Dnevni horoskop za 13. avgust 2018: Bik preosjetljiv na sitnice, Lav podcjenjuje partnera, Ribe ćute i trpe…

Danas je ponedjeljak, 13. avgust/kolovoz 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan nervozan, Blizanci stiču simpatije na svim stranama, Rak povrijeđen, Djevica smišlja nove ljubavne rebuse, Vaga bez podrške okoline, Škorpija ima dobru poslovnu priliku, Strijelac se nadmudruje, Jarac donosi razumnu odluku, Vodolija zadovoljna.

OVAN
POSAO: Djelujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne dosnosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, moguće je da ćete na svojoj koži osjetiti određene posljedice.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što zaista osjećate i to će vam donijeti izvjesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima.
ZDRAVLJE: Prolazna nervosa.

BIK
POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje zahtjeve u poslovnoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Izbjegavajte ekstremna ponašanja ili pretjeranu razmetljovst pred saradnicima.
LJUBAV: Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate

BLIZANCI
POSAO: Djelujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.
LJUBAV: Planirajte omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovara vašim potrebama i afinitetima.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RAK
POSAO: Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete iznenadne komplikacije.
LJUBAV: Ponekad u ljubavnom previrenju kroz partnerski odnos treba isključiti razum. Postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

LAV
POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje poslovno rješenje, ali vi ste dovoljno snalažljivi i vješto izbjegavate susret ili razgovor sa određenim saradnicima. Na kraju će se pokazati da vaša poslovnas taktika donosi bolji uspjeh.
LJUBAV: Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte podcjenjivati partnerove sposobnosti i uobražavati da imate kontrolu nad svim događajima.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA
POSAO: Dopbro ste raspoloženi i vjerujete da uvijek postoji neki zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV: Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji mogu da se shvate na pogrešan način.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

VAGA
POSAO: Raspolažete sa ubjedljivim argumentima, ali nekome od saradnika kao da nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Zato nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da kvalitetno i na vrijeme završite posao koji ste započeli.
LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo vam je da potisnete svoje emotivno neraspoložeje pred bliskom osobom kako bi ste djelovali vrlo razumno.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

ŠKORPIJA
POSAO: Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od vas očekuje određenu protivuslugu ili strogu diskreciju. Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi. Nema potrebe da podcjenjujete nečiju informisanost.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom više posvetite pažnje zajedničkim temamam koje vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Bez promjema. 

STRIJELAC
POSAO: Novi događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umjesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
LJUBAV: Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i zna često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primjedbe, pogotovo ako vam se ne dopadaju.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

JARAC
POSAO: Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite donosite neku razumnu odluku. Potrebne su vam neke pouzdane informacije kako bi ste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Nema potrebne da potiskujete svoja osjećanja ili namjere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

VODOLIJA
POSAO: Stalo vam je da na poslu pronađete efikasno rješenje tako da se ne obazireta previše na različite komentare. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.

RIBE
POSAO: Ne dopada vam se nečija uloga ili ponašanje, ali nemate ni mogućnost da mijenjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom djelujete raspoloženo i stalo vam je da osjetite emotivnu toplinu ili novi žar zajedničkog života. Dobro je da imate tako pozitivnu orjetnaciju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.