Dnevni horoskop za 11. juni/lipanj 2021: Rakovima “prijeti” fatalna ljubav!

OVAN

LJUBAV: Ovaj dan će vam uzburkati osjećanja i od njega mnogo očekujete a na kraju se završi razočarenjem. Ipak, početak dana mogao bi donijeti blago poboljšanje na emotivnom planu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i hrabro prođete kroz sve nedaće.
POSAO: Finansijski momenat će biti dosta stabilniji i biće lakše regulisati neka zaduženja i obaveze koje ćete morati da izmirite da ne bi došlo do pokreatanja zakonske procedure. Rezultati će doći, ali ne preko noći.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska, glavobolje, problemi s prehladama.


BIK

LJUBAV: Osoba o kojoj niste imali baš sjajno mišljenje će pokazati svoje drugo, bolje lice. To bi mogao biti presudan momenat da se upustite u romantičnu vezu. Opustite se i pokušajte sebi dati priliku te se riješite vašeg negativnog i napdačkog stava.
POSAO: Finansijska situacija se dramatično pogoršava i vrijeme je da nešto preduzmete. Tek bi se krajem ovog dana mogao pojaviti neki neznanac i ponuditi vam priliku da nešto zaradite. Ipak, budite na oprezu kakve ćete aranžmane sklopiti. Njegova uloga i nije sasvim jasna.
ZDRAVLJE: Potrudite se da amortizujete stres.


BLIZANCI

LJUBAV: Zbog problema sa nekim od člana vaše familije, zapast ćete u blagu krizu veze s partnerom. Pomalo će vam zamjeriti što se zbog problema udaljavate od njega, što ste rezervisani, odsutni i zabrinuti. Na svu sreću, ta agonija neće dugo potrajati i završit će se sretno za vas,
POSAO: Veliku energiju ćete ulagati u želju da unaprijedite i pokrenete neke poslovne saradnje i projekte.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlada, virusa, infekcija

RAK

LJUBAV: Da se danas možete zaljubiti – pa, možete. Neki će sresti osobu koja će vam učiniti život zanimljivijim. Doduše, bit će i nekoliko neprospavanih noći ali ljubav umije i da boli. Ne očajavajte, sve su to normalne boli koju većina mora da prođe.
POSAO: Kako god okrenuli, najbolje će proći oni koji imaju privatne ili porodične poslove. Ukazat će vam se iznenadna šansa da promijenite posao. Na vama je da odlučite. Posao koji imate nije dobro plaćen a ovaj je pun neizvjesnosti. I dalje vam stoji veliki broj obaveza i „otvoreni frontovi“ na više strana, pa ćete dosta truda morati da ulažete i u najosnovnije, redovne zadatke.
ZDRAVLJE: Hitno se odrecite nekih loših navika i uvedite dobre.


LAV

LJUBAV: Okrenite se planovima koji će vam malo uljepšati snove. Često padate u depresiju i to svi primjećuju.
POSAO: Privatni biznis će vam ići mnogo bolje nego inače. Vrijeme je naročito pogodno da privučete nove saradnike i da se na bolji način povežete sa onima koji već rade sa vama. Dosta će vam toga ići u korist i u finansijskom smislu. Potrebno je da se angažujete, da se krećete, da nudite svoje usluge ili promovišete sebe.
ZDRAVLJE: Radite na svom imunitetu, uzimajte vitamine…

DJEVICA

LJUBAV: Često upadate u bezvezne žučne rasprave u kojoj niko ne izađe kao pobjednik
POSAO: Očekujte problematiku i borbu za pozicije i status. Moguće je da će neki pregovori napredovati mnogo sporije nego što ste očekivali, a da ćete vi morati da napravite ustupke koji vam baš i ne idu na ruku. No, sve da se zadrži potencijalni klijent ili da se saradnja započne. Oslonite se na svoje sposobnosti pregovaranja. ZDRAVLJE: Čuvajte sinuse u danima koji slijede.

VAGA

LJUBAV: Jedno je sigurno – ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno. Još uvijek razmišljate gdje ste pogriješili u prethodnoj vezi. Oslobodite se tih misli. Život teče dalje.
POSAO: Na poslovnom planu vam ne ide najbolje i to je ono što vam stvara dodatne probleme. Najbolji će vam biti sami kraj dana i tada koristite svaku priliku i za pokretanje novih poslova i za unapređivanje već postojećih saradnji. Tada će i finansijski prilivi biti u velikoj mjeri olakšani.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Početak dana donijet će jednu veliku nedoumicu. Ne zalijećite se. Dobro razmislite kojim putem želite krenuti i šta vas na njemu očekuje. Vaš partner nije uvijek u pravu i bilo bi bolje da ovoga puta sami donesete odluku. Ali neke uslove ćete morati da ispoštujete.
POSAO: Morate da radite teško, morate da radite istrajno, morate da radite puno. Ništa vam neće doći lako, ali će dolaziti i to non stop.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi s prehladom.

STRIJELAC

LJUBAV: Partner vam je našao caku i mnogo bolje uspijeva da vam priđe, i prilagodi se vašim promjenama raspoloženja, koje nažalost, sada niste u mogućnosti da kontrolišete. Smatrate da voljena osoba zaslužuje mnogo više vašeg vremena i prisustva, ali trenutno ne možete da neke lične okolnosti olakšate.
POSAO: Upustili ste se u vrlo problematičan poduhvat sa osobama čija prošlost nije sjajna. Još uvijek nije kasno da se iz svega toga izvučete bez posljedica. Partner vas je na vrijeme upozoravao na sve to. Samo hrabro. Bolje je miran san nego mnogo novca. Generalno, prilike nisu loše po vas, iako u finansijskom smislu nećete biti u potpunosti zadovoljni.
ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu, mogući želučani problemi.

JARAC

LJUBAV: Slobodni se tokom ovog dana mogu zaljubiti. Osoba koja će privući vašu pažnju najverovatnije ide kroz poslovne okolnosti. Iskrica prepoznavanja ili jedna doza fatalnosti može se javiti već pri prvom vašem kontaktu. Obzirom na to koliko vam je u ovom periodu potrebna ljubav, nije ni čudo što ćete odmah poletjeti.
POSAO: Slijede vam bolje finansijske prilike koje su vam sada toliko važne, jer već u dubini duše počinjete da sumnjate da ćete se izvući iz dugova i materijalnih troškova. Naročito je kraj dana dobar po ovom pitanju, pa taj period koristite da naplatite zaostala potraživanja, ali i da se više angažujete po pitanju dodatnih poslova. ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije, prehlade, virusi…

VODOLIJA

LJUBAV: Što se Vodolija u emotivnim vezama i brakovima tiče, pred vama je još jedan dan kada nećete moći da se opustite u odnosu sa voljenom osobom. Naročito bi početak dana mogao biti zahtjevan i naporan u vezama, jer će se tada lako ispoljavati ljubomora i sumnja a i neka stara problematika bi mogla opet isplivati.
POSAO: Skupila se neka gorčina u vama ovih dana. Morate biti jaki. Poslije svega što vas je zadesilo, izaći ćete mnogo jači. Ne prihvatajte pozive za saradnju od osoba koje ne ulivaju povjerenje. Ipakj jedina svijetla tačka u ovim mučnim danima bit će osoba pored vas.
ZDRAVLJE: Zbog stresnih situacija mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

LJUBAV: Bili slobodni ili ne, ovaj dan svakako obećava mnogo bolja ljubavna dešavanja. Ako ništa drugo, malo ćete se razmrdati, jer ste se u posljednje vrijeme posvetili u potpunosti poslu i zaboravili na sve životne čari. Usamljenima definitivno ovaj dan donosi pravu osobu u život. Privlačenje će biti na prvi pogled i obostrano. POSAO: Sada vam je najvažnije da vam se isplati ono što radite. Bit ćete opterećeni novcem jer suviše ste dugo u materijalnoj stegnutosti i prosto tražite način da vam bude adekvatno plaćeno za ono oko čega se trudite i „ginete“. Sam kraj novembra može donijeti značajnu saradnju sa strancima.
ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu i stomak.

aura.ba