Dnevni horoskop za 15. februar 2022.

Ovan

Danas postoji mogućnost da će vaše tajne biti razotkrivene. Nemojte donositi nikakve odluke i reagovati naprečac. Zvijezde kažu da ćete napraviti grešku. Odnos sa partnerom je “na ledu”. Iscrpljeni ste, uzimajte suplemente.

Bik

Vrijeme je da zasučete rukave i pozabavite se nečim što već mjesecima odlažete. Danas je odličan dan za rješavanje problema. Na ljubavnom polju je već neko vrijeme zategnuta situacija, baš zato bi trebalo da povedete ozbiljan razgovor sa partnerom i riješite nesporazume.

Blizanci

Imate želju za promjenama, kako na poslovnom, tako i ličnom planu. Sačekajte. Danas nikako nije dobar dan za radikalne rezove. Zatražite savjet od voljenih. Imate problema sa kostoboljom, neki starinski lijek bi mogao da ublaži bolove.

Rak

Muči vas situacija na poslu. Osjećate da pretpostavljeni nisu zadovoljni vama, a ne vidite u čemu je problem. Možda očekuju da više radite? Željni ste ljubavi i pažnje, ali nikako da naiđete na pravu osobu. Spustite kriterijume. Pojačajte unos voća.

Lav

Maštate o putovanju i promjeni sredine. Raspitajte se za neki povoljan aranžman, kratak vikend odmor bi vam baš prijao. Sve intenzivnije razmišljate o nekadašnjem partneru. Pitate se da li ste prenaglili. Pozovite ga i nedoumice će biti riješene. Manji problemi s pritiskom.

Djevica

Opsjednuti ste poslom, očekujete da sve bude savršeno i frustrira vas što i drugi nemaju takav odnos prema radu. Možda bi trebalo malo da se opustite, sve ćete stići da završite. Početak veze sa zanimljivom osobom. Pazite samo da se ne zaletite previše.

Vaga

Ponašate se kao da je sve u redu na poslu, a zapravo ste duboko povrijeđeni jer vaše ideje nisu dobile “zeleno svjetlo”. Smanjite sujetu i razmislite šta možete da uradite drugačije. Slagali ste partnera i to vam se sad obilo o glavu. Gledajte kako ćete da se izvučete…

Škorpija

Na poslu vas očekuje jednokratna povišica. Pokazali ste se u prethodnom periodu i bićete nagrađeni. Osjećate se loše zbog neke stare ljubavi, želite da dobijete priliku da popravite stvari. Nema potrebe, samo biste se više razočarali.

Strijelac

Danas svi žele da budu vi. “Pucate” od sjajnih ideja, kreativni ste, nema problema koji danas ne uspijevate da riješite. Partner je više nego ikada zaljubljen u vas. Provedite veče zajedno, uživaćete. Moguća bakterijska infekcija, testirajte se.

Jarac

Mnogi vas se plaše na poslu jer nemate dlake na jeziku. Ipak, sve što kažete, potpuno ste u pravu. Ne dozvolite da nasjednete na spletke. Priželjkujete da se “ušuškate” uz nekoga ali nikako da vam se ta ljubav i desi. Obratite pažnju na osobu u komšiluku.

Vodolija

Kuburite s novcem i to vam je sada najveći problem. Potražite dodatne izvore prihoda, teško ćete pregurati zimu bez toga. Nemojte da dozvolite da vas brige oko finansija posvađaju s partnerom. Budite podrška jedno drugom. Posjetite zubara.

Ribe

Stalno gunđate zbog situacije na poslu, mislite da zaslužujete više. Pokažite da ste voljni da prihvatite promjene i da se potrudite više, pa će nagrada i stići. Slično se ponašate i prema partneru. Možda bi trebalo da siđete sa trona na koji ste sami sebe postavili i da budete malo skromniji.