Dnevni horoskop za 14. mart 2021: BIKA NE RAZUMIJU, ŠKORPIJA IGNORIŠE OKOLINU, VODOLIJA SE IGRA TUĐIM OSJEĆANJIMA

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 14. mart 2021. godine:

OVAN
POSAO: Djeluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu stigla.
LJUBAV: Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osjetiti kao da su upali u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Unosite više vitamina u svoj organizam.

BIK
POSAO: Negativno reagujete na promjene u poslovnom okruženju. Promijenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.
LJUBAV: Imate osjećaj da vas partner ne razumije. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.
ZDRAVLJE: Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

BLIZANCI
POSAO: Imate osjećaj da vam kolege rade iza leđa i ne griješite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.
LJUBAV: Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.
ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK
POSAO: Otkrili ste tajnu poslovnog uspjeha. Njegujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne miješajte previše karijeru i prijateljstvo.
LJUBAV: Svježe ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osjećaj traje što duže.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulijenite i prepustite drugima da obavljaju vaše zadatke.
LJUBAV: Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na viši nivo. Nije isključeno ni donošenje nekih bitnih životnih odluka.
ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi.

DJEVICA
POSAO: Iako možda djeluje kao da vam trenutno ne cvjetaju ruže, strpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.
LJUBAV: Partner prolazi kroz dramatične promjene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumijevanje. Znat će to da cijeni. .
ZDRAVLJE: Stres vam veoma negativno utiče na organizam. Pokušajte manje da se nervirate.

VAGA
POSAO: Promjena posla ili barem sektora u kome radite bi vam prijala, ali nemojte po svaku cijenu željeti da odete sa mjesta na kome ste sada. Nekad je u životu potrebno zadovoljiti se.
LJUBAV: Svojim komentarima činite da se partner osjeća neprivlačno. Pazite šta govorite kako ne biste povrijedili tuđa osjećanja.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se naspavate.

ŠKORPIJA
POSAO: Vaše ideje nailaze na jednoglasnu podršku na poslu. Samo tako nastavite i uskoro vas može očekivati i unapređenje.
LJUBAV: Vaše okruženje ne slaže se sa vašim trenutnim izborom partnera. Ignorišite ih. Vi ste sretni i to je najbitnije. Oni neka se brinu o svojim problemima.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Zvijezde vam predviđaju blistavu budućnost i to će početi da se ostvaruje vrlo uskoro. Osjetićete olakšanje u obavljanju poslova i ništa vam neće biti teško. Uživajte u svom uspjehu.
LJUBAV: Usamljeni Strijelci ne treba da očajavaju. Prava osoba se nalazi bukvalno iza ugla. Oni koji su u vezi neka očekuju mnogo uzbuđenja.
ZDRAVLJE: Previše radite. Potreban vam je predah.

JARAC
POSAO: Očekujte konfliktne situacije, ali najbolje bi bilo da ovaj put prećutite ono što mislite. Biće vremena da se poravnaju računi.
LJUBAV: Blage nesuglasice sa partnerom riješite tako što ćete ponekad popustiti. Neće vam pasti kruna s glave, a veza će vam postati jača.
ZDRAVLJE: Mogući problem sa zubima. Isplanirajte posetu stomatologu.

VODOLIJA
POSAO: Pohvala osobe koja je iznad vas na poslovnoj ljestivici vam mnogo znači. Iskoristite je pametno. Neka vam da vjetar u leđa kako biste bili još bolji i produktivniji na radnom mjestu.
LJUBAV: Više osoba je trenutno u igri, ali prije ili kasnije će doći vrijeme da izaberete jednu od njih. Ne igrajte se sa tuđim osjećanjima jer jednog dana bi vam se moglo desetostruko vratiti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE:
POSAO: Iako možda mislite da vam posao nije dovoljno zabavan, grdno se varate. Na pomolu su situacije koje će biti, u najmanju ruku, interesantne.
LJUBAV: U svemu što radite imate apsolutnu podršku partnera. Ipak, ne uzimajte ga zdravo za gotovo jer i on ima svoje muke.
ZDRAVLJE: Ukoliko primjećujete promjene u svom organizmu, provjerite hormone.