Dnevni horoskop za 15. maj 2021: BIK U “MINUS FAZI”, DJEVICA SE DVOUMI, STRIJELAC U AKCIJI

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 15. maj 2021. godine:

Ovan
POSAO: Skloni ste da idealizujete svijet oko sebe i da od drugih previše očekujete, a da uopšte nisu u mogućnosti to da ispune. Ovaj dan može imati emotivne oscilacije, trudite se da održite unutrašnji mir.
LJUBAV: Imate dosta posla, obaveza, pa ćete na poslovnom sastanku upoznati osobu sa kojom ćete se naći. Znaćete od starta da je to ono pravo. Ne požurujte jedno drugo, jer vam treba dosta vremena da se upoznate, opuštite. Kako vrijeme bude odmicalo, vi ćete funkcionisati sve bolje.
ZDRAVLJE: Posvetite se sebi, jer ćete na taj način uvidjeti da i sami možete da se izborite sa stresom i okolnostima koje vam ga donose. Jedan prijatelj će vam biti od velike koristi, jer će vas bodriti i podržavati.

Bik
POSAO: Sa kim god da ste u vezi i šta god da sada činite, bili biste u minus fazi, pa stoga pokušajte da ojačate volju, da se borite i budete u vrhu. Uskoro će se sve promijeniti nabolje. Da bi ste prosperirali, neophodan vam je osmjeh i dobro raspoloženje.
LJUBAV: Trenutno odajete utisak da ste sretni i zadovoljni u postojećoj vezi, a bliske osobe znaju da to nije tako. Mlađi pripadnici ovog znaka su nesretno zaljubljeni u mnogo stariju osobu i često razmišljaju o tome da li je to u redu. Ostali pripadnici ovog znaka su u nekoj paralelnoj vezi ili razmišljaju da li da se upušte u tako nešto.
ZDRAVLJE: Vi ste ti koji upravljate svojim životom, pa se tako i postavite prema problemima i ublažićete sve stresne situacije. Svjesni ste svega, a i sami znate da se ne predajete lako.

Blizanci
POSAO: Ovaj dan koristite za maksimalno radno angažovanje i završite što više toga, jer ćete se kasnije sa pola snage održavati na vrhu. Budite odlučni i sada donosite odluke i slušajte svoju intuiciju, jer oslanjanjem na savjete drugih, možete donijeti pogrešne odluke.
LJUBAV: Oni koji su ozbiljnoj vezi, mogu podleći flertu. Zato pokušajte sa partnerom da unesete neke novine u vaš odnos, da osvježite sjećanja na vaše početke i sretne momente.
ZDRAVLJE: Izaći ćete iz teškog dana, ali samo pod uslovom, da sami riješite probleme. Nezadovoljni ste i to se odražava na vaš cjelokupni organizam, a prisutan je loš lični osjećaj.

Rak
POSAO: Pričajte sporije i staloženije, ako želite da vas sagovornici uvaže. Uspjećete da ispravite neke nedoumice sa osobama sa kojima ste imali nesporazum. Danas vam je novac izuzetno naklonjen. Obratite pažnju šta drugi pričaju. Mogli bi ste da iskoristite nečiju ideju i da je dobro unovčite.
LJUBAV: Fascinirani ste plavookom osobom koju ste sada upoznali. Toliko ćete biti njom očarani da prosto neće prestajati da komunicirate putem poruka, a i putem društvenih mreža. To je jedna vrsta posesivnosti, pa možete doći u situaciju da vam draga osoba okrene leđa. Budite samouvjereni, jer vas dvoje ste jedno za drugo.
ZDRAVLJE: Bićete neprestalno u pokretu i nećete znati dugo da stojite na jednom mjestu. Moguće da ste se prethodnih dana preforsirali i navukli prehladu koja će vas tokom večeri savladati.

Lav
POSAO: Sada je prilika za postizanje lijepih poslovnih i finansijskih rezultata. Biće prijatnih iznenađenja i obrta. Posao koji ste otpisali, mogao bi opet da se pokrene.
LJUBAV: Pripadnicima ovog znaka koji su u ozbiljnoj vezi, braku, se otvara mogućnost zajedničkog odlaska u inostranstvo. Preko familije možete očekivati odlazak, isprva na kraće, a zatim dugoročno vrijeme. Ta situacija će vas dodatno usmjeriti jedno na drugo, a moći ćete i da se oslonite jedno na drugo. Riješićete sve u svoju korist.
ZDRAVLJE: Malo se izolujte, opuštite se i šetajte sa prijateljima. Širite i primajte pozitivnu energiju i bićete zaštićeni od svih negativnosti. Izbjegavajte sve što bi moglo da vam donese stres ili loše raspoloženje.

Djevica
POSAO: Osobe koje ste otpisali vraćaju se sa nekim novim i povoljnim prijedlozima. Dvoumićete se zbog ranijih iskustava sa njima. Uz čvrste garancije i ugovore, pristaćete da nastavite saradnju.
LJUBAV: Vaš ljubavni život je obavijen velom tajne. Volite da svoje intimne stvari čuvate samo za sebe. Baš zbog toga ste i predmet priče. Odajete utisak da ne dozvoljavate nikome da vam se približi. U stvari i jeste tako! U vašim mislima postoji osoba koja vam već duže vrijeme neda mira. Sada je došao trenutak da joj priđete.
ZDRAVLJE: Usredsredite se na nešto što volite da radite i zaboravite negativne misli i dešavanja. Osjetljivi ste i sve vidite crno. Posvetite se nekom hobiju, šetnji, druženju sa prijateljima, pridružite se nekom društvu, na primjer planinarima i krenite u neke fizičke aktivnosti koje će vam poboljšati opšte zdravlje. Počnite da se bavite sportom koji volite.

Vaga
POSAO: Imaćete dosta sreće da povratite novac koji vam nije bio dostupan. Ne pretjerujte u demonstriranju svojih sposobnosti, a prema drugima budite korektni. Ukoliko budete mudro vladali ovom energijom koju sada posjedujete, imate velike šanse da nešto i napravite.
LJUBAV: Vage koje su u vezi mogu biti opušteni, flegmatični, nezainteresovani. Bilo bi poželjno da se preispitate da li ste sve dobro uradili po pitanju sadašnjeg partnera i šta vam je nadalje činiti.
ZDRAVLJE: Posvetite se sebi, jer ste sebe potpuno zanemarili. Pritisli su vas problemi sa mnogo strana, ali ne očajavajte, vrijeme je na vašoj strani.

Škorpija
POSAO: Misli su poput magneta i imaju moć da privuku ono o čemu mislimo, maštamo i ono u šta vjerujemo. Zapitajte sebe šta je to što želite i koji posao bi vas učinio sretnim. Morate jasno da vidite svoj cilj i da odlučno idete ka njemu. Izgovori tipa – nisam dovoljno dobar/a ili za to treba veza – nijesu opravdanje za vašu neodlučnost.
LJUBAV: Emotivni ste, ljubav i zadovoljstva su vam vrlo važni. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da na poslu upoznate osobu koja bi mogla da osvoji vaše srce. To bi moglo da vam bude dodatna inspiracija da zablistate.
ZDRAVLJE: Nemate mnogo vremena za spavanje. Potrebno je da održite toliko potrebnu energiju i elan koji vam je potreban radi obavljanja svakodnevnih obaveza.

Strijelac
POSAO: Ne bi trebalo da preduzimate neke radikalne promjene i da se sami upuštate u ozbiljne akcije. Moraćete više da se oslanjate na druge, a posebno na svog partnera, jer je on jači od vas i u vaše ime treba da radi.
LJUBAV: Ukoliko ste nedavno prekinuli sa partnerom i ne možete da se izborite sa neuspjehom, onda pokušajte sebi da date još jednu šansu. Ne čekajte, krenite odmah u akciju, jer nemate mnogo vremena. Imate velike šanse kod partnera, obnovite vaš odnos koji i nije bio loš, već je skup loših okolnosti doveo do prekida.
ZDRAVLJE: Morate uvesti promjene u ishrani, kako se u suprotnom ne biste osećali umorno, bezvoljno i pasivno. Uvedite uravnoteženu dijetu. Povećan je rizik od infekcija.

Jarac
POSAO: Na površinu vam isplivavaju neke stare emocije i događaji koji niste riješili i niste oprostili onima koji su vas nekad povrijedili. Trudite se da to što želite nedvosmisleno i jasno predstavite, jer postoji mogućnost da vas drugi baš neće najbolje razumjeti.
LJUBAV: Od vas zavisi da li ćete smoći snage da krenete naprijed ili će vas pesimisti i nazovi savjetnici držati u neodlučnosti. Imate izuzetno dinamičan unutrašnji život. Emotivni život vam je na prvom mjestu, očekujte lijepa dešavanja.
ZDRAVLJE: Osjetljivi su grlo i sinusi. Očekuju vas i manji problemi sa kičmom, pazite da ne istegnete ligamente. Mada smatrate da ste jake fizičke konstitucije, može se dogoditi da klonete pri obavljanju veće radne akcije.

Vodolija
POSAO: Borite se za svoje ideje i uspjeh vam je zagarantovan, posebno ukoliko želite da promijenite sredinu ili radno mjesto da biste mogli da se usavršavate ili okončate neke ranije projekte koje ste ranije započeli i nijeste ih doveli do kraja.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, nemojte odugovlačiti ako vam se neko dopada. Odmah krenite u akciju. Kraj dana vam je naglašeno uspješan. Shvatite da će sve zavisiti isključivo od vas, pa nemojte gubiti vrijeme i pronalaziti razloge zašto nešto ne treba da uradite.
ZDRAVLJE: Prekontrolišite svoj urogenitalni trakt. Možete očekivati i probleme sa alergijom, ekcemom i osipom na koži. Nemojte se izlagati prevelikim fizičkim i intelektualnim naporima. Trenutno ste vrlo slabi.

Ribe
POSAO: Budite taktični i staloženi i postići ćete svoj cilj i predstaviti se u najboljem svjetlu. Ne ulazite u konflikte sa mlađim osobama. Ukoliko se bavite privatnim poslom, izgaraćete radeći. U žurbi biste mogli da napravite i neku grešku, zato pazite šta kome obećavate.
LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi. Došao je trenutak da svojim postupcima, partneru pokažete koliko ga volite i cijenite. On jedva čeka da to osjeti i da tim potvrdi koliko je jaka vaša veza. Ovaj dio vašeg života je u usponu i možete biti sigurni da su osjećanja obostrana.
ZDRAVLJE: Očekujte probleme sa cirkulacijom i zglobovima. Moguća je povreda ramena. Uvedite novi režim spavanja. U saobraćaju budite posebno oprezni. Stres i napetost će se posebno ispoljiti.

error: Content is protected !!