Dnevni horoskop za 12. juni 2018: Lav nailazi na čudne partnere, Vagi je bivši partner s razlogom – bivši, Škorpiji stiže pomoć od starije ženske osobe…

Danas je utorak 12. juni/lipaj 2018. godine. Pročitajte šta su svakom horoskopskom znaku pripremile zvijezde: Ovan na mukama zbog tajne ljubavne veze, Bik u poslovnom okruženju sreće zanimljivu osobu, Blizancima krenulo na svim poljima, Rakovima se otvaraju poslovne prilike, Djevicu muči nesanica, Strijelac angažovan na novim projektima, Jarac ima problema s pritiskom, Vodolija danas sretne ruke, Ribama nizak prag tolerancije.

OVAN
POSAO: Pravite reorganizaciju u svome poslu. Maksimalno ste se posvetili širenju poslovnih krugova, pa ćete čak i regrutovati jedan broj novih ljudi na svoje projekte. Kasnije ćete smanjivati tempo.
LJUBAV: Na mukama ste zbog tajne ljubavne veze, a ta tajna ljubavna veza je vaš karmički zadatak koji morate da sprovedete.
ZDRAVLJE: Solidno

BIK
POSAO: Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji mžete imati projekte koji će biti priznati u širokoj javnosti. Možete pokupiti značajne nagrade za svojuspjehe i to još dobro naplatiti. Očekujte finansijski priliv u svaklom slučaju.
LJUBAV: Strastvena ljubavna veza preko polja posla je nešto što možete da očekujete. Nećete moći nikako da savladate strast i nagle emocije prema toj osobi.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak

BLIZANCI
POSAO: FInansijski ne stojite loše jer Sunce, vaš vladar finansija, vam donosi boljitak. Krenulo je baš nabolje i ići će i narednih dana. Možete biti izetno ponosni na svoja djela
LJUBAV: Oni koji su zauzeti imaju dozu griže savjesti kada su u pitanju emocije koje ne mogu da pruže partneru pored sebe.
ZDRAVLJE: Opsanost od povreda.

RAK
POSAO: Neke ponude vas neće ostaviti ravnodušnim. Imali ste već neke šanse, ali ste ih odbijali jer ste čekali bolju poslovnu ponudu. Voljet ćete d radite i da se maksimalno zalažete i dokazujete
LJUBAV: Imate solidne prilike za neku jaču ljubavnu vezu. Doduše, još uvijek je sve na nivou flerta, ali sve miriše na ozbiljnu i veliku ljubav.

ZDRAVLJE: Odlično

LAV
POSAO: Imat ćete dovoljno naglašenu komunikaciju i na taj način ćete sticati novac. Imate potrebu da kanališete enrgiju na jako konstruktivan način, a put koji ste izabrali je odlična solucija za tako nešto.
LJUBAV: Nailazite na čudne partnere koji ponekad mogu odjednom da se pojave i da nestanu. Ovaj put se može ponoviti tako nešto.
ZDRAVLJE: Moguća aritmija

DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste nezaposleni, a tražite dodatni ili bilo koji posao, možete imati sreće da vam se želje ostvare. Bit ćete spremni da dobro zasučete rukave kada je nova poslovna šansa u pitanju.
LJUBAV: Od vas se traži da nađete način da se izvučete iz trenutne pozicije koja može mngo dobrog da vam donese, ali samo ako budete znali da se dobro postavite
ZDRAVLJE: Nesanica.

VAGA
POSAO: Oni koji su već zaposleni mogu da imaju dosta novih poslovnih šansi i da se upuste u mnogo širu lepezu poslova koji donose sitne novce. Nećete očajavati ukoliko se neko uvuče u vaš projekat, kao pomoć i dodatna snaga.
LJUBAV: Možete da upoznate novu osobu preko polja posla i da se to pretvori u jaču ljubavnu vezu. Nemate namjeru da se osjećate iznevejereno kada je bivši partner u pitanju. S razlogom je bivši.
ZDRAVLJE: Umor, malaksalost, narvoza…

ŠKORPIJA
POSAO: Na polju finansija se još uvijek držite solidno. Danas bi mogli doživjeti neke neprijatnosti na poslu. Pomoć jedne starije ženske osobe bi vam dobro došla. Ukoliko je jedan Jarac spreman da vam pomogne budite otvoreni za ovu saradnju
LJUBAV: Pokazat ćete emocije i tu nije problem, nego u vašoj analitičnosti koja zna da bude razarajuća. Kada su odnosi sa partnerom u pitanju možete biti pomalo teški partneru.
ZDRAVLJE: Nervoza.

STRIJELAC
POSAO: Uvođenje novog načina rada i bolje organizacije ide jako teško, pa se spremite na dopdatna otežanja. Još uvijek dobijate sitan novac u odnosu na ono čime se bavite i koliko energije ulažete. Bit će bolje da se strpite
LJUBAV: Po prirodi znate da budete izuzetno tolerantni, pa samim tim se i kod partnera smanjuju tenzije. Već popodne opet će poteći med i mlijeko u vašoj vezi
ZDRAVLJE: Čuvajte sinuse.

JARAC
POSAO: Oni koji su angažovani još uvijek imaju otežanja na polju posla, jer ne žele da mijenjaju svoj stav kada je u pitanju ego koji je poprilično jak i nepopustiljiv. Ukoliko želite veće promjene, one mogu ići veoma teško.
LJUBAV: Privlačite partere koji su vliki materijalisti. Ovo može biti samo jača reakcija kroz uticaj ogledala. U vašem slučaju ništa nije slučajno
ZDRAVLJE: Provjeravajte krvni pritisak.

VODOLIJA
POSAO: Povoljne prilike koje se plasiraju donose vam veću satisfkaciju i. naravno, dobro naplaćen trud. Bit ćete dosta sretne ruke. Vaš trud će se isplatiti
LJUBAV: Niste navikli da budete drugi u odnosu. Volite da dominirate pa dolazite u sukob sa drugim ljudima zbpg sitnica koje znaju da va dosta iznerviraju
ZDRAVLJE: OPrez hroničnim bolesnicima

RIBE
POSAO: Isuviše se dajete da se ponekad uviđa pomalo mazohistički karakter u vašem ponašanju. Niste vi krivi za to. Tako vam je Mars postavljen. Zato uviđate pomalo loše aspekte koji vas opterećuju trenutno na polju posla.
LJUBAV: Kod vas je ovih dana prag tolerancije izuzetno nizak. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi imate utisak da je partner sve nervozniji.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.