Dnevni horoskop za 14. juni 2022.

Ovan

Dobro se raspitajte kod prijatelja, kolega i osoba koje su “magovi” za finansije, prije nego što odlučite da uložite u jedan projekat. Javiće se problemi u porodici koje ćete morati baš vi da riješite. Očekuje vas veče puno strasti i ljubavi.

Bik

Oni koji su do sada neplanski trošili novac shvatiće koliko je teško da se on i zaradi i uštedi. Nažalost, očekuju vas troškovi, dobro bi bilo da imate ostavljeno “za crne dane”. Fantastičan dan za ljubav, uživajte punim plućima!

Blizanci

Dobar dan za nova poznanstva, srešćete osobe koje će vas zaintrigirati i u vama pobuditi radoznalost, što vam se nije dugo desilo. Pazite se na poslu – kakvu god da raspravu započnete, ostaćete bez odgovora. Mogući su grčevi u nogama.

Rak

Dobar dan za novčane transakcije, očekuje vas nenadani priliv, moguće kroz povišicu ili na osnovu autorskih prava za neko djelo. Obavezno obavite razgovor sa partnerom, sutra će možda već biti kasno i situacija će eskalirati.

Lav

Postoji rizik da potrošite mnogo novca na zabavu sa prijateljima, ali ne brinite, situacija vam je i dalje stabilna, a uskoro vas očekuje nov priliv para. Danas ste posebno zavodljivi, niko ne može da odoli vašem šarmu.

Djevica

Pritisak starijih kolega i nesloga kod kuće pojačaće vam stres, pazite da ne izgubite koncetraciju na poslu. Ako se bavite trgovinom, moguć je neočekivani dobitak. Ne upuštajte se u rasprave sa partnerom, ipak je u pravu.

Vaga

Izbjegavajte kolege koji brinu samo o sebi, ne samo da će vam pokvariti raspoloženje već vas mogu uvući u intrige koje vam nisu potrebne. Ljubavni problemi vam ometaju san, potrebno vam je da se rasteretite. Izađite sa prijateljima, djelovaće kao melem na vaše rane.

Škorpija

Ne računajte na pomoć kolega danas, nekome ste trn u oku. Potrebno je da napravite pauzu od svoje monotone rutine, izađite sa prijateljima danas na piće. Iznenadni romantični susret će vam podići raspoloženje.

Strijelac

Situacija na poslu je haotična, a vi teško uspijevate da držite korak sa svim dešavanjima. Danas ne bi bilo loše da sjednete sa partnerom ili članovima porodice i podrobnije isplanirate odmor. Čuvajte se sunca, lako možete da izgorite.

Jarac

Danas ne bi bilo loše da višak novca, ukoliko imate ušteđevinu, uložite u projekat koji vam jedan prijatelj već duže vrijeme nudi. Zvijezde podržavaju novčane transakcije za vaš znak. Romantična osjećanja koja gajite prema poznaniku, danas će biti uzvraćena.

Vodolija

Pare vam danas klize kroz prste, gledajte da se dodatno ne izlažete troškovima. Na poslu uživate ugled među kolegama, svi vas pitaju za savjet. Pazite da vam “slava” ne udari u glavu. U ljubavi je sve baš onako kako treba, uživate!

Ribe

Ponudite se da pomognete kolegama na poslu koji ne mogu sami da se izbore sa obavezama. Zaradićete dodatne “poene” koje ćete moći da naplatite kad bude pravi trenutak. Budite spremni za neke prilično teške promjene na ljubavnom planu.