Dnevni horoskop za 12. juni 2022.

Ovan

Nema potrebe da danas istjerujete pravdu u poslovnom okruženju jer niste u pravu. Prihvatite svoje greške, samo tako ćete uspjeti da ostvarite zacrtane ciljeve. Imate neku nedoumicu koja vam stvara osoba suprotnog pola, a danas će vam saopštiti kakav odnos želi sa vama.

Bik

Danas vas čeka finansijski dobitak koji ste najmanje očekivali! Taman možete da odahnete jer ćete pokriti dug koji vam duže vrijeme stoji u glavi. Zainteresovani ste za neku stariju osobu, ali vi ste posljednja osoba koja treba da sumnja u sebe. Pozovite je na piće!

Blizanci

Tajne radnje nikada nisu donosile dobro. Odstupanje od pravila koje vam je zadao nadređeni, može vas skupo koštati. Ne dozvolite da se vaša “stolica” klima, budite iskreni. Bez obzira na to, prijatelj vam sprema iznenađenje, imaćete puno razloga za slavlje!

Rak

Preplavljeni ste emocijama! Pripremite se za moguć rastanak sa bliskom osobom koja odlazi u inostranstvo. Zadovoljni ste uspjehom na poslu, ali ste željni predaha, avanture, provoda. Dobićete poziv koji nećete moći da odbijete!

Lav

Prija vam što ste u centru pažnje, a danas doživljavate veliku popularnost! To će vam donijeti jednu poslovnu priliku, ali znajte da ne treba da je prihvatite radi dobijanja komplimenata od drugih! Vodite računa šta potpisujete. Prija vam solo status.

Djevica

Fokusirani ste ne posao, ali morate da poradite na boljoj organizaciji. Kada obratite pažnju na njene detalje, vidjećete da će sve biti onako kako ste zamislili. Mislili ste da ste preboljeli bivšu ljubav, ali spremite se na ponovni susret!

Vaga

Previše olako shvatate novac, iako ste svjesni koliko ste se ulijenili. Moguće je da vam slijedi iznenadni trošak koji će vas dosta poremetiti, ali ne brinite, tu je pomoć prijatelja. Ukoliko neko ne želi da pređe na viši korak sa vama u vezi, razmislite da li vi uopšte odajete utisak da ste neko ko želi.

Škorpija

Danas je dan za uspjeh! Ostvarićete sve što zamislite i to s pola snage! Moguće je da ćete promijeniti radno mjesto i da vas čeka bolja, zaslužena pozicija. Iako imate mnogo udvarača, još uvijek vas niko nije “zagrijao”, ali vam prija dopisivanje sa nekim sa mreža.

Strijelac

Koliko god mislili da ste sjajni u poslu, remete vas misli u kojima je vaša porodica. Svjesni ste da niste ispali fer i da možda niste bili tu kad je najteže, ali dokažite da vam je stalo. Nije tako teško reći “izvini”. Ljubav cvjeta, na romantici vam svi zavide.

Jarac

Zarada se smanjuje, a to nije ono na šta ste navikli. Nove ideje mogu da vam pomognu, ali samo ukoliko budete uporni i istrajni u tome da ih ostvarite. Ovih dana neki prijatelj može baš da vas razočara. Pažljivo razgovarajte sa partnerom o problemima.

Vodolija

Taman kada ste mislili da krećete u nove pobjede, nešto vas je omelo da stanete. Fali vam motivacije i energije, a dobićete ih zahvaljujući prijateljima. Danas možete očekivati lijepe vijesti koje će unijeti sreću među članovima porodice. Ljubav na klackalici, razmislite šta želite.

Ribe

Problemi sa finansijama su kratkotrajni, prihvatite pomoć od osobe iz prošlosti. Danas se posebno posvetite kreativnosti, to će vas umiriti. Možda partner ne razumije vaše trenutno osjećanje, ali objasnite da vam razum govori jedno, a srce drugo.