Dnevni horoskop za 13. maj 2022: BIK TRAŽI ODGOVORE, LAV PRAVI USTUPAK, JARAC UZIMA I DAJE

Evo šta su vam zvijezde pripremile za petak, 13. maj 2022. godine:

OVAN
POSAO: Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje djeluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspješnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.
LJUBAV: Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i “miran san”. Nije svaki izazov vrijedan rizika. U određenim situacijama svjesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu sa bliskom osobom. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.
LJUBAV: Potrebno je da bolje razumijete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahtjeve. Nema razloga da se ponašate nadmeno.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK
POSAO: Djelujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosjećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namjerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju.
LJUBAV: Partner trenutno nema previše razumijevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

LAV
POSAO: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.
LJUBAV: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rješenje koje predlaže bliska osoba.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

DJEVICA
POSAO: Poslovni uspjeh koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke. Bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umjesto da tugujete za propuštenom prilikom, potrazite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
LJUBAV: Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namjere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namjere.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

VAGA
POSAO: Moguće je da nove obaveze doživljavate kao veliki teret ili izvjesnu nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
LJUBAV: Položaj Mjeseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osjetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti.
ZDRAVLJE: Melanholija.

ŠKORPIJA
POSAO: Pretjerana ambicioznost ili neskromnost u procjeni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne.
LJUBAV: Djelujete uznemireno i ne uspijevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste zamislili. Polako vam ponestaje strpljenja u društvu voljene osobe.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

STRIJELAC
POSAO: Umjesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.
LJUBAV: Vaše riječi ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

JARAC
POSAO: Vjerujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip uzimanja i davanja.
LJUBAV: Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja. Moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmjerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VODOLIJA
POSAO: Uspješno predviđate nečije poslovne poteze i znate da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vaš uspjeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.
LJUBAV: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja kako biste još više uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE
POSAO: Djelujete samouvjereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Vjerujete da se nalazite na korak do značajnog uspjeha.
LJUBAV: Imate namjeru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom pretjerivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.