Dnevni horoskop za 15. juli 2022: RAK KOMPLIKOVAN, LAVU VEĆA ZARADA, DJEVICI NEPRIJATNOSTI

Evo šta su vam zvijezde pripremile za petak, 15. juli/srpnja 2022. godine: 

OVAN
POSAO: Povoljne vijesti za vas i možete da budete spokojni u narednom periodu. Tako vam zvijezde poručuju.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se bavite partnerovim problemima jer imate i onako dovoljno svojih obaveza.
ZDRAVLJE: Kostobolja

BIK
POSAO: Na vidiku novi posao i za to ste navijali već neko vrijeme. Možda je došlo obavještenje u pravo vrijeme.
LJUBAV: Morate da ostanete dosljedni odluci koja je trenutno prioritet kada su u pitanju zajednički izlasci sa partnerom.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće

BLIZANCI
POSAO: Volite svoj posao, ali ste trenutno u fazi kada vam se sugeriše mali predah. Napunite baterije prije nego što vam se desi veći zamor.
LJUBAV: Za sada dobro plivate u ljubavnom odnosu i ne želite veće promjene kako kod sebe, tako i kod partnera. Možda odlučite da današnji dan provedete u prijatnom ambijentu.
ZDRAVLJE: Alergije na insekte.

RAK
POSAO: Možda ste trenutno dovoljno komplikovani na svoju štetu. Morate da budete fleksibilniji u komunikaciji sa ljudima koji vas okružuju.
LJUBAV: Budite dovoljno otvoreni prema partneru koji vas u suštini voli i koji vas podržava u namjerama koje imate da sprovedete.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

LAV
POSAO: Ukoliko vam se učini da vam je posao mnogo zamoran, ne popuštajte u namjeri da aktivno tražite nešto više za sebe. Smiješi vam se veća zarada.
LJUBAV: Imate najeru da mnogo toga kažete svojoj drugoj polovini, ali se malo ustučavate kada su konkretne stvari u pitanju.
ZDRAVLJE: Zubobolja

DJEVICA
POSAO: Pokušaj da dominirate na poslovnom planu vas dovodi u neprijatnu situaciju. Morate da razumijete i ostale članove kolektiva koji žele dio vašeg kolača.
LJUBAV: Imate jak stav da ipak neke stvari dovedete u red i da se povinujete svojim željama, makar one išle na vašu štetu. Budite otoreni prema partneru.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

VAGA
POSAO: Pokušajte da dovedete u red svoju poslovnu stranu u narednom periodu, jer kada se oduzmu svi troškovi koje imate vaše su finansije jako loše.
LJUBAV: Ne pokazujete otvorenu dozu ljubomore, ali ste spremni mnogo toga da javno prodiskutujete zarad sopstvenih ciljeva.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA
POSAO: Imate šansu preko prijatelja za nešto konkretniju zaradu. Morate da se ponekad spustite na zemlju i da prihvatite trenutno ono što vam se nudi.
LJUBAV: Morate da razumijete svoga partnera jer u narednom periodu možete da dođete u zabludu, ali ne konkfetno svojom krivicom.
ZDRAVLJE: Čuvajte se opekotina.

STRIJELAC
POSAO: Pokušavate da dobijete nešto više na vremenu koje vam je dobar resurs za ono što vi konkretno želite. Morate da se povinujete datim činjenicama i da budete dovoljno fleksibilni.
LJUBAV: Ukoliko pokušavate da ostavite dobar utisak na osobu o kojoj stalno maštate morate da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji koja vam se pruža.
ZDRAVLJE: Izbjegavajtze veće skupove ljudi.

JARAC
POSAO: Pokušat ćete nešto više da uradite za sebe i u tome ćete uspjeti, ali polovično jer ste okruženi ljudima koji su protiv vaših ideja.
LJUBAV: Budite dovoljno ljubazni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju i ne odustajte od činjenice da se nešto posebno uradi po tom pitanju jer su vam planete naklonjene.
ZDRAVLJE: Želite dfa se odmorite.

VODOLIJA
POSAO: Morat ćete da budete dovoljno stpljivi na putu ka svome uspjehu jer za nešto više se vrijedi potruditi. Slijedi vam odličan poslovni plan.
LJUBAV: Podrška od strane prijatelja vam je zagarantovana jer on može da vas spoji sa osobom koja vam može mnogo značiti.
ZDRAVLJE: Pojačana napetopst.

RIBE
POSAO: Razlog zbog kojeg ćete mnogo toga da odložite i da se posvetite poslovnom segmentu u narednom periodu je zato što imate dovoljno vremena da neke stvari riješite na vrijeme.
LJUBAV: Poštujete partnerov stav i ne želite nešto posebno da mijenjate. Čak ste ponosni na njegove stavove.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.