Dnevni horoskop za 14.juli 2020. godine: BIK PRETJERUJE, ŠKORPIJA BIJESNA, VODOLIJI ODLIČNA PONUDA…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 14. juli 2020. godine:
OVAN
POSAO: Želite mnogo toga da postignete za kratko vrijeme. Uštediti ćete energiju za neko vrijeme ukoliko uvidite da su vam ipak potrebni saradnici.
LJUBAV: Uporni ste sa jednom osobom do koje vam je stalo već odavno. Jedan Bik je idealan partner i nećete ostati uskraćeni za emocije.
ZDRAVLJE: Vodite zdrav život.

BIK
POSAO: Ukoliko ste uvidjeli da ste se malo više umorili ne pretjerujte sa daljim radom već napravite određenu dozu predaha u narednom periodu.
LJUBAV: Voljet ćete da provodite vrijeme u društvu prijatne osobe o kojoj vam je prijatelj dosta pričao. Spoj je ovdje neminovan.
ZDRAVLJE Skloni ste lješkarenju.

BLIZANCI
POSAO: Do sada ste uradili izuzetno dovoljno svojih aktivnosti i ne želite da to ostane na tom nivou, koliko ste skloni da budete u rangu uspješnih i istrajnih.
LJUBAV: Partneru ste dopustili malo veću slobodu. Pazite onoga šta se iza toga krije. Moguće da ćete imati određeno zatišje na polju braka.
ZDRAVLJE Opasnost od alergija.

RAK
POSAO: Osjećate se dovoljno paženo na radnom mjestu. Čak ste pošteđeni određenih aktivnosti jer je neko uvidio da vi vrijedite mnogo više.
LJUBAV: Pokušajte da ostanete u pasivnom stavu i da se ne predajete isuviše lošim komentarima jer su u vašem slučaju nepotrebni.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

LAV
POSAO: Imaćete izuzetan poslovan dan. Nećete mariti za ono što vam se pruža kao veća prepreka već ćete dio svog entuzijazma prenijeti na ostale članove.
LJUBAV: Nešto sudbinski može da vam se desi u svakom slučaju. Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi očekujte solidne aspekte koji vam daju jači osjećaj pripadnosti.
ZDRAVLJE Nije loše, ovaj put.

DJEVICA
POSAO: Danas ste pravi poslovni mag. Volite da se otvoreno postavljate pred novim izazovima, koji vam daju malo suptilniju priču u odnosu sa kolegama i strankama sa kojima sarađujete.
LJUBAV: Dosta ste nedokučivi svom partneru zbog oblika ponašanja koje je danas kod vas dovoljno specifično da ostavlja dvojaku sliku o vama.
ZDRAVLJE: Ništa ozbiljno se neće desiti.

VAGA
POSAO: Očekujete poslovni trijumf u organizaciji gdje radite. Volite da se dominantno postavite, jer ste u suštini neko ko može mnogo više da postigne svojom harizmom.
LJUBAV: Očekujete princa na bijelom konju ali to nije trajno rješenje. Budite prizemniji u svojim željama ovaj put.
ZDRAVLJE Bolovi u nogama.

ŠKORPIJA
POSAO: Isuviše ishitreno donosite odluke i ne želite da se osjećate loše zbog nečijih izjava. U suštini pokušavate da se oslobodite određenog djela obaveza.
LJUBAV: Osjećate da vas je partner iznevjerio. Imate osjećaj bijesa i želite mnogo toga da postignete za kratko vrijeme i da nađete nekog novog.
ZDRAVLJE Pazite se oštrih predmeta.

STRIJELAC
POSAO: Ne odustajete od borbe za bolji plasman. Volite izazove i oni vas vode u novu pobjedu. Malo ko može da vas prati u načinu koji sprovodite na radnom mjestu, ovaj put.
LJUBAV: Isuviše ste se uplašili odbijanja pa iz tog razloga ne smijete da priđete određenoj osobi. Pokušaćete da se otvoreno postavite bez pretjeranog uvijanja.
ZDRAVLJE Volite sport na vodi.

JARAC
POSAO: Isuviše ste slobodni u svojim poslovnim obavezama. Ne volite da vam neko veže ruke bez većeg objašnjenja, jer smatrate da ste dovoljno ekspert u svom poslu.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedna osoba iz vašeg bližeg komšiluka možete se nadati otvorenom udvaranju bez predrasude.
ZDRAVLJE Moguća alergija.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste neko ko traži posao u struci, danas možete da očekujete odličnu ponudu. Slijedi vam važno poznanstvo sa jednim Lavom.
LJUBAV: Ne želite da se sjećate dramatičnog iskustva kada su u pitanju muško – ženski odnosi. Još uvijek niste spremni da napravite dovoljno dobru osnovu za svoje emocije.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE
POSAO: Bićete u prilici, sami da birate put kojim ćete ići. Može se desiti da se neke stvari kod vas ne budu odvijale onakako kako bi trebale. Poslušajte savjet iskusnog kolege.
LJUBAV: Još se osjećate kao u beznađu, morate da budete jasniji u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Ništa se neće desiti preko noći.
ZDRAVLJE: Pojačajte vitamine.