Dnevni horoskop za 12. maj: Biku nervoza i problemi sa hormonima, Rakovi puni energije

OVAN (21. 3. – 20. 4.)

LJUBAV: Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali baš to čini vezu zanimljivom. On vam se divi, a vama je potrebna nježnost. Dopunjujete se. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.
POSAO: Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtjevaju dodatni napor i dobru koncentraciju.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte nagle pokrete, moguće su povrede glave i glavobolja.

BIK (21. 4. – 21. 5.)

LJUBAV: Slobodna Vodolija iz okruženja je luda za vama. Prihvatite flert ako ste slobodni, jer se plaši da vam direktno priđe. Vrlo je stidljiva u odlučujućim situacijama.
POSAO: Mislite da ste napravili dobru poslovnu procjenu, ali je potrebno da dokažete svoju profesionalnost. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, ne opterećujte se komentarima.
ZDRAVLJE: Nervoza, problemi sa hormonima i žlijezdama.

 BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

LJUBAV: Strijelac je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom je veza kratka i slatka.
POSAO: Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje u poslovnim krugovima, djelujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije kojima raspolažete nisu garancija uspjeha, imate dobru intuiciju.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sluhom ili želucem.

 RAK (22. 6. – 22. 7.)

LJUBAV: Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan je prolazno rješenje, a nudi mnogo topline i seksualne energije. Zauzeti Rakovi avanturističkim pristupom mogu da ugroze postojeće veze.
POSAO: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, saradnici od vas očekuju da budete iznad prosjeka. Imponuje vam što okolina ima povjerenja u vaše profesionalne sposobnosti.
ZDRAVLJE: Osjećate se snažni i puni energije.

LAV (23. 7. – 22. 8.)

LJUBAV: Biće puno strasti i dokaza emocija. Slobodni pripadnici znaka neuspješno obnavljaju staru vezu.
POSAO: Djelujete vrlo ambiciozno i zahtjevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da vam neko remeti ili usporava planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da vas neko kritikuje.
ZDRAVLJE: Utopljavajte se zbog mogućnosti prehlade.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9.)

LJUBAV: Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rješenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumijevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano.
POSAO: Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući rizik u skladu sa situacijom i izazovom.
ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija nije zabrinjavajuća.

VAGA (23. 9. – 22. 10.)

LJUBAV: Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava kriterijume koje ste zadali. Teretite je za vaše neuspjehe. Razmišljate o novoj vezi, neki Blizanac je u igri.
POSAO: Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva. Dovoljno ste preduzimljivi, saradnici imaju povjerenja u vaše sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili materijalni dobitak.
ZDRAVLJE: Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa je poželjno iz okruženja da eliminišete sve što loše utiče na raspoloženje.

 ŠKORPIJA (23. 10. – 21. 11.)

LJUBAV: Mnogi pripadnici znaka nalaze se na početku emotivne veze ili na nov način pristupaju staroj. Nježnost im je neophodnija nego ikad.
POSAO: Dobro opažanje i sjajna koncentracija vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost, očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost obnavljanja određenih poslovnih dogovora.
ZDRAVLJE: Svi problemi proističu iz glave.

STRIJELAC (22. 11. – 21. 12.)

LJUBAV: Sa partnerom ste intimniji nego prije. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Muški pripadnici znaka opasno su zagrijani za jednu Lavicu.
POSAO: U skladu sa prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromise, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni polozaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju.
ZDRAVLJE: Problemi sa srcem posljedica su napetosti na poslu i nerviranja.

JARAC (22. 12. – 20. 1.)

LJUBAV: Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti djeluju kao poseban izazav.
POSAO: Stalo Vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na svakoj strani. Važno je da obnovite poslovne kontakte koji su nesmotreno ili nenamjerno prekinuti, kao i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije.
ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u kukovima ili problemi sa jetrom, ali izbjeći ćete ih dobrom prevencijom.

 VODOLIJA (21. 1. – 18. 2.)

LJUBAV: Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje.
POSAO: Djelujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procjena, očekuje vas faza stagnacije i dodatne obaveze.
ZDRAVLJE: Ako ne budete vodili računa o ishrani, imaćete problema.

RIBE (19. 2. – 20. 3.)

LJUBAV: Veza u kojoj se nalazite je površna. Ne ispunjava vaše sanjalačke težnje. Osjećate potrebu da partner učini nešto fatalno i dokaže ljubav. Do Vas je vjerujte, nije do njega. Dajte mu malo vremena, ali, i sebi.
POSAO: Stalo Vam je da ostvarite nove kontakte i ciljeve u pregovorima. Želite da ostavite dobar utisak. Od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise rezultati.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti. Krvni pritisak raste, a srce je podložno promjenama ritma.

aura.ba