Dnevni horoskop za 13. 8. 2022: Djevici stižu prijeko potrebne promjene, Rakovima aktivirano polje novca!

OVAN

Danas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva.

BIK

Dan u polju doma i porodice otvara pred vama period kada ćete se angažovati i posvetiti ovom životnom segmentu, gdje želite da ostvarite stabilnost. Danas ćete provesti vrijeme baš sa familijom, moguća su zanimljiva dešavanja.

BLIZANCI

Dan u polju pokreta, komunikacije, dogovora, otvoriće vrijeme aktivnosti u svim segmentima. Tokom dana ćete imati užurbanost, jer vjerovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom.

RAK

Aktivirano je vaše polje novca i u narednom periodu će vam otvoriti prilike za jače aktivnosti u ovom segmentu. Danas ćete se usmjeriti na uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, opušteni i zabavni trenuci.

LAV

Dan u polju ličnosti donijeće vam u narednom periodu velike aktivnosti, i želju da mnoge stvari promijenite, bilo u poslovnom ili emotivnom segmentu. Danas se osjećate dobro, i trebali biste da se usmjerite na emotivne i porodične relacije.

DJEVICA

Aktivirano vam je polje podsvjesti, tajni i u narednom periodu ćete promijeniti stavove po vama bitnim pitanjima. Na drugačiji način ćete funkcionisati, što će vam donijeti promjene koje su vam potrebne. Promjenljivo raspoloženje.

VAGA

Dan u polju prijatelja, budućnosti, kontakata, veza otvoriće pred vama vrijeme kada ćete moći da preko drugih osoba ostvarite ciljeve, ali i da se dobro provedete i zabavite. Vrlo podsticajan dan i provešćete ga u društvu prijatelja.

ŠKORPIJA

Dan u polju karijere donosi vrijeme kada će se pokrenuti značajne odluke po pitanju posla, a kod pojedinih će ovo rezultovati i promjenom radnog mjesta ili unapređenjem. Danas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve ostvarite.

STRIJELAC

Dan u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije otvoriće period kada ćete se jako angažovati i aktivirati u ovim životnim segmentima. Danas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet sa osobama do kojih vam je stalo.

JARAC

Dan u polju kriza, tuđeg novca, ostavštine, banaka pokrenuće vas u narednom periodu da ovaj segment raščistite i ugrabite finansijske prilike za sebe. Danas vas očekuju troškovi, ali ćete potrošiti pare na zadovoljstvo, pa ne žalite.

VODOLIJA

Dan u polju partnerskih odnosa, emotivnih i poslovnih, otvoriće pred Vodolijama period kada ćete željeti da ovdje napravite značajne promjene, učvrstite relacije koje su vam bitne, a one nestabilne sklonite od sebe. Danas odlično raspoloženje.

RIBE

Dan u polju obaveza, odgovornosti, poslovne svakodnevice otvoriće pred vama vrijeme kada ćete se jako angažovati da ovaj životni segment sredite i reorganizujete. Danas ćete provesti vrijeme sa ljudima koje volite, vjerovatno članovima porodice.