Dnevni horoskop za 15. april 2019: Lav želi promjene, Škorpije iscrpljene, Ribe u dilemi…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak 15. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Dobro razmotrite svaku današnju odluku i budite oprezni u svemu što potpisujete. Greške koje danas napravite bi mogle da imaju trajne posljedice.
LJUBAV: Nećete uspjeti da sačuvate svoju vezu ako nastavite da pokazujete toliko nervoze. Voljena osoba vas neće zauvijek tolerisati.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

BIK
POSAO: Očekuju vas pozitivne promjene. Ako ste u potrazi za novim poslom, danas bi moglo da dođe do značajnog događaja na tom planu.
LJUBAV: Period koji vas očekuje će biti prilično turbulentan. Moguće je da će vam se ukazati prilika za paralelni vezu.
ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija.

BLIZANCI
POSAO: Danas nećete imati teškoća u ostvarivanju svojih planova. Možete se nadati velikoj pomoći sa strane.
LJUBAV: Dopašće vam se osoba koja je na neki način komplikovana i osjetljiva. Moraćete da budete veoma oprezni u komunikaciji sa njom.
ZDRAVLJE: Ne uzimajte lijekove na svoju ruku.

RAK
POSAO: Današnji dan je veoma povoljan na ovom planu. Uspjeh je izvjestan u svemu što pokušate da ostvarite.
LJUBAV: Dolazi vrijeme da raščistite neke neriješene odnose iz prošlosti. Moguće je da vas čeka ne baš prijatan susret.
ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir.

LAV
POSAO: Čini vam se da dosadašnji način funkcionisanja nije dovoljno efikasan i smišljate način da nešto promijenite.
LJUBAV: U trenutnoj situaciji nećete uspjeti da sačuvate voljenu osobu osim ako ne uspijete da promijenite sve svoje navike i stavove koji su vam pravili problem u vezi.
ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i vrtoglavica.

DJEVICA
POSAO: Vaša komunikacija sa saradnicima nije baš najbolja zbog čega često dobijate pogrešne informacije ili ste neinformisani.
LJUBAV: Kao da nemate volje za ljubav sada, pa pokazujete manjak emocije. Vaš partner to osjeća i brine za vašu zajedničku budućnost.
ZDRAVLJE: Jetra vam je osjetljiva.

VAGA
POSAO: Iako ne očekujete mnogo, trenutni posao može da vam postane jako pozitivno iskustvo. Potrudite se da ne propustite ni jednu jedinu priliku koja vam se ukaže.
LJUBAV: Vašu vezu sada najviše može da ugrozi bezrazložna ljubomora. Pokažite više samokontrole po tom pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro.

ŠKORPIJA
POSAO: Osjećate se veoma iscrpljeni svim problemima koji čekaju da ih riješite. Danas imate premalo energije i motivacije da se bavite bilo čime.
LJUBAV: Nemate hrabrosti da preuzmete inicijativu iako vam se ukazuje prilika za novo poznanstvo i flert. Samopouzdanje vam je na niskom nivou.
ZDRAVLJE: Prekontrolišite štitnu žlijezdu.

STRIJELAC
POSAO: U vama postoji ambicija i želja za uspjehom. Planirate da ga ostvarite svojim trudom i vrijednim radom i imate dovoljno energije i kvaliteta za to.
LJUBAV: Ako pokažete voljenoj osobi svoje emocije, moći ćete ponovo da se zbližite sa njom još više i ojačate svoju vezu.
ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa.

JARAC
POSAO: Pokažite strpljenje i optimističn stav. Problemi koji vas muče nisu tako nerješivi, samo je potrebno više vremena.
LJUBAV: Kraj vaše veze se polako ali sigurno približava. Kako vrijeme prolazi sve bolje vidite osobu pored sebe i sve manje vam se dopada.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima.

VODOLIJA
POSAO: Moguće je da će doći neka uplata koju duže očekujete. Danas vam je povoljan dan na finansijskom planu poslije dužeg vremena.
LJUBAV: Promjene koje vaš partner pokazuje će vas obradovati. Možete da očekujete dugotrajnu i sretnu vezu sa njim.
ZDRAVLJE: Puni ste energije!

RIBE
POSAO: Vrijeme je da donesete odluku koja će veoma uticati na budućnost vaše karijere. U velikoj ste dilemi za šta da se opredijelite.
LJUBAV: Kako vrijeme prolazi vaši sukobi sa voljenom osobom su sve ozbiljniji. Ne vidite im kraj i daljina među vama samo raste.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom.