Dnevni horoskop za 14. juli: Vagi fali samopouzdanja, Škorpiji raste ugled i finansije!

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Sreća vas čeka na ljubavnom planu. S partnerom ćete ostvariti skladan odnos, pa ni povremene razmirice neće ugroziti vašu sreću. Ako ste slobodni, mogli biste pasti na šarm vrlo inteligentne osobe, koja će vas zavoditi britkim dosjetkama, šalama i humorom.

POSAO: Što se tiče karijere – trgovački kontakti bit će vam naklonjeni, ali će komunikacija s kolegama i šefovima biti dosta napeta. Savjet: Imate li majstore u kući, nadgledajte njihov rad! Ne prepuštajte ništa slučaju.
ZDRAVLJE: Oprezno se izlažite suncu.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Komunikativni ste i bezbrižni. S partnerom ćete razgovarati o planovima za budućnost i osiguranju zajedničke egzistencije. Mogli biste razmišljati o kupnji stana ili renoviranju.
POSAO: Financijska situacija sve je stabilnija. Zaključit ćete korisne poslove, osobito s inozemstvom. Očekuju vas dobar rezultat sudskih procesa, poboljšanje statusa, korisna ulaganja i javna priznanja. Savjet: Pripazite na novac i ne trošite previše
ZDRAVLJE: Osamite se i – uživajte.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Na pomolu je razgovor koji će riješiti sve dvojbe i definirati vaš odnos. Ako ste u vezi, imat ćete postojan odnos koji će svakim danom biti sve čvršći i bolji.
POSAO: Počinjete bolje zarađivati. Pružit će vam se prilika da pokažete svoje talente. Sve ide dobro, čak i iznad vaših najsmjelijih planova. Vaše vještine i metode neće ostati neprimjećene. Savjet: Pokušajte nešto novca i uštediti.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Mogli biste upoznati nekog vrlo uspješnog tko će vas izvoditi na lijepa mjesta. Vezu ili brak obnovit ćete posebnom dozom romantike. Rakovi u braku su sami krivi za sve nesuglasice kojima su skloni danas.
POSAO: Na radnome mjestu isticat ćete se borbenim duhom, i posljednje poslovne zapreke bit će otklonjene. Bitno je da ni u čemu ne pretjerujete. Izbjegavajte nepouzdane ljude i one koji ne ispunjavaju obećanja.
ZDRAVLJE: Pod hitno obnovite energiju.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Osjećajne spone bit će neupitne. S partnerom ćete se sporazumijevati bez mnogo riječi. Problemi će učvrstiti vaš odnos te pokazati da odlično funkcionirate i kad okolnosti u kojima se nalazite nisu baš najblistavije.
POSAO: Imate osjećaj kao da ljudi oko vas nisu iskreni. Proživljavat ćete razdoblje svojevrsnog otpuštanja starih i dotrajalih obrazaca ponašanja. Shvatit ćete da vas neki pojedinci i odnosi ograničavaju.
ZDRAVLJE: Vama treba detaljan ljekarski pregled.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Prepustite se zabavi i užicima. Povratak stare ljubavi u vaš život shvatite kao mogućnost da konačno stavite točku na “i” te objasnite jedno drugome ono što je ostalo nerazriješeno. Nije isključeno da vam se probude stari osjećaji te da odnos obnovite novim žarom.
POSAO: Poboljšat će vam se koncentracija i pamćenje. Izgladit ćete sukob s kolegama. Savjet: Prestanite rasipati snagu na sve strane, posvetite se najvažnijim obavezama.
ZDRAVLJE: Prolazna prehlada.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Ako ste u vezi, bit ćete ponovno zaljubljeni kao da ste na novom početku. Partner će vam ugađati i činiti sve što je u njegovoj moći da budete zadovoljni. Slobodni će lako stupiti u novu, romantičnu vezu, možda posredstvom prijatelja.
POSAO: Pomanjkanje koncentracije, ideja i rastresenost još nisu alarmantni, no ogradite se od većih obaveza i planova. Čuvajte se brzopletih reakcija.
ZDRAVLJE: Nedostaje vam samopouzdanja.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Vaše se želje ostvaruju pa odlučno krenite u akciju. U novim počecima bit će presudna tjelesna privlačnost, ali neće izostati ni dobro intelektualno slaganje i prožimanje. U brakove i veze unijet ćete više dinamike i romantike. Sve u svemu – bilo je i bolje, ali i gore.
POSAO: Očekuju vas porast prihoda, pohvale pretpostavljenih i porast ugleda. Plijenit ćete pozornost javnosti. Moguće je kraće putovanje u inozemstvo, kvalitetno informiranje i usvajanje novog znanja. Učestalo kontrolišete finansije, ali od samih kontrola i nema neke fajde. Iznađite novi metod kako biste uštedili.
ZDRAVLJE: Odlična psiho-fizička forma.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Očekuju vas ljubavna uzbuđenja. Odlična komunikacija s partnerom razriješit će stare nesporazume. Više ćete se družiti s prijateljima i često s partnerom izlaziti. Slobodni bi mogli obnoviti prekinutu vezu s više razumijevanja, iako neke zamke nećete izbjeći. Povlače se i neke brige iz prošlosti.
POSAO: Mogli biste češće odlaziti na poslovna putovanja, biti zaduženi za odnose s javnošću ili više raditi s ljudima. Mnogo toga dolazit će neplanirano pa će prilagodba i snalažljivost biti iznimno važni
ZDRAVLJE: Manji problemi s pritiskom.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Pripazite malo na međuljudske odnose. Otežano ćete komunicirati s partnerom, ali i sa svima ostalima. Partnerove kritike doživljavat ćete kao napad na sebe. Zastanete li i razmislite o partnerovim riječima, shvatit ćete da je u pravu. Samci bi se mogli zateći između dvije prilike – odaberite srcem!
POSAO: Riješit ćete zaostale poslove i pronaći rješenje za sporne situacije. Izvjestan je porast obaveza i odgovornosti, a vaš bi se rad mogao naći i pod lupom nadređenih. Koncentracija vam je slaba. Ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja. Potreban vam je restart.
ZDRAVLJE: Nesanicu i nemir umirite biljnim čajevima.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Dobro se slažete s partnerom, iako se vaši pogledi u mnogome razlikuju. Ne budite kruti i ne tražite da sve bude po vašem. Dopustite i njemu da izrazi mišljenje. Nekima je moguća simpatija na radnome mjestu, što će pokrenuti lavinu tračeva. Neke Vodolije naprosto uživaju da sjede na više stolica u isto vrijeme. Zapitajte se – kamo to vodi?
POSAO: Očekuje vas dan pun poslovnih, ali i privatnih obaveza. Više će vam se puta činiti da svemu tome nema kraja, ali izvući ćete maksimum iz sebe i riješiti sve što je stavljeno pred vas. Savjet: Prihvatite poslovne promjene, korisne su. S promjenama će uslijediti i zadovoljstvo.
ZDRAVLJE: Razdražljivost.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Mnoge bi se Ribe danas i zaljubiti. Intenzivno ćete izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak ste flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav. Zauzeti, odnos s partnerom konačno će doći na svoje pa svađa više neće biti
POSAO: Privlačit će vas sve što djeluje poticajno i razmišljati stvaralački. Imat ćete priliku pokazati što i koliko možete u poslovima koje obavljate. Poboljšat će vam se koncentracija. Savjet: Omiljene aktivnosti i hobiji pomoći će vam da se riješite stresa.
ZDRAVLJE: Vrijeme je za laboratorijske pretrage.

aura.ba

error: Content is protected !!