Dnevni horoskop za 11. juni 2018. godine: oko Raka zajedljivi komentari, Djevica zavarava partnera, Škorpija puna ideja…

Danas je ponedjeljak 11. juni/lipanj 2018. godine. Pročitajte šta su vam zvijezde pripremile: Ovan pred značajnim izazovima, Bik se sve više udaljava od partnera, Blizance proganja prošlost, Lav sklon velikim obećanjima, Vaga će zapušiti usta zlobnicima, Strijelac pred svršenim činom, Jarac zabrinut i odsutan,Vodilijini afekti na sceni, Ribe bi trebale zasukati rukave.

OVAN
POSAO: Danas ste pred značajnim izazovima. Provjerite da li raspolažete s pravim inforamavijama prije nego što se upustite u raspravu.
LJUBAV: Moguće je da ćete ući u flert sa jednom Djevicom. Ali, to će prije biti igra testiranja osjećanja nego pravi flert.
ZDRAVLJE: Posjetite kardiologa

BIK
POSAO: Danas je moguće da realizujete sve poslovne ciljeve ili većinu njih. Neophodno je samo da se skoncentrišete na praktične ciljeve i rezultate.
LJUBAV: Previše ste pasivni u odnosu s partnerom i to je ono što vam partner zamjera. Ukoliko vam je zaista stalo do partnera, aktivirajte se dok nije kasno.
ZDRAVLJE: Solidino.

BLIZANCI
POSAO: Proganja vas događaj iz bliske prošlosti koji je ostavio negativne efekte. Neophodno je da raščistite sa dilemama u vezi sa tim. Nemate razloga za preveliki optimizam.
LJUBAV: U ljubavi se ne može uvijek dobiti sve. Budite više kompromisni, pa će i partner to znati da cijeni.
ZDRAVLJE: Srčani problemi.

RAK
POSAO: Danas imate konačno dovoljno energije da ostvarite svoje zamisli. Samo ne treba da slušate zajedljive komentare nego da slijedite svoje instikte.
LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i podijelite pozitivnu enrgiju sa partnerom. Vidjet ćete kako će vam se lijepo vratiti.
ZDRAVLJE: Problemi sa probavnim traktom.

LAV
POSAO: Jedan dio važnih informacija za vase poslovno okruženje namjerno prećutkujete. Do sada niste razmišljali o tome da vase ćutanje može da bude pogubno po poslovne rezultatate.
LJUBAV: Danas ste skloni prevelikim obećanjima, a to se može već sutra vratiti kao bumerang. Samo malo iskrenosti prema voljenoj osobi može promijeniti sve.
ZDRAVLJE: Problemi s plućima.

DJEVICA
POSAO: Vi ste uvijek zaduženi za smišljanje alternativnih rješenja kada stvari krenu naopako. Tako će biti i danas. Imate loš predosjećaj u vezi sa nekim od poslovnih saradnika.
LJUBAV: Zavaravate partnera ponavljanjem iste priče, ali pitanje je dokle. Budite svjesni da vaši postupci direktno utiču na njegovo emotivno stanje
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

VAGA
POSAO: Efikasni ste kada želite, pa se potrudite da tako bude i danas. Samo tako ćete moći da zapušite usta zlobnicima, ali i da se razlikujete od drugih
LJUBAV: Stalo vam je do nekoga, ali učinak je za sada polovičan. Ne treba da se ustručavate da pokažete svoj šarm i da igrate igru zavođenja.
ZDRAVLJE: Nije loše.

ŠKOPRIJA
POSAO: Danas ste otvoreni za nove ideje. Možda to neće biti dan od velike akcije, ali ćete sigurno akumulirati znanje za kasnije poduhvate. Radite na dogovorima i saradnji.
LJUBAV: Osoba rođena u vatrenom znaku rasplinjuje vašu maštu i strast. Imate i sreću na svojoj strani. Budite kreativni i krenite u akciju.
ZDRAVLJE: Solido

STRIJELAC
POSAO: Stavili ste lične ambicije na prvo mjesto. To nekada ne mora da bude loše, ali će ovaj put izazvati brojne negativne reakcije.
LJUBAV: Ovaj put morate biti strpljivi. Partner će vas staviti pred svršen čin i tu nećete moći ništa dobro da učinite. Samo pustite da se stvari slegnu
ZDRAVLJE: Prolemi s vidom.

JARAC
POSAO: Gubite ogromnu energiju na prilično besmislen dio posla. Potrudite se da vam ostane dovoljno pažnje da prikupite nove informacije jer će vam biti bitne u nastavku
LJUBAV: Zabrinuti ste i to o partner primijeti. Danas ste odsutni i niste raspoloženi za nježnosti.
ZDRAVLJE: Problem sa venama

VODOLIJA
POSAO: Puni ste novih ideja, ali je pitanje koliko će ljudi moći da vas razumiju. Pripremite plan prezentacije jer može dosta da olakša posao i vama i vašim saradicima.
LJUBAV: Ne uspijevate uvijek da kontrolišete svoje afekte, pa je tako i danas. Ne treba da dozvolite da vas kroz odnos vode samo i isključivo impulsi.
ZDRAVLJE: Kostobolja

RIBE
POSAO: Vi ste danas majstor u smišljanju izgovora, ali posao koji odlažete ili ne uradite i dalje će vas čekati. Bolje je da zasučete rukave.
LJUBAV: Neko ko vam se sviđa je probudio u vama dosta lijepih osjećanja. A što je još bolje izgleda da ta pozitivna energija kruži. Pustite mašti na volju.
ZDRAVLJE: Bez problema.