Dnevni horoskop za 15. maj 2022: RAK PREUMORAN, DJEVICI RIVALSTVO, JARCU POTRBNA PODRŠKA U LJUBAVI

Evo šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 15. maj 2022. godine:
OVAN
Posao: Nema potrebe da se ponašate lakomišljeno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, provjerite njihov odjek u krugu saradnika.
Ljubav: Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Zaista, uvjek postoji način da ostvarite ono što želite.
Zdravlje: Počnite sa rekreacijom.

BIK
Posao: Važno je da ostanete dosljedni u svojim namjerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način.
Ljubav: Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lijepo i korisno u različitim pravcima.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Posao: Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj i na koje neko drugi ima izvršnu moć.
Ljubav: Potrebno je da djelujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumjevanja. Prepuštite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK
Posao: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Na vama je da svojim saradnicima predložite novo rješenje koje treba da zadovolji različite interese.
Ljubav: Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Djelujete suviše napeto u nečijoj blizini.
Zdravlje: Potreban vam je odmor.

LAV
Posao: Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje.
Ljubav: Osjećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da se ostvare. Važno je da stvari nazovete pravim imenom.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

DJEVICA
Posao: U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktičnija rješenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist.
Ljubav: Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije, to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.
Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

VAGA
Posao: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvijek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje.
Ljubav: Izbjegavajte situacije koje djeluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namjere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti bez nečijeg praktičnog usmjeravanja i podrške.
Ljubav: Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije riječi ili emotivno upozorenje samo zato što vam se ne dopada ono što čujete.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
Posao: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez.
Ljubav: Partner djeluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahtjeve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće pa zato korigujte svoje kriterijume.
Zdravlje: Neraspoloženi ste.

JARAC
Posao: Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubjedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite kompromisno rješenje.
Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osjećanja samo podstičete još veću napetost.
Zdravlje: Više šetnje će vam prijati.

VODOLIJA
Posao: Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rješenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rješenje.
Ljubav: Izbjegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.
Zdravlje: Problemi sa grlom.

RIBE
Posao: Izbjegavajte zaoštrenije sukobe sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
Ljubav: Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osjećaj povjerenja i emotivne bliskosti.
Zdravlje: Dobro se osjećate.