Dnevni horoskop za 15. juni 2021: RAKOVO “ŠESTO ČULO”, DJEVICA SE KRIJE, STRIJELAC SE INATI

Evo šta su vam zviojezde pripremile za utorak, 15. juni 2021. godine:OVAN
POSAO: Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cijene i osjećate se kao važan i potvrđen dio kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.
LJUBAV: Usljed događaja na radnom mjestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

BIK
POSAO: Danas je poslovni zadatak prilično obiman, pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući dio po dio. Kolege su spremne da vam pomognu.
LJUBAV: Vi danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.
LJUBAV: Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

RAK
POSAO: Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbjegavajte upuštanje u poslove sa neizvjesnim ishodom i miješanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.
LJUBAV: Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Želite lidersku poziciju i naglašavate da su vaši prijedlozi idealna varijanta za posao. Predstoji manji konflikt sa kolegom koji stvari posmatra iz drugačijeg ugla.
LJUBAV: Od partnera tražite previše i skloni ste pretjerivanju. Opustite se i uživajte u onome što imate i što zaslužujete a to je vaš partner.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

DJEVICA
POSAO: Krijete se od nadređenog koji vam često upućuje primjedbe. Sve se može riješiti dogovorom. Danas ne razmišljajte o poslu, ostavite to za sutra.
LJUBAV: Budite oprezniji i uviđajniji u razgovoru sa partnerom jer dešava se da nekim riječima povrijedimo nekoga iako to nismo namjeravali.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. U nekim slučajevima finese odlučuju o konačnom ishodu i dobijanju pohvala.
LJUBAV: Lakomisleno upuštanje u zabavu moglo bi da vas košta. Posvetite se nekome ko vam pružiti emotivnu podršku.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA
POSAO: Danas postižete sve što želite. Vođeni svojim instinktima, ali i iskustvom okrećete sve u svoju korist. Slijede pohvale.
LJUBAV: Osvježenje i prekid monotonije u vezi. Partner neće moći da vam kaže ne za bilo šta što mu predložite. Iskoristite ovaj dan za odlazak u prirodu ili na bazen…
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

STRIJELAC
POSAO: Težite tome da vodite glavnu riječ o svemu na radnom mjestu. Ne dopustite previše miješanja drugih u novčana pitanja.
LJUBAV: Nemojte da se inatite partneru i da sitničarite. Razgovor sve rješava, a danas će partner da razumije sve što mu kažete.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: U kolektivu postoji neslaganje, ali vi se hvatate u koštac sa današnjom teškoćom. Kolege vam vjeruju i cijene vaš profesionalizam.
LJUBAV: Partner vas uzrujava svojim plahovitim i drskim postupcima. Ne ulazite u raspravu, tretno je partner u negativnoj fazi ali i to će proći.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

VODOLIJA
POSAO: Namjeravate da preorijentišete uži krug kolega u smjer koji bi bio najisplativiji. Ali, nepredviđena dešavanja predstavlaju prepreku.
LJUBAV: Bićete prinuđeni da ispoštujete neke osnovne načine suživota. Mislite više na osjećanja partnera kao što on misli na vaša.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Imate odličnu profesionalnu ideju, ali sada nema mogućnosti da se u cjelosti realizuje. Treba vam malo strpljenja i doći će vaš trenutak.
LJUBAV: Partner i vi danas imate sasvim drukčije prioritete iako je želja za dokazima ljubavi prisutna na obje strane. Neće biti lako postići ravnotežu.
ZDRAVLJE: Glavobolja.