Dnevni horoskop za 13. mart/ožujak 2021.

OVAN
POSAO:Stalo vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rješavaju važni finansijski interesi. Ostvarit ćete prioritetne ciljeve i izmiriti neka dugovanja. Budite uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza.
LJUBAV: Dobit ćete želju da glasno izražavate svoje osjećaje, te da se usprotivite svim osobama s kojima se ne slažete. Vrlo je moguće da ćete se naljutiti ili možda u nekim situacijama bježati od partnera

ZDRAVLJE: Što prije zubaru!

BIK
POSAO: Budite oprezni što se tiče novca. Ne pozajmljujte drugima bilo koje sume. Razmislite kako da bolje raspolažete svojom zaradom. Nije vrijeme za promjene na poslu.

LJUBAV: Neće vam nedostajati obožavatelja, stoga dobro procijenite trebate li se upustiti u nešto više od flerta ili ćete ipak još malo pričekati. Bikovi u vezi uživat će u društvu partnera, jer će poslovne aktivnosti ostavljati dovoljno slobodnog vremena za dokolicu.

ZDRAVLJE: Nije loše.

BLIZANCI
POSAO: Nemojte gubiti vrijeme na stvari za koje unaprijed znate da vam neće donijeti pretjeranu korist, već se posvetite rješavanju problema koji vas koče već duže vrijeme. Uspjeh na ovom polju je garantiran, tako da ćete moći krenuti u nove projekte. Pripazite na intrige.
LJUBAV: Dolazi vrijeme za promjenu sudbine. Ako do sada niste bili zadovoljni nekim aspektima odnosa s partnerom, bilo bi dobro riješiti te nesporazume odmah, bez rastezanaja.

ZDRAVLJE: Rekreirajte se.

RAK
POSAO:Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost. Naročito je vezana za komunikaciju sa saradnicima i za potpisivanje ugovora. Pazite kome vjerujete i gdje ćete nešto izgovoriti. Ovo nije nešto što je svojstveno vašem karakteru, ali je tako trenutno.
LJUBAV:Najbolje će biti ako date sve od sebe da se opustite i prihvatite promjenu koja vam predstoji na ljubavnom polju. Bolje vam je tako, nego da se borite protiv nečega što znate unaprijed da ne možete pobijediti. Pozitivan stav vam može pomoći više nego što mislite.
ZDRAVLJE:Osjećat ćete se malo umorno i neraspoloženo.

LAV
POSAO:Aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni. Djelujete samouvjereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju.
LJUBAV: : Emotivna situacija se konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite.

ZDRAVLJE:Bit ćete podložni čestim promjenama raspoloženja, kao i nervozi.

DJEVICA
POSAO:Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vrijeme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije povoljan period za rasprave. Neke unutrašnje dileme i nezadovoljstvo nemojte da pokazujete javno.

LJUBAV:Kako biste izbjegli frustracije u vezi, pripremite se na neočekivane promjene. Ovo je dan u kojem će vas iznenađenja svih vrsta vrtjeti u krug poput olujnog vjetra. Život bi vam bio puno lakši ukoliko biste bili voljni riskirati. Morate izaći iz svog oklopa kako biste uživali u burnom ljubavnom životu.

ZDRAVLJE:Zadovoljni ste svojim izgledom te ćete uživati u slatkišima.

VAGA
POSAO:Pratit će vas povremeni propusti zbog loše koncentracije ili nedostatka vremena. Ali to neće umanjiti vaš profesionalni nivo i ugled koji uživate među saradnicima. Stalo vam je da se prilagodite na nove uslove. Predstoje vam značajna poboljšanja u finansijskom smislu.
LJUBAV:Nemojte da očekujete podršku drugih i završavajte samostalno ono što možete. Prije ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom djelu treba da budete odmjereni. Ne dozvolite da zbog toga trpi vaš posao. Organizujte se i postavite konkretne ciljeve.
ZDRAVLJE:Vaš organizam će trebati više odmora i sna.

ŠKORPIJA
POSAO: Previše kritikujete sebe, a treba da pogledate koje su vaše vrline. Potrudite se da uvidite svoje potencijale. Razmislite šta biste mogli da promijenite u svom poslovanju da biste napredovali.

LJUBAV: Spremni ste za novu ljubav. Ako ste u vezi uradite sve što možete da se voljena osoba osjeća posebno. Ne bježite od obaveza u vezi sa poslom, iako nemate motivaciju za rad.

ZDRAVLJE: Klonite se hladnih napitaka.

STRIJELAC
POSAO:Uslovi u kojima se nalazite djeluju promjenljivo. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene saradnike zahtijeva da dobro razmislite. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promjene ili na usavršavanje. Oslonite se na lično iskustvo koje posjedujete, ali i na provjerene informacije

LJUBAV:Većina osoba s kojima budete komunicirali će vas nervirati jer će se ponašati izvan svih očekivanja. I partner će vas zbunjivati. Teško ćete uspjeti ukrasti malo romantičnih trenutaka dok se on tako ponaša i stvara napete situacije.

ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC
POSAO:Zahvaljujući novim informacijama aktivno učestvujete u raznim događajima na poslovnoj sceni. Tražite efikasniji način izražavanja, kako biste unaprijedili svoju poslovnu poziciju i odnos sa saradnicima. Nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, kao i da uspješno rješavate neka imovinska pitanja. Obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja.
LJUBAV:Ako u vezi imate nekih ozbiljnih pitanja, riješite ih što prije. Najbolje bi bilo ako biste mogli pronaći zdrav način za procesuiranje negativnih osjećaja za partnera koji ne uključuje nikakve impulsivne akcije.
ZDRAVLJE: Pojačajte unos vitamina.

VODOLIJA
POSAO: Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu i niz dobrih prilika. Vi ste disciplinovani i odgovorni, ali okolina vam povremeno nameće nove poslovno-finansijske obaveze. Završite važnije poslovne zadatke koji mogu da vam obezbijede bolji status.
LJUBAV: Slobodne Vodolije će putovati i upoznavati nove ljude, a lako se može dogoditi da jedna od novih osoba u životu bude ona koja se traži već duže vrijeme. Vodolije u stabilnim vezama trebale bi partnera odvesti na kratak put kako bi obnovili žar koji su osjećali na početku veze. Sve u svemu, odmora i dobrih osjećaja napretek.
ZDRAVLJE:U ugodnom tonu ćete izbjeći veće zdravstvene smetnje.

RIBE
POSAO: Dinamika događaja na poslovnoj sceni zahtijeva dobru procjenu i ubrzanu akciju. Nakon velikog zalaganja uslijedit će i dobra satisfakcija. Neophodno je da se nalazite u toku važnih događaja. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje proisitiču iz susreta sa nekim utjecajnim osobama.
LJUBAV: Porodica vam je na prvom mjestu, tako da je nužno posvetiti im dovoljno vremena kako se ne bi osjećali zapostavljeni. Poslovni život smanjit će količinu slobodnog vremena na minimum, no ti trenuci trebaju biti posvećeni partneru i porodici kako bi se sačuvao odnos koji imate.
ZDRAVLJE: Pazite! Stres bi vas mogao pojesti.

 

(aura.ba)