Dnevni horoskop za 12. septembar 2022.

OVAN
Posao: Niste od onih koji čekaju da im nešto sa neba padne koliko se može uvidjeti. Vas koči drugi problem. Tamo gdje najviše energije ulažete možete imati lošiji rezultat.

Ljubav: Gubitak vremena sa osobom na koju ne mislite, ali konstantno u vašem fokusu ne igra neku važnu ulogu.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

BIK
Posao: Možete u toku dana očekivati poklon, koji vam može donijeti osmijeh na lice. Poštujte svoje najbliže da ih obradujete sa malo pažnje koju im niste pružili odavno.

Ljubav: Maštate o osobi koja je odavno izašla iz vašeg života. Ne očajavajte ukoliko uvidite malo lošije raspoloženje kod sebe u toku dana.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

BLIZANCI
Posao: Pokazujete malo klasičniji stav kada je u pitanju radna operacija na koju mislite da vam može donijeti izlaz iz situacije u kojoj se nalazite trenutno.

Ljubav: Poštujete pravila vašeg partnera. Možete da imate dosta dobru komunikaciju ukoliko dopustite da neke detalje zaobiđete.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je loše postavljen.

RAK
Posao: Isuviše ozbiljno shvatate određenu situaciju u kojoj se nalazite jer na neke detalje ste spremni da djelujet brže nego ranije.

Ljubav: Vaša komunikacija ne pokazuje jaču satisfakciju u onome što ste htjeli da kažete partneru. Budite otvoreni za nešto sasvim novo, ovaj put.

Zdravlje: Poslušajte savjet ljekara i ne naprežite se previše u toku rada.

LAV
Posao: Razmišljate dosta konstruktivno i nemate namjeru da se odvajate od činjenice da su se neki aspekti dosta dobro kotirali na vašem polju finansija.

Ljubav: Početak ljubavne romanse sa osobom rođenoj u znaku Jarca je pun pogodak. Morate da se suzdržite od loših riječi.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

DJEVICA
Posao: Ukoliko radite sa ljudima komunikacija može da bude malo lošija usljed nepromišljenih poteza na koje ste svjesno išli ovaj put.

Ljubav: Ne udaljavjte se od svojih ličnih ideja i ne pokazujete nešto lošije raspoloženje.

Zdravlje: Solidno.

VAGA
Posao: Teška stanja koja ste odavno imali mogu opet da budu aktivni u narednom periodu i ne pokazujte dovoljno ljutnje za ono što vam ne treba u poslovnom segmentu.

Ljubav: Volite da povremeno dominirate i šitite ideju o zajedničkom životu koji vam se otvoreno postavlja u narednom periodu.

Zdravlje: Pokažite više snage na treningu.

ŠKORPIJA
Posao: Pomalo ste lijeni i ne želite da se potrudite ni na trenutak. Imali ste lošu fazu iz koje izlazite, ali isto tako želite da se odmorite. Nemate danas elana.

Ljubav: Pomalo ste lošijeg raspoloženja ali na kratko. Može da vam se pojavi osoba na koju često mislite. Ništa nije slučajno. Pokušaćete da se otvorite na polju ljubavi.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
Posao: Pomalo ste iritirajući za svoju sredinu. Morate da se otvorite na segmentu gdje želite da uspijete ovaj put.

Ljubav: Možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate kao poslovnu šansu, a koju niste očekivali. Radujete se novim, poslovnim počecima.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

JARAC
Posao: Pomalo vas sve ovo plaši i ne želite da se upuštate u jače plasmane ovaj put. Imali ste mnogo vremena da skockate neke bitne stvari,i ali vam je to promaklo ovaj put.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju ne morate da se dajete u većoj mjeri, jer je partner imun na vaše nježne riječi. Pokušajte da se zabavite na drugi način.

Zdravlje: Glavobolja.

VODOLIJA
Posao: Niste sami u poslu kojim se bavite, ali isto tako niste u prilici da birate svoje obaveze. Imate ideje ali ih još uvek samo razmatrate. Prijedlog je da sačekate još malo sa realizacijom.

Ljubav: Umijete da se opustite i da bude po vašem, ali ovaj put ste naišli na osobu koja vam daje potpuno suprotnu vibraciju od one koju ste očekivali.

Zdravlje: Solarni pleksus.

RIBE
Posao: Pokazujete se u najboljem svjetlu, ali vas danas neki ljudi povremeno izbjegavaju. Umijete da budete dovoljno uporni i istrajni na putu ka svom uspjehu.

Ljubav: Imate stav da vam više leži platonska ljubavna veza, pa ste više u mislima sa jednom osobom nego što bi to realno bilo moguće i sprovesti taj vaš plan emotivne prirode.

Zdravlje: Osjećate se umorno.