Dnevni horoskop za 12. juli 2018: Bik ulazi u “šemu” preko prijatelja, Djevica pruža dvojaku sliku, Ribama će dobro doći savjet starijeg kolege…

Evo šta su vam pripremile zvijezde za današnji četvrtak, 12. juli/srpanj 2018. godine: Ovan uporno šarmira jednog Bika, Blizanci dopuštaju partneru veću slobodu, Raka paze na radnom mjestu, pred Lavom izuzetan poslovan dan, Vaga očekuje princa, Škorpija se osjeća iznevjerenom, Strijelac ne odustaje od izazova, Jarcu se udvara osoba iz komšiluka, Vodoliju očekuje važno poznanstvo sa jednim Lavom.

OVAN
POSAO: Želite mnogo toga da postignete za kratko vrijeme. Uštedit ćete energiju za neko vrijeme ukoliko uvidite da su vam, ipak, potrebni saradnici.
LJUBAV: Uporni ste da osvojite jednu osobu do koje vam je stalo već odavno. Jedan Bik je idealan partner i nećete ostati uskraćeni za emocije.
ZDRAVLJE: Vodite zdrav život.

BIK
POSAO: Ukoliko ste uvidjeli da ste se malo više umorili, ne pretjerujte sa daljim radom, već napravite određenu dozu predaha u narednom periodu.
LJUBAV: Voljet ćete da provodite vrijeme u društvu prijatne osobe o kojoj vam je prijatelj dosta pričao. Spoj je ovdje neminonvan.
ZDRAVLJE: Skloni se leškarenju.

BLIZANCI
POSAO: Do sada ste uradili izuzetno dovoljno svojih aktivnosti i ne želite da to ostane na tom nivou, koliko ste skloni da budete u rangu uspješnih i istrajnih.
LJUBAV: Partneru ste dopustili malo veću slobodu. Pazite se onoga šta se iza toga krije. Moguće je da ćete imati određeno zatišje na polju braka.
ZDRAVLJE: Alergični ste na polen.

RAK
POSAO: Osjećate se dovoljno paženo na radnom mjestu. Čak ste pošteđeni određenih aktivnosti, jer je neko uvidio da vi vrijedite mnogo više.
LJUBAV: Pokušajte da ostanete u pasivnom stavu i da se ne predajete isuviše lošim komentarima jer su u vašem slučaju nepotrebni.
ZDRAVLJE: Kontrolišite masnoće u krvi.

LAV
POSAO: Imat ćete izuzetan poslovan dan. Nećete mariti za ono što vam se pruža kao veća prepreka, već ćete dio svoga entuzijazma prenijeti na ostale članove.
LJUBAV: Nešto sudbinski može da vam s desi. Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi očekujte solidne aspkete koji vam daju jači osjećaj pripadnosti.
ZDRAVLJE: Nije loše.

DJEVICA
POSAO: Danas ste pravi poslovni mag. Volite da se otvoreno postavljate pred novim izazovima koji vam daju malo suptilniju priču u odnosu sa kolegama i strankama sa kojima sarađujete.
LJUBAV: Dosta ste nedokučivi svome partneru zbog oblika ponašanja koje je danas kod vaas dovoljno specifično da ostavlja dvojaku sliku o vama.
ZDRAVLJE: Ništa ozbiljno se neće desiti.

VAGA
POSAO: Očekujete poslovni trijumf u sredini u kojoj radite. Volite da se dominantno postavite, jer ste u suštini neko ko može mnogo više da postigne svojom harizmom.
LJUBAV: Očekujete princa na bijelom konju, ali to nije trajno rješenje. Budite prizemniji u svojim željama.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

ŠKORPIJA
POSAO: Isuviše ishitreno donosite odluke i ne želite da se osjećate loše zbog nečijih izjava. U suštini pokušavate da se oslobodite određenog dijela obaveza.
LJUBAV: Osjećate da vas je partner iznevjerio. Imate osjećaj bijesa i želite mnogo toga da postignete za kratko vrijeme i da nađete nekog novog.
ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta,.

STRIJELAC
POSAO: Ne odustajete od borbe za bolji plasman. Volite izazove i oni vas vode u novu pobjedu. Malo ko može da vas prati u načinu koji sprovodite na radnom mjestu.
LJUBAV: Isuviše ste se uplašili odbijanja, pa iz tog razloga ne smijete da priđete određenoj osobi. Pokušat ćete da se otvoreno postavite bez pretjeranog uvijanja.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

JARAC
POSAO: Isuviše ste slobodni u svojim poslovnim obavezama. Ne volite da vam neko veže ruke bez većeg objašnjenja jer smatrate da ste dovoljno ekspert u svom poslu.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedna osoba iz vašeg bližeg komšiluka možete se nadati otvorenom udvaranju bez predrasuda.
ZDRAVLJE: Niste imuni na vremenske promjene.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste neko ko traži posao u struci, danas možete da očekujete odličnu ponudu. Slijedi vam važno poznanstvo sa jednim Lavom.
LJUBAV: Ne želite da se sjećate dramatičnog iskustva kada su u pitanju muško – ženski odnosi. Još uvijek niste spremni da napravite dovoljno dobru osnovu za svoje emocije.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE
POSAO: Bit ćete u prilici da sami birate put kojim ćete ići. Može se desiti da se neke stvari kod vas ne budu odvijale onako kako bi trebale. Poslušajte savjet iskusnog kolege.
LJUBAV: Još se osjećate kao u beznađu. Morate da budete jasniji u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Ništa se neće desiti preko noći.
ZDRAVLJE: Pojačajte vitamine.