Dnevni horoskop za 14. maj

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Zauzete emotivni život neće previše ispunjavati jer će se često osjećati usamljenima i neshvaćenima. Partneru ćete konstantno prigovarati, a neki bi čak mogli utjehu potražiti na tuđem ramenu.
POSAO: Ako za život zarađujete baveći se financijama ili ekonomijom, uživat ćete u svom poslu, što će se vidjeti i po vašim rezultatima. Klijenti će cijeniti vaše zalaganje i stalnu dostupnost, dok će šefovi biti zadovoljni učinkom.
ZDRAVLJE: Osjetljiv mjehur

 BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Samci će izbjegavati bučna i prenapučena mjesta, a prednost davati intimnim druženjima s bliskim prijateljima. Zbog straha od razočarenja teško ćete se otvarati, a svoje sumnje i strahove dijeliti samo s odabranima. Budete li toliko sumnjičavi prema drugim ljudima, prokockat ćete priliku da ostvarite novo poznanstvo.
POSAO:  Kupoprodajom dionica mogli biste ostvariti značajnije financijske dobitke koje ćete pametno iskoristiti. Uspjeh će ostvarivati i novinari te svi oni čiji posao podrazumijeva istraživanje i sistematičnost.
ZDRAVLJE: Napetost i nervoza pogodovat će razvoju psihosomatskih smetnji.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi, preispitivat ćete osjećaje prema partneru i razmišljati o smislu vaše veze. Problem će ipak ležati u vama i vašem strahu od vezivanja, zato se suzdržite od nepromišljenih poteza. Podrška voljene osobe i sigurnost koju vam njena ljubav pruža ipak će vam pomoći da donesete ispravnu odluku.
POSAO:  Ukoliko želite izbjeći neugodnosti, u mnogim ćete situacijama morati zadržati svoje mišljenje za sebe, a trebali biste poraditi i na vještini postizanja kompromisa.
ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

 RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Zauzeti će ulagati mnogo pažnje na kvalitetno druženje s partnerom. Zajedničke večere, duge šetnje i posjeti prirodi postat će nezaobilazni dio vaše svakodnevice, a ujedno i odličan način za ponovno zbližavanje.
POSAO: Mnogi će tako morati duže ostajati na poslu, ipak vaš trud neće proći nezapaženo jer ćete krajem mjeseca primiti zasluženo priznanje.
ZDRAVLJE: Povoljan dan za planiranje potomstva.

 LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Samci će nailaziti na osobe koje će im imponirati, no neće im odgovarati. Mogli biste pasti na šarm samoljubive i sebične osobe koja voli jedino sebe, no nemojte se zavaravati da je možete promijeniti.
POSAO:  Uživat ćete podršku utjecajnih osoba koje će vam osigurati da lakše realizirate svoje planove. Najviše će uspjeha ostvarivati umjetnici, sportaši i javne ličnosti koje ovise o podršci sponzora. Porast popularnosti osigurat će vam sklapanje novih suradnji.
ZDRAVLJE: Sport će se pokazati ključnim u očuvanje zdravlja.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Brinut ćete tuđe brige, možda se i žrtvovati za nekoga. Djevice koje su u braku više nego ikad razmišljat će o proširenju obitelji. Ukoliko vam se planovi izjalove, nemojte očajavati, možda ćete drugi put imati više sreće.
POSAO:  Na vašu žalost, dan će obilovati nepredviđenim okolnostima koji će vas nagnati da u zadnji čas mijenjate strategiju ili posežete za rezervnim planovima.
ZDRAVLJE: Sve zdravstvene smetnje bit će prolazne prirode.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Mnogi će spoznati pravo značenje ljubavi na prvi pogled. Nećete biti spremni posvetiti se samo jednoj osobi, pa ćete svo vrijeme lutati iz veze u vezu, ostavljajući iza sebe pokoje slomljeno srce.
POSAO: Privlačit će vas sve vrste ulaganja pa biste mogli kupiti dionice ili uložiti novac u investicijski fond. Ipak, nemojte se upuštati u veće troškove prije savjetovanja s financijskim stručnjakom.
ZDRAVLJE: Osjetljivi bubrezi

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Slobodni Škorpioni vodit će bogat i uzbudljiv društveni život, a ako ste već u vezi, odnos s partnerom dobit će potpuno novu dimenziju.
POSAO: Ukoliko ste imali određene novčane gubitke, moguć je neočekivani priljev novca ili isplata zaostalog honorara koja će vam omogućiti da poplaćate dugove.
ZDRAVLJE: Promjena imidža vratit će vam samopouzdanje

 STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Uključite voljenu osobu više u svoj život i podijelite s njom svoje brige i strahove.
POSAO: Jaka koncentracija omogućit će vam da istodobno obavljate nekoliko različitih poslova, svaki s podjednakim uspjehom. S takvim tempom u rekordnom ćete roku obaviti sve zaostatke te se na miru posvetiti novim zadacima.
ZDRAVLJE: Bavite se tjelesnom aktivnošću.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Zauzeti Jarci provodit će mnogo vremena u društvu bolje polovice, a iskrena i otvorena komunikacija pomoći će im da učvrste vezu. I vi i partner ćete biti spremni ostaviti prošlost iza sebe i okrenuti se ka planiranju zajedničke budućnosti.
POSAO:  Otvorit će vam se nove prilike koje bi uvelike mogle doprinijeti vašem napretku i omogućiti vam da se domognete željene pozicije.
ZDRAVLJE: Klonite se alkohola.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Slobodne Vodenjake privlačit će utjecajne i popularne osobe čija će im pažnja goditi. U njihovom društvu i sami ćete se osjećati važnijima.
POSAO: Prisustvujete li danas važnim poslovnim sastancima ili domjencima, iskoristite priliku da osim svoje firme u što boljem svjetlu prezentirate i same sebe. Ostavite li dobar dojam, mogli biste u kratkom roku primiti zanimljivu poslovnu ponudu.
ZDRAVLJE: Stres i napetost odagnajte bavljenjem hobijima.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Moguć je flert s osobom iz druge države, a održavanje veze na daljinu neće vam biti ni najmanji problem uz prednosti moderne tehnologije.
POSAO: Poboljšana komunikacija sa šefovima i kolegama uveliko će olakšati poslovnu situaciju.

ZDRAVLJE: Osjetljivi dišni putevi.

aura.ba

 

error: Content is protected !!