Dnevni horoskop za 15. juli 2020: BLIZANCI IMAJU POGREŠAN PREDOSJEĆAJ, ŠKORPIJI BOLJA ZARADA, RIBA ZALJUBLJENA…

Saznajte astro prognozu za srijedu, 15. Juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Imate jasan cilj kojem stremite. Ne želite da vas dezavuišu nepotrebne činjenice kojih neko nije vrijedan ovaj put. Pokušaćete da se kotirate na solidno mjesto po zasluzi.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim od predstavnika zemljanog znaka nećete pogriješiti ukoliko budete bili pri stavu da treba da učvrstite ovu vezu.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

BIK
POSAO: Ne želite da se osjećate loše zbog nečije krivice. Niste vi loše postupili koliko se samo loše odrazila odluka kolege za vas.
LJUBAV: Imate namjeru da se spojite sa nekim i u tome uspijevate u većoj mjeri. Ne ostavljate utisak teške i zahtjevne osobe već prijatne u komunikaciji.
ZDRAVLJE: Provjerite hormonski status.

BLIZANCI
POSAO: Osjećaj koji imate kada su u pitanju trenutni aspekti su veoma zahtjevni kada ste vi u pitanju. To je greška. Ne pokušavajte da donosite odluku samostalno već budite u kolegijalnom odnosu.
LJUBAV: Isuviše ste ozbiljni kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u poslednjem trenutku ali ona može da bude pogubna za vas.
ZDRAVLJE: Provjerite nivo šećera u krvi.

RAK
POSAO: Izuzetno dobro uočavate najsitnije detalje i niko ne može da ospori vaš rad, koji može da vas postavi na sam vrh po rezultatima.
LJUBAV: Imate stav da treba da se dobro zabavite. Volite opasne igre zavođenja i uživate u tome u nekoj mjeri. Budite obazrivi, kada je vaš izbor u pitanju.
ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

LAV
POSAO: Radite jačim tempom nego inače. Moraćete da pravite kratke pauze kako bi nastavili u što boljem ambijentu da korigujete svoje poslovne poteze.
LJUBAV: Možda vam se dopada zauzeta osoba pa se snebijivate da priđete i da se otvoreno postavite. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni prema sebi ovaj put.
ZDRAVLJE: Bićete malo više umorni.

DJEVICA
POSAO: Vaši nadređeni su isuviše zahtjevni ovaj put. Volite da postavite stvari onako kako vam se čini da je najbolje za trenutni ambijent u kome ste.
LJUBAV: Možete da budete zaljubljeni u jednu Vagu. Ne marite šta drugi misle za vas jer vi ste u odličnoj formi i bolji nego ikada.
ZDRAVLJE: Provjerite rad štitne žlijezde.

VAGA
POSAO: Vaša odlučnost je nešto što vas vodi do pobjede. Imate jak stav i nešto što se zove harizma. Budite dovoljno u fokusu svojih želja.
LJUBAV: Moguće da ćete biti skloni radikalnim promjenama kada je vaš emotivni život u pitanju jer stvari na koje ne možete da računate ne mogu da potraju dovijeka.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe danas.

ŠKORPIJA
POSAO: Imaćete dosta bolju zaradu ukoliko budete ušli u ortačku priču. Pokušajte na jednom momentu da spustite dozu ega i prihvatite posao koji nije baš u vašem interesu ovaj put.
LJUBAV: Možete biti skloni naglim raskidima i da ispratite osobu koja vam mnogo znači. Ne želite mnogo toga sebi da priznate koliko ste morali da trpite određene stvari.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

STRIJELAC
POSAO: Volite da zapovijedate. To vam u suštini i stoji ali na kraći period. Morate da budete mnogo ozbiljniji nego obično i odigraćete sjajnu ulogu.
LJUBAV: Ne pokazujte nezainteresovanost za određene osobe kada je emotivni segment u pitanju. Morate da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji i da priznate da ste se zaljubili.
ZDRAVLJE: Čuvajte se infekcije.

JARAC
POSAO: Danas ste pobjednički raspoloženi i ne želite da izgubite trenutnu poziciju. Grčevito se borite da ostanete tu gdje jeste trenutno.
LJUBAV: Jedan Rak bi mogao da vam uzme dosta vremena svojim premišljanjem. Budite bar vi direktniji i pokušajte da se izborite za bolji emotivni status.
ZDRAVLJE: Imate višak tečnosti u organizmu.

VODOLIJA
POSAO: Imate jak stav da uspjete u namjeri koja vas vodi po planu . Morate da budete istrajni na putu kojim ste krenuli i da riješavate svoju finansijsku situaciju.
LJUBAV: Imate svoju zvijezdu vodilju koja vam daje jasne smjernice kuda da idete ukoliko se radi o konkretnim stvarima na polju emocija.
ZDRAVLJE: Odmarajte češće.

RIBE
POSAO: Imate jako dobar pristup svom poslovnom planu od koga nećete odustati makar osjetili i veliko otežanje koje vas može sustići u narednom periodu.
LJUBAV: Isuviše ste zaljubljeni i ne možete da vidite pravo stanje stvari. Pokušavate da se pravilno postavite bez zadrške.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.