da udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima.
ZDRAVLJE: Energični ste, ali nemojte pretjerivati.

VAGA

LJUBAV: U ljubavi ste promjenljivog raspoloženja, što loše utječe na odnose sa partnerom. Posvetite mu više pažnje, jer je ubijeđen da ga zanemarujete.
POSAO: Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmjerite na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju. Očekuju vas pozitivne promjene i mogućnost za usavršavanjem.
ZDRAVLJE: Očekuje vas veliki stres.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste slobodni, predstoji vam poznanstvo s nekim ko je stranac. Bit ćete u dilemi, jer će vam se udvarati dvije osobe, prilično različite po izgledu, ali slične po temperamentu.

POSAO: Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa srcem i krvnim pritiskom.

STRIJELAC

LJUBAV: Situacija vam izmiče kontroli. Tu su Ovan, Jarac, Škorpija, Bik, da vam daju savjete. Slobodni Strijelci će vrlo lako potpasti pod utjecaj zanosne, tajanstvene osobe. Razotkrijte je što prije.
POSAO: Očekuju vas pozitivni događaji i odlična satisfakcija. Izbjegavajte takmičarsku atmosferu ili rivalstvo u odnosu sa saradnicima.
ZDRAVLJE: Nastojte što više vježbati.

JARAC

LJUBAV: Moguć je uspjeh veze u koju se uplićete, čak i ako se partner ponaša distancirano, nadmeno i pomalo arogantno. On to isti misli o vama.
POSAO: Nemojte dozvoliti da neko osporava vaše poslovne ciljeve. Tajna vašeg uspjeha se krije u preciznoj orjentaciji ka praktičnim ciljevima. Dobra procjena i organizovanost u poslovnim kontaktima, predstavlja vaš glavni adut. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Popušta vam snaga.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaši kriterijumi će biti dovedeni u pitanje, možete doživjeti razočarenje u osobu s kojom ste dugo u vezi. Također se ne preporučuje ni kratak flert, jer se možete zaljubiti u nekoga ko će vas kasnije ostaviti. Vaša mana je samouvjerenost koja je često na staklenim nogama. Razmislite o sebi.
POSAO: Uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatnu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primjenjivati samo u određenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Mislite!
ZDRAVLJE: Vodite računa o higijeni i ishrani.

 RIBE

LJUBAV: Ako ste žena Riba, možete se emotivno vezati za nekoga ko često putuje, a ako ste muškarac Riba, predstoji vam emotivna veza sa energičnom partnerkom koja će se pokazati kao dobar savjetodavac u pogledu vaše karijere. One koji imaju stalnog partnera i požele mali „izlet“, sačekat će kofer ispred vrata. Kontrolišite se!
POSAO: Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Mudro rješenje je da zatražiti nečiji savjet ili podršku.
ZDRAVLJE: Stres i umor vas teško napuštaju.

 

(aura.ba)